CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Si totusi, Udrea la Primaria Generala?

0 comentarii / 1557 vizualizări / 9 februarie 2012

Sociologul Bruno Ștefan, șeful institutului BCS și apropiat al PDL, pentru care a lucrat în unele campanii, aruncă pe piață o informație-bombă, potrivit căreia Elena Udrea își pregătește candidatura la Primăria Generală a Capitalei.

Prezent aseară în studioul B1TV, Bruno Ștefan, cel care a lucrat pentru PDL la campania lui Adriean Videanu, în 2005, pentru primăria generală, a dezvăluit că ”Elena Udrea se pregăteşte pentru Primăria Capitalei, trebuie să se pregătească pentru aşa ceva destul de bine. Toată lumea o aşteaptă, că n-au alţi candidaţi”.
El a mai spus că, prin recenta debarcare a tuturor miniștrilor PDL din guvern, aceștia au fost transformați în baroni, în perspectiva alegerilor locale: ”Este un lucru extraordinar, i-au transformat în baroni. Acei baroni care erau baroni naţionali se vor duce în teritoriu ca baroni şi ei vor juca un rol colosal. Ei, îi arunci în teritoriu pentru organizarea alegerilor locale, pentru că ăsta este elementul cheie al unui partid. Dacă n-ai primari, nu câştigi la Parlament mai nimic” a explicat sociologul. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998