CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Sfirsitul iluziilor: cum a ”vindut” Nicusor salvarea Capitalei pe un post marunt de consilier

6 comentarii / 5145 vizualizări / 23 iunie 2016

„Incepand de astazi voi fi consilier general. Astazi, dupa opt ani si jumatate, demisionez din Asociatia Salvati Bucurestiul, pentru a nu fi in conflict de interese. Opt ani si jumatate nu e putin. Aveam proiecte matematice, aveam planuri cu familia, cu prietenii, aveam carti de citit. Toate lasate in asteptare. Nu stiu daca voi ierta, dar sigur nu-i voi uita pe ticalosii care m-au obligat sa-mi neglijez proiectele. Pe de alta parte, am cunoscut sute de oameni deosebiti cu care am impartasit cauze. A fost o fericire si o onoare sa fim colegi. Uniunea Salvati Romania e cauza cea mai importanta acum. Putem impreuna sa schimbam Romania”, a scris Nicușor Dan, pe Facebook.

Concluzia ar fi următoarea: pentru ambițiosul Nicușor Dan, acțiunea de salvare a Bucureștiului s-a încheiat fără suces după ce a obținut pentru sine măruntul post de consilier general.

Oare ce post țintește în toamnă Nicușor, pentru a o rupe și cu acțiune de ”salvare” a României? (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

6 Comentarii

  1. un om oricat de bine intentionat ar fi nu poate schimba o capitala sau o tara, este nevoie de mult mai multi oameni implicati si oricum la noi e nevoie de timp, mult timp, asocierea cu Soros care-l finanteaza nu e ceva sa-l avantajeze, sa vedem ce face in Consiliul General, functia de consilier nu e o sinecura, daca vrei poti sa faci lucruri bune!

  2. Un articol de doi lei. Am pierdut 1 minut din viata mea accesandu-l.

    • Citesti pe litere, sau silabisesti ?

  3. Previzibil.Aceeasi filiera cu Marian Munteanu, acelasi tarm pentru epava. Or sa incerce resuscitarea la toamna, dar prin august, partidul o sa fie gata mort. In legatura cu neuitarea „celor care l-au impiedicat”: sa fim seriosi! omul nici n-a incercat serios sa schimbe ceva, a venit cu programelul in plic si a sustinut niste „proiecte” care-i favorizau pe „sponsori”. Macar n-o mai lungeste, se stinge usor, cu o sinecura, la fel ca procuroarea comunista Macovei care l-a zamislit si cei cu „afiliere de idei”.

  4. Bomba Nicusor a facut ” FAS”.

  5. Un articol foarte prost. Chiar si autorului i-a fost rusine sa se semneze!!!!!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998