CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9686 RON DOWN | 1 USD = 4.5785 RON DOWN | 1 GBP = 5.8072 RON DOWN

Simion, atac la Tudose: Un moș libidinos și bețiv care hărțuiește sexual consiliere

0 comentarii / 2323 vizualizări / 10 februarie 2024

Președintele AUR, George Simion, l-a atacat tăios pe eurodeputatul PSD Mihai Tudose, într-un discurs rostit la Călărași, cu prilejul prezentării candidaților săi pentru Parlamentul European.

„Sunt mândru de lista pe care partidul AUR, prin toate filialele sale, a decis să o trimită pentru a se bate în Parlamentul European și în toate instituțiile de la nivelul Europei. Nu știți care este lista lor, dar vă spun eu de pe acum ce o să găsiți pe ea. O să găsiți moși libidinoși, care știți cu ce se ocupă în afară de beții pe acolo pe la Bruxelles și pe la Strasbourg? Hărțuiesc sexual consiliere parlamentare. Este cazul lui Mihai Tudose, care se anunță a fi primul pe lista PSD-ului. L-ați văzut, încerca să mă ia de gât. I-am zis că eu nu am băut cu el și nici nu o să beau cu el, pentru că nu beau cu hoții. Dar măcar ăsta hărțuiește femei. La useristi o să vedeți că sunt unele probleme” a spus Simion.

El a făcut și o remarcă ironică la adresa racolării oamenilor AUR de către partidele de guvernămînt:
”Miroase ceva în toată țara. Cred că e frică pe la Consiliile Județene, pe la primării, prin Parlament. E o frică mare, nu mai știu ce să facă. Toată ziua numai știri despre AUR, ce a făcut AUR. Fac mitinguri împotriva noastră, cu asta se ocupă baronii lor locali. Vor să ne ia oameni. Dacă vrea vreunul dintre voi să ajungă vicepreședinte pe la PNL înscrieți-vă 2 – 3 zile prin AUR pentru că, e clar, suntem cei mai buni și o să vă caute hoții”. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

STRTIME=1662721998