CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9745 RON UP | 1 USD = 4.7430 RON UP | 1 GBP = 5.7323 RON DOWN

Sighiartău cere demisia lui Ciolacu după decizia CCR privind pensiile speciale

6 comentarii / 2281 vizualizări / 2 august 2023

Deputatul PNL Robert Sighiartău a reacționat după decizia CCR de respingere ca neconstituțională a legii privind pensiile speciale reamintind poziția sa publică de acum cîteva săptămîni, anume cererea de demisie a premierului în cazul unei asemenea decizii a Curții.

”Domnule Ciolacu, dacă aveți onoare știți ce trebuie să faceți…
După ce, timp de 1 an și 6 luni, Marcel Ciolacu și ministrul său Budai au aruncat tot felul de tiribombe și fumigene cu legea pensiilor și a salarizării, a impozitării globale, a reducerii impozitării etc. Astăzi după votul din plen pentru eliminarea pensiilor speciale, a lansat un atac nedemnn la adresa PNL, deși împreună cele 2 partide au votat legile propuse de PSD astăzi.
Marcel Ciolacu continuă aceeași strategie ticaloasă pe care a dus-o la adresa PNL, dar de data asta din calitatea de prim-ministru. Ca atare, îi lansez o provocare lui Marcel Ciolacu în care onoarea joacă un rol important. Asta pentru că dânsul pune un mare preț, așa cum a declarat-o de multe ori, pe statura morală a unui om politic.
Domnule Ciolacu, dacă CCR declară neconstituțională legea pe care am votat-o astăzi în parlament, vă rog să vă onorați cu demnitate cuvântul și să faceți un pas în spate. Pentru că ați stiut că legea va fi neconstituțională și ați mințit poporul român, atacând PNL” a scris Sighiartău pe Facebook în iunie, după votarea legii.
Azi, el a reluat postarea, adăugînd: ”Misiune îndeplinită! Noi, cei de la PNL, așteptăm public scuzele comediantului”. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

6 Comentarii

  1. Ba, nenorocitilor,sinucideti-va inainte sa vina poporul, civil si militar, sa va ia beregata !

    • O sa vina pe dracu. Romanii sunt neam de slugi indolente si indobitocite.

  2. O slugă! Viorica Dăncilă a fost si ar fi fost un prim-ministru de 10 ori mai bun decât Ciolacu si decât Ciucă. Proiectul acela de reformă a pensiilor speciale era oricum de râs, ii favoriza, insă SPECIALII, nu au acceptat nici măcar asta. Ei sunt INTANGIBILI, asta ne transmite CCR si noi nu pricepem. Cu alte cuvinte, legea actuală, care le conferă venituri enorme, ne-meritate, ne-contribuite, este imuabilă, nu va putea fi schimbată, modificată, abrogată niciodată?? Probabil ca numai in Niger exista asa ceva, sa nu poti schimba privilegiile unei categorii profesionale, devenită o castă si o slugă a serviciilor, dar până si acolo e o revoluție impotriva injustiției. Doar România lâncezește in propria rușine, impotență si pasivitate. Chiar mai avem nevoie de CCR? Sa ne amintim si episodul ERATA, rămas incă neanchetat. Dacă toate legile privind aceste blestemate de pensii speciale au fost, sunt si vor fi respinse de catre CCR, asta nu inseamnă ca judecatorii de acolo incalcă Constituția pentru că statornicesc niste privilegii pentru eternitate? Ciolacu bâzâie ca nu are bani, desi cand era cu Ciucă, PSD aproba toate cheltuielile. Acum noi strângem cureaua, vine gigacaloria cu tva majorat, iar MAPN cumpără obuze de 1 miliard de euro. Nu mai avem obuze. Nu cumva ăștia isi bat joc de noi? Mama lor, cu Ucraina lor cu tot!

    • .

  3. cine i sigheartau asta, ca n am auzit de el?
    Ce i din magistratura sunt stat in stat. Nu este permis sa se desprinda de poporul/ societatea din care fac parte! Daca legislativul a legiferat si ei trebuie sa accepte aceste decizii. Tot parlamentul, putere si opozitie trebuie sa faca front comun si sa i aduca la ordine pe magistrati, inclusiv pe cei de la curtea constitutionala.

  4. Asta si cu nevastasa sunt niste mancatori de rahat care se baga in seama mai ales prin tupeu si lipsa de bun simt MAI ALES DUMNEAIEI,care apare pe la tv. cu o figura incrancenata de depozitara a adevarului.Pai vezi pe unde e Basinescu poate mai ai ceva limbi de dat Madam.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998