CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9699 RON UP | 1 USD = 4.5984 RON UP | 1 GBP = 5.8083 RON UP

Sighiartău, semnal de alarmă: România pierde 400 de locuitori pe zi

8 comentarii / 2037 vizualizări / 10 martie 2023

”România pierde aproape 400 de locuitori în fiecare zi, o statistică alarmantă care se traduce în pierderi economice, sociale şi culturale majore pentru ţară. În fiecare an, pierdem echivalentul unui oraş cât Piteştiul, iar până în 2050, numărul de locuitori din România se va reduce la 14 milioane” atrage atenția deputatul PNL Robert Sighiartău, într-o declarație parlamentară.

”Pentru a combate această situaţie, am propus un pachet legislativ amplu care cuprinde mai multe iniţiative ce vizează sprijinirea familiilor, încurajarea natalităţii şi protejarea copiilor. Familii mari, taxe mici. Reduceri fiscale pentru familiile numeroase.
Am iniţiat o propunere legislativă ce va avea impact pozitiv major asupra tinerelor familii din România. Vizăm deduceri personale din venitul net lunar din salarii pentru acei contribuabili care au persoane în întreţinere. Astfel, contribuabilii care au una, două sau trei persoane în întreţinere – soţie, copii, rude – vor beneficia de deduceri egale cu valoarea corespunzătoare unuia, a două, respectiv trei salarii de bază minim brut garantate în plată pe anul respectiv. Pentru cei ce au patru sau mai multe persoane în întreţinere, deducerea va fi valoarea a patru salarii minime” mai spune liderul liberal. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

8 Comentarii

 1. Chiar daca ramanem numai 14 milioane de locuitori, vor fi 18,9 milioane cetateni cu drept de vot, ceea ce, practic, e tot ce conteaza!

 2. Se incurajeaza natalitatea cu gura, in timp ce aduc sute de mii de straini platiti intre 6000-9000 de lei salariu, cu cazare asigurata si gratuita, 3 mese pe zi asigurate si gratuite, sanatate moca, tigari moca, alcool moca daca le permite religia…
  Asemenea conditii nu primesc romanii ce muncesc cot la cot cu ei in fabrici, santiere si corporatii.
  Romanii pleaca si o sa mai tot plece, tara nu te vrea.

  P.S. In Ungaria e invers tratamentul pentru unguri si tratamentul pentru straini.

 3. Cui ii pasa?Nici macar romanilor.

  • Hânghiţâşi broasca, nehahalitule belit la houă? Staţi-ar în gât şi în rozeta hurului, hanonimuuuiule.

 4. Sighiartau? A e ala de a zis ca Werner ne-a fost trimis de Dumnezeu.

 5. Ca sa ne pedepseasca poate.

  • ba ca să ţi-o iei tu la hur şi la muian, botanistule.

 6. Mai dute -n pizda matii de securist imputit .La 2 noaptea oamenii care muncesc se odihnesc nu mananca cacat pe la ziar .Ori esti de serviciu la schimbul III.Mananci de pomana banii tarii.Hai sictir,imputitule.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998