CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Sexul ca sexul, dar… Ce nu l-a intrebat Esca pe Ciolos

0 comentarii / 6640 vizualizări / 19 februarie 2017

Sigur că a făcut furori, ieri, curiozitatea Andreei Esca, într-un interviu, legată de perioada zilei în care face sex fostul premier Dacian Cioloș. Dacă ar fi fost doar atît, treacă-meargă…
Mega-manevra de PR îndelung pregătită și botezată interviu – în care au intervenit și l-au tămîiat pe Julien, pe rînd, fratele, soția și un camarad vechi – a inclus, însă, o droaie de alte întrebări de geniu.
Așa se face că Esca l-a întrebat, între altele, care ar putea fi numele lui, cum consideră că arată (”nu prea mă uit în oglindă” – răspuns Cioloș), cum crede că miroase, ce zgomote face (???!!), ce gust are, cu ce se rușinează, dacă a donat sînge, cu ce gînd s-a trezit în dimineața respectivă, cînd s-a simțit foarte mîndru, cum definește luxul etc.
Întrebări de oracol licean, menite, zice-se, să ajute la conturarea unui portret cît mai fidel și mai uman fostului și, poate, viitorului premier.
Din compasiune, nu vom reproduce aici și răspunsurile oferite de Cioloș, la fel de inteligente ca întrebările (omenește vorbind, era și greu să fie altfel)…
Păcat însă, că, într-un interviu de o oră și jumătate, nu am aflat răspunsul la o întrebare care chiar ar fi meritat să fie pusă.
Anume, cum se face că un băiat de oraș care și-a pus în cap toată familia cu decizia de a urma cel mai mediocru liceu din comunism, cel agricol, apoi facultatea de profil, din dorința fierbinte de a face, realmente, agricultură, a făcut la viața lui orice, în afară de agricultură. Pentru că funcțiile cam misterios obținute prin diverse guverne ori prin structurile bruxelleze nu înseamnă agricultură, ci politică și birocrație.
Ar fi fost interesant….(B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998