CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9744 RON DOWN | 1 USD = 4.7191 RON DOWN | 1 GBP = 5.7415 RON DOWN

Sirbu acuza: cel mai bogat ungur a ajuns mai puternic decit statul roman

6 comentarii / 4642 vizualizări / 23 mai 2022

Mogulul TV Adrian Sîrbu îl acuză pe un alt mogul din branșă, ceva mai mare, că a ajuns mai puternic decît statul român, penetrînd cu oamenii săi instituțiile țării. E vorba despre cel mai bogat român de etnie maghiară, Zoltan Teszari, patronul companiei RCS-RDS și al unui imperiu radio-TV.

”Săptămâna viitoare ar putea fi votată în Comisia de Cultură a Senatului noua lege a audiovizualului. Ea stârnește controverse, deși nu ar trebui sa facă decât să se conformeze cerințelor Europene, care vor să ia puterea din mâna cabliștilor care ajung să controleze audiovizualul. România se afla și în situația unică în Europa, în care un operator de cablu are o cota de piață de aproape 75%” avertizează Sârbu într-un material difuzat de Mediafax.

„Digi (RCS RDS) a dobândit, cu sprijinul instituțiilor statului și în disprețul legii, monopolul absolut al piețelor audiovizualului și comunicațiilor. Astăzi își distruge concurența și dictează legi Guvernului și Parlamentului. Întreabă-te de ce i se permite(…) După 30 de ani de invizibilitate și timiditate, Zoli a devenit stăpânul absolut al cablului, televiziunii și accesului la internet din România. Astăzi, DIGI stabilește cine are dreptul să fie în cablu și cine nu. Cât de vizibil poate să fie un canal de televiziune și ce audiență va avea.

Ai să te întrebi cum este posibil ca în România democratică și europeană, instituțiile abilitate ale statului, CNA, Consiliul Concurenței, Guvernul, Parlamentul, să nu poata sau să nu vrea să-și exercite autoritatea în aplicarea legilor audiovizualului și concurenței.
Îți răspund de ce.
Azi, Zoli și invizibilii lui din diverse instituții ale României au ajuns mai puternici decât statul român.” conchide mogulul. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

6 Comentarii

  1. SI TU, BRUTUS, IUBESTI ROMANII DE TE SPARGI LA VENE!!! ESTI UN TICALOS DE PARTICIPANT LA CRIMELE SI JAFURILE DIN SI DE DUPA DECEMBRIE 89. MERITI SCUIPAT IN PIATA PUBLICA. AI CURVIT SI AI SLUTIT SI SUFLETELE ROMANILOR! AI FURAT DE TI-A CRAPAT KKURUL SI AI DAT POPORULUI RECLAME CU ” RESPECT”. AI LUAT PARTE LA TOATE MIZERIILLE IMPOTRIVA POPORULUI ROMAN IN CALITATE DE IUDA! SA SE ALEAGA PRAFUL SI PULBEREA DE TINE SI DE AVEREA TA SI DE URMASII TAI! TREBUIA SA INFUNZI PUSCARIA DAR DE 32 DE ANI TRAIESTI BELDER PENTRU CA AI FILMAT CE NENOROCIRI ATI FACUT IN SEDIUL CC…ESTI UN NENOROCIT, STAI DRACU LA FUND! VEZI CA TE CAUTA PUTIN…

  2. Romania nu este nici democratica, nici europeana (poate doar faptul ca este in Europa sa ii dea statut de europeana). Invizibilii lui Zoli, or fi aia cu stele, altfel nu se explica.

  3. S-a trezit patriotul roman Adrian al lui Sarbu sa vorbeasca. Probabil nu-i iese un smen si incearca sablocheze o afacere.

    • Cei din domeniu stiu ca in august 2013 ai semnat contractul cu RDS care a ruinat toti micii cablistii,un contract cu dedicatie pt RDS.Ai fost primul care i-ai ajutat sa devina ce sunt,urmat apoi de Antene!!

  4. […] Sursa: inpolitics.ro […]

  5. Digi isi plătește impozitele, Sarbu e un evazionist și a fost proprietarul ProTV și al rețelei de telefonie mobila Dialog, pe care a vândut-o lui Orange! Acum devenit brusc principial!!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998