CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9490 RON DOWN | 1 USD = 4.2218 RON DOWN | 1 GBP = 5.7704 RON UP

Sfirsitul iluziilor. Dogioiu: Iohannis e prost

15 comentarii / 9719 vizualizări / 14 septembrie 2021

Cînd cei care te-au cîntat ani în șir în mass-media ajung la concluzia că ești pur și simplu prost, se cheamă că ai o problemă, ca președinte.

”Mă tem că toți cei care îl acuză pe dl Iohannis de planuri și strategii sofisticate izvorâte din analize complexe greșesc major prin supraevaluare.

În general, am învățat după mulți ani de observare atentă a politicii că ceea ce noi luăm drept consecințe ale unor planuri sau ale unor conspirații complicate este efectul prostiei.

Dar este mai digerabilă ideea că te-a înșelat un ticălos deștept decât un prost.
Dl Iohannis nu este vreun strateg fin, este doar un politician complet netalentat, comod și egoist care nu a înțeles nici până astăzi ce fel de președinte vrea să fie și probabil, în oglindă, suspină pentru ghinionul de a fi președinte, nu rege” scrie ziarista Ioana Ene Dogioiu într-o analiză publicată pe Spotmedia.ro. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

15 Comentarii

 1. a durat ceva ….

 2. Doamna Ene Dogioiu are dreptate. Iohannis e intr-adevar FOARTE PROST dar e prostul Securitatii… Adica O BESTIE. La fel ca PETROV -Basescu!

 3. Ca sa vezi…
  Nașii își reneagă finii…

 4. Ioana slobozita este trompeta sri! Ea nu are capacitatea de a genera niște idei proprii! Sa fie asta semnalul pt kwj sa plece? Meltenii nostrii au alt plan?

  • Lasa mahalaua.Ioana Dogioiu SPUNE ARGUMENTAT ADEVARUL DESPRE CEL MAI ABJECT SAS CE A EXISTA VREODATA.oBSEDAT DUPA BANI FACUTI PRIN MARI INFRACTIUNI, kLAUS iOHANNIS ISI ARATA IDIOTENIA CE-LDESCALIFICA CA OM.

   • Muihannis isi arata prostia, iar Dogioiu arata pozitia SRI față de prost.
    Acum problema român’lor ar fi slugoii securiști din fruntea PSD, deraiații Dîncu, Ciolac, Giumpix, Tudose etc. Avem de tras vreo 20 de ani de antimuiePSD.

   • @Panduru! Fratele meu ești prost sau prost? Tu vezi ce se întâmplă azi și nu ții minte ce a fost ieri? Nu de alta dar dacă e asa înseamnă că ai retard și îmi cer scuze!

    • mai baieti , eu atat am vrut sa spun ca mafiotul nazist Klauys Iohannis este cu adevarat, ereditar un mare prost, atat d eprost incat nu are ce cauta printre oamnei. dar vad ca voi sunteti asemeni lui Iohannis de-i luati apararea.

     • Si exact cum am bănuit! Ești prost! De aia e sasul la putere ! Din cauza opoziției făcute de prosti ca tine! Nu te reproduce !

 5. Are perfecta dreptate. Cand ii auzi pe unii ca klaun (!) are o viziune/strategie/plan, iti vine sa razi. Klaun nu are nimic; capul lui e gol ; el e sluga perfecta. Ce va face dupa plecarea merkeloaiei?

  • Crezi că duce lipsă de stăpâni ?

 6. Tarziu v-ati dat seama !!!PACAT !!! Mai sunt 14 ni de indurat , apoi sa-i vedem pe REVOLUTEMBELII de la TEMESVAR !!!

 7. Cât timp i-a luat d.nei Dogioiu să facă asemenea aprecieri despre Plavan.
  Dar când îi spunei cu ceva timp in urmă te făcea de parcă erai dusmanul României.
  Noi ce sa mai credem, doamnă.
  Când spuneți adevărul.

 8. iohannis masonu este cel mai prost presedinte si un penal si vanzator de copiii demisia

 9. MIntea e la nevasta-sa. Iar ea nu straluceste. A invata doar vocabularul limbii engleze si a crezut ca e suficient. La noi in Ardeal se zice ca neamtul e destept. Dar si care-i prost, ii prost gramada. Amu stim stim din ce categorie-i asta.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *