CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9707 RON DOWN | 1 USD = 4.6638 RON DOWN | 1 GBP = 5.7329 RON DOWN

Site american: Romania – un paradis al pensionarilor din SUA

4 comentarii / 3102 vizualizări / 30 aprilie 2022

Țara noastră este plasată pe un loc fruntaș la nivel mondial în clasamentul statelor în care pensionarii din SUA ar merita să se stabilească, potrivit siteului american therichest.com.

”La pensionare, o mulțime de oameni pot găsi tranziția dificilă. Această listă îi poate ajuta să găsească cea mai bună țară în care să se pensioneze, dacă intenționează să se pensioneze în afara Statelor Unite. Această compilație se bazează pe costul mediu lunar al cheltuielilor de viață și pe siguranța țării. Căutarea celui mai ieftin loc pentru a vă pensiona poate fi una dintre cele mai ușoare sarcini, totuși, găsirea unui loc confortabil și sigur în care să locuiți este, probabil, dificilă. Nu este atât de ușor să găsești un mediu confortabil care să satisfacă toate condițiile pentru pensionari. Cu toate acestea, dacă cineva caută doar un loc sigur și confortabil în care să locuiască, lista de mai jos este cea mai bună opțiune.” se arată în materialul difuzat ieri.

În topul dominat de Portugalia și Noua Zeelandă, țara noastră e pe locul 10, ceea ce nu e de colea.

România are printre cele mai mici costuri de viață din lume, plasîndu-se pe locul 101 în topul țărilor cu cele mai mari costuri de trai. Costul lunar al vieții pentru o singură persoană în România este de 1000 USD. Este, de asemenea, printre cele mai sigure țări din lume, plasându-se pe locul 25. România este o țară grozavă în care rezidenții din SUA să se pensioneze, deoarece este una dintre țările din Europa în care engleza este folosită și vorbită pe scară largă, mai mult decât în țări de pe continent precum Italia, Grecia, Spania și Franța, se argumentează în material. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

 1. Eu as zice ca americanii sa ne pupe-n CUR(scuzati maestre), dupa care sa se duca sa-si faca un control psihiatric.
  Nu vreau sa ma apun sa scriu ce comportament criminal au avut fata de Romania. de la al doilea razboi mondial incoace, fiindca imi este scirba.
  Imperiul otoman, in perioada lui de glorie, a fost mult mai binevoitor cu romanii deci sua.
  Doamne, fac eforturi ca sa nu-mi pierd controlul !!!

 2. Erata:
  Eu as zice ca americanii sa ne pupe-n CUR(scuzati maestre), dupa care sa se duca sa-si faca un control psihiatric.
  Nu vreau sa ma apuc sa scriu ce comportament criminal au avut fata de Romania, de la al doilea razboi mondial incoace, fiindca imi este scirba.
  Imperiul Otoman, in perioada lui de glorie, a fost mult mai binevoitor cu romanii decit sua.
  Doamne, fac eforturi ca sa nu-mi pierd controlul !!!

 3. Costul vietii e mai ieftin in Romania?! Pensionarii care ar vrea sa se stabileasca prin Romania nu vin in pereche, sot si sotie, ci babalaci in cautare de afaceri sexuale, perversi, cautatori de tinere sau pedofili. Vremea cand romanii credeau si mai asteptau ceva bun de la americani a apus demult. In anii 90 am luat parte la prezentarea unei delegatii americane la Senat. A luat parte si patriarhul Teoctist si Dan Amedeu Lazarescu. S-a iscat o mica neintelegere pe protocol si Dan Lazarescu s-a ridicat si s-a adresat delegatiei americane, redau aproximativ: Ne-ati tradat in razboi, ne-ati luat doar resursele, ne-ati amagit si tradat dupa razboi, ati pactizat cu rusii sa se faca experimente criminale pe patriotii romani, ne-ati tradat si dupa razboi, cand ne-ati vandut la Yalta. Acum ati venit sa ne vindeti, sa ne tradati si sa ne luati resursele. Pe americani nu se poate pune baza pentru nimic. Nu vreau sa iau parte la aceasta mascarada. Nu ne-ati fost prieteni si nu ne veti fi de bun augur niciodata. Nu aveti nici onoare si nici cuvant! Dupa care a batut cu bastonul in podea si a plecat de la masa ovala. Imediat dupa el a plecat si patriarhul Teoctist. Vedeti ca nu s-a inselat in aprecierea prieteniei romano-americane? Ne-au mintit, tradat si jefuit…Doar atat. PARTENERUL STRATEGIC ESTE DEFINIT CA FIIND UN TALHAR.

 4. Nu avem nevoie de drogati si homosexuali.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998