CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9746 RON DOWN | 1 USD = 4.6864 RON DOWN | 1 GBP = 5.7433 RON DOWN

Simptomatologie: Cum sa recunosti politicianul lovit de ”flama” puterii

1 comentariu / 2232 vizualizări / 4 decembrie 2015

Fostul ministru liberal Ludovic Orban a întocmit un mic manual de simptomatologie pentru depistarea politicienilor care o iau razna după ce ajung în funcții, cuprinși de beția puterii.

”Puterea corupe. Pe cei mai multi. Si corupe cu atat mai mult cu cat un om este mai putin pregatit sa exercite puterea. Sunt simptome simple si foarte vizibile dupa care poti sa-ti dai seama daca pe unul „l-a luat flama”. Isi schimba numarul de telefon, nu mai raspunde la telefon sau isi pune secretara sau vreun consilier sa raspunda. Nu mai da audiente, fiind aproape de negasit de catre un om obisnuit. Isi pune soferul sa-i deschida usa cand urca sau coboara din masina. Isi pune soferul sau vreun consilier sa-i care geanta. Isi cumpara masina noua, de preferinta o limuzina, cand se instaleaza in functie, la care, evident, comanda geamuri fumurii. Dispare dintre „muritorii de rand”, nu il mai vezi in ipostaze normale de viata, si chiar daca mai circula pe jos din intamplare, calca greu, cu umerii apasati de greutati si cu privirea peste crestete. Isi ia sepepisti sau bodyguarzi. Nu mai suporta sa circule normal si apeleaza la antemergatori. Are usa de la birou inchisa mai tot timpul si isi transforma secretara in cerber. Daca reusesti sa intri in birou, te tine la usa sau in picioare. Si asa mai departe… Daca intalniti un astfel de bolnav, sa stiti ca este incurabil” scrie liberalul pe Facebook. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. Ludovic Orban, un personaj politic gretos, vetust. Sa zica bigdaproste pentru ca l-a sarit DNA-ul pentru aeroportul Bucuresti-Baneasa, Transalpina,si, in general, Romstrade.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998