CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Sfirsit de capitol: Echipa de la Hotnews pleaca in alte zari

3 comentarii / 6093 vizualizări / 13 martie 2018

Redactorul-șef al Hotnews, Cristian Pantazi, anunță sfîrșitul colaborării cu siteul amintit, după 14 ani, la pachet cu Dan Tăpălagă și alți jurnaliști.

”Despartirea de HotNews.ro. Un nou inceput

A venit timpul sa aleg alt drum. Dupa aproape 14 ani in cea mai tare redactie din Romania, plec de la HotNews.ro pentru un alt proiect editorial impreuna cu Dan Tapalaga si alti ziaristi de calibru. Las in urma o redactie formidabila si un public exceptional. HotNews.ro e una dintre ultimele busole functionale intr-un peisaj mediatic desertificat, si sint convins ca asa va ramine.

O multumire aparte li se cuvine actionarilor. Au creat si dezvoltat un produs jurnalistic de referinta in jurul unor valori clare si asumate unanim.

Voua, cititorilor, va multumesc pentru increderea cu care m-ati investit in toti anii astia. Am cautat permanent sa servesc interesul public, sa aflu adevarul si sa il public. Am facut si greseli, dar ati inteles ca ele sint inerente in meseria noastra si ca niciodata nu am scris cu rea-credinta. Sint convins ca ne vom intilni din nou, ca ideile si valorile in care credem sint comune.

Mai multe detalii despre noul proiect lansat impreuna cu Dan Tapalaga – in curind.

La buna revedere!” scrie Pantazi, pe Facebook.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. ce bai mercenarilor, nu va mai da bani statul paralel???!!

  2. Au fost concediati?

  3. Echipa pleaca, site-ul #rezista? Ori va fi desfiintat? Mare pierdere!!!! Sobolanii parasesc corabia; s-a terminat cascavalul? Nu-i nimic ramane ene dogiuiu si vesnica insolventa (pana cand??) realitatea sa tina fanionul.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998