CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Situatie de criza: ministerul lui Blaga cumpara whisky, coniac si gin pentru poliţisti

0 comentarii / 17107 vizualizări / 13 mai 2010

Ministerul de Interne a demarat procedurile pentru achiziţionarea prin licitaţie de sticle de whisky, coniac şi gin pentru unităţile de odihnă şi agrement ale instituţiei din Predeal, Braşov şi Mamaia folosite de proprii angajaţi, astfel de achiziţii fiind efectuate regulat şi în anii anteriori.

Conform unui anunţ de licitaţie lansat de minister, vor fi cumpărate cantităţi de whisky Ballantines, Johnnie Walker, Jack Daniels, Teachers, J.B., Grant’s, Chivas Regal, coniac Alexandrion, Jidvei şi Metaxa, gin Wembley şi Beefeater, data limită de depunere a ofertelor fiind stabilită pentru sfârşitul acestei săptămâni.

Sticlele de alcool vor fi livrate la depozitul MAI din Bucureşti şi unităţile de odihnă ale ministerului din Predeal, Braşov şi Mamaia.

Astfel de produse, la care se mai adăugat sticle cu vin şi butoaie cu bere, au fost efectuate regulat şi în anii anteriori.

La solicitarea Mediafax, reprezentanţii Ministerului de Interne au precizat atunci că băuturile sunt consumate la unităţile MAI din staţiunile montane şi de pe litoral de către poliţiştii aflaţi în concediu.

Reprezentanţii MAI arătau că Ministerul Internelor deţine o serie de locaţii de odihnă şi agrement destinate propriului personal, care funcţionează conform HG 787/2003 privind înfiinţarea pe lângă Ministerul Administraţiei şi Internelor a unor activităţi finanţate integral din venituri proprii.

Produsele sunt achiziţionate pentru a fi comercializate numai în aceste incinte, iar fondurile de achiziţie nu sunt alocate de la bugetul de stat, ci reprezintă sume extrabugetare ale locaţiilor de odihnă şi agrement, a precizat atunci ministerul.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998