CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Silviu Prigoana cere Politiei sa ii anuleze permisul lui Honorius

0 comentarii / 1379 vizualizări / 3 aprilie 2010

Deputatul PDL Silviu Prigoană a cerut poliţiei anularea permisului fiului său, Honorius Prigoană, pentru că a depăşit pe DN 1 viteza legală cu peste 30 de kilometri la oră.

”Honorius a fost depistat, joi, de aparatul radar depăşind viteza legală cu 30 de kilometri la oră. Pentru că a încălcat legea, din punctul meu de vedere ar trebui ca poliţia să-i anuleze permisul şi să facă altă şcoală. Probabil era un semn pe care nu l-a văzut. Cred că ar trebui ca depăşirea vitezei legale, oprirea la stop, să se sancţioneze cu anularea permisului. Nu vreau ca din cauza unui tip care a sărit o pagină cu un semn din carte sau care are probleme cu vederea şi nu vede un semn de circulaţie să mor. Poate a sărit o pagină, cu un semn, şi nu i-a intrat în cap”, a declarat, pentru Agerpres, deputatul Silviu Prigoană.

El a pledat pentru o schimbare a legii circulaţiei afirmând că actuala lege are lacune şi trebuie îmbunătăţită.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, a confirmat că deputatul PDL i-a solicitat anularea permisului fiului său.
”Mi-a cerut să promovăm o lege, pentru a-i anula permisul fiului său pentru că a depăşit cu peste 30 de kilometri la oră viteza locală. (…) Nu-i putem anula din multe motive permisul. Nu Poliţia Capitalei i-a luat permisul şi permisul se suspendă la depăşirea vitezei cu peste 50 de kilometri la oră”, a spus Ciocan.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998