CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Si totusi, cite biciclete are presedintele?

4 comentarii / 2725 vizualizări / 6 august 2021

”În prima parte a vieţii mele, de exemplu, am mers mult pe bicicletă, lucru pe care îl fac tot mai rar în ultima vreme. Până la 30 de ani am mers numai cu bicicleta. Pe jos nu, cu autobuzul nu. Doar cu bicicleta. însă după aceea, tot mai rar cu bicicleta şi tot mai mult maşina. Pe jos, prea puţin” scria Klaus Iohannis în cartea sa, ”Pas cu pas”.

Adevărul e, însă, că pentru unul care merge ”tot mai rar” cu bicicleta, Iohannnis are cam multe biciclete în dotare, noi identificînd șapte modele diferite doar după o cercetare sumară pe net, de cîteva minute. Toate modele de lux, cu prețuri care pot ajunge și pe la 25.000 de lei. Cine știe cîte or fi cu toatele.
Ceea ce înseamnă că, spre disperarea Primei Doamne, președintele ori își dă tot salariul pe jucării cu două roți și accesoriile de rigoare (își asortează căștile la culoarea ținutelor) ori SPP și-a tras ditamai parcul de biciclete pentru uzul prezidențial. (B.T.I.)

Foarte probabil, model COOP

Model CROSS NOVA 28″ MAN E-TREKKING

 

Model Cube

Alt model Cube

 

Model KIM

Model Winora

 

 

Alt model KIM

Fotografii prezente pe internet

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

 1. Asa se intampla cand predai fizica la Agnita, intr-o amarata de localitate – cu indulgenta, la vremea lui, avand 12.000 de locuitori!
  Te deplasezi cu bicicleta!
  Intre timp, insa, te apuci de FDGR, dai si niscaiva meditatii, iti descoperi veleitatile de “retrocedator” (nu cred ca exista cuvantul in DEX… dar, ma rog, ati inteles substratul) si, ce sa vezi?!… ajungi presedinte de tara, implicit si primul biciclist al ei!
  Sa va traiasca “Mitza” din dotare, dom’ presedinte… ca tare frumosi genunchi are – duminica la slujba, in mini-jupa!

 2. Ce ti-as mai face beciucletele guler tradator belit !

 3. Bicicletele,tinutele,schiurile,chiar si chilotii de pe el sunt cadouri de la diverse structuri,in top fiind nevasta lui Ciuca care il cadoriseste la greu ca doar nu o face din banii ei,cautati si informati-va.
  Asta e diferenta dintre Muianis si Base,betivul nu a acceptat cadouri penibile de la servicii ca apoi sa fie bagat in buzunar pentru o pereche de schiuri…

 4. Nu exista „model KIM” sunt „KTM”, alta mancare de peste, made in Austria, importator din Sibiu!
  Cross nu e lux, e un produs corect, din Bulgaria.

  Si la celelalte mai sunt erori, e clar ca nu va dati cu bicla…

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998