CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9700 RON UP | 1 USD = 4.5955 RON UP | 1 GBP = 5.8118 RON UP

Situatie fara precedent: iubitul Alinei Gorghiu face pulbere gruparea Blaga din PNL

9 comentarii / 12980 vizualizări / 17 iulie 2015

Un caz ieșit din comun: iubitul președintelui PNL, Alina Gorghiu, reputatul economist Lucian Isar, declanșează unul dintre cele mai devastatoare atacuri politice la adresa unei jumătăți din partidul acesteia, mai precis a grupării PDL, formulînd acuzații de o gravitate extremă. Atît de serioase, ținînd cont și de statutul de finanțist de top al lui Isar, încît e de așteptat o reacție dură a lui Blaga & comp. Vor îndrăzni, însă, foștii pedeliști să se contreze cu iubitul șefei lor pe linie de partid?

Lucian Isar are un CV impresionant: șef în cadrul Băncii Comerciale Feroviare, fost șef de bancă în instituții precum Citibank ori Bancpost, fost ministru în guvernul PNL-PSD, de unde a demisionat acuzînd efectele negative ale crizei politice din vara lui 2012 asupra mediului de afaceri și, peste toate, partenerul de viață actual al președintelui PNL, Alina Gorghiu.

Această din urmă calitate nu l-a împiedicat, în mod curios, să declanșeze un atac furibund la adresa grupării pedeliste din PNL, adică foștii guvernanți de după 2008, cărora le-a adus, într-un material postat zilele trecute pe siteul propriu, acuzații de cea mai mare gravitate, probabil în premieră în spațiul public.

Mai exact, Isar susține că banii obținuți de guvernul PDL de pe urma tăierilor de salarii și a măririi de taxe, în 2010, au fost folosiți nici mai mult, nici mai puțin decît pentru despăgubirile uriașe din mega-scandalul retrocedărilor, care a explodat abia anul trecut, suma indicată de finanțist fiind de cca.un miliard de euro.
Altfel spus, Boc, Blaga & comp au băgat adînc mîna în buzunarul românilor, în numele crizei, pentru a da bani clientelei de partid, beneficiara retrocedărilor frauduloase.

”Este o curiozitate cum, dupa ce avem deja datele privind efectul dezastruos al masurilor de austeritate din 2010, promotorii acestora au prins iar curaj.
Scaderea salariilor si cresterea TVA la 24% a fost o greseala majora realizata de diriguitori in 2010.
Aceiasi guvernanti care au decis austeritate in 2010 au realizat dupa doar cateva luni ca au taiat prea mult.
Aceiasi guvernanti care au decis austeritate in 2010 au realizat dupa un an ca aveau deja banii sa reintregeasca complet dar au preferat sa astepte un moment politic potrivit.
Aceiasi guvernanti care au decis austeritate in 2010 au preferat sa sifoneze un miliard de euro prin retrocedari supraevaluate, 2 miliarde de euro prin evaziune suplimentara si inca un miliard de euro spart pe “terenuri de fotbal in panta”.
Aceiasi guvernanti care au decis austeritate in 2010 nu au realizat nici in 2008 ca va fi criza si in Romania nici in 2009 ca va continua recesiunea si in 2010.
Putin bun simt economic le-ar fi spus si atunci si acum ca relaxarea fiscala si o sifonare mai redusa a banului public ar fi permis si Romaniei sa treaca fara ani de recesiune si stagnare, asa cum a reusit de exemplu Polonia” scrie finanțistul, în material. (Bogdan Tiberiu Iacob)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

9 Comentarii

  1. D’ale alcovului!Apropo,tanti asta cati amanti o fi avut?Sa-i enumaram pe cei „descoperiti”:Bogdan Olteanu.Mihai Voicu ,ba parca si „tanarul” Radu Stroe figura pe lista!!Hal de politica,curvasarie curata!!!

  2. As vrea sa stiu si eu cate terenuri de fotbal in panta sau construit cu un miliard de euro stiut fiind faptul stadionul ARENA NATIONALA a costat un sfert de miliard de euro. Fiti explicit domnule Isar.

  3. Nu-i contest calitatea de analist economic la dl.ISAR.Numai ca,un analist financiar de top cum mi se pare ca ar fi tanarul in cauza,trebuie sa ma convinga in tot ceea ce spune sau vrea sa-mi spuna,fara a vorbi cu patima si chiar cu rautate,lucru care-l scoate din zona specialistului printr-un plonjon in aria analistului politic,care,de orice poate fi banuit,numai de buna credinta si respect fata de cei pe care i-i critica,NU.A te apuca,tu,specialist recunoscut pentru domeniul in care te invarti,sa faci dintr-o analiza stiintifica una politizata,in care critici cu”manie proletara”si nu printr-o atitudine de om de stiinta in domeniul tau,iti faci un deserviciu prin care ne dai sa intelegem ca te-ai inrolat in mizeria politica si a politicii dambovitene.PACAT!

  4. O analiză realistă determinată probabil de constatarea că a fost depăşită de mult o limită şi se vrea cu „repetiţie.”

  5. […] amintim cu toții scandalul de anul trecut, în vară, cînd fostul bancher Lucian Isar, iubitul Alinei Gorghiu, dezvăluia un fapt șocant, […]

  6. […] amintim cu toții scandalul de anul trecut, în vară, cînd fostul bancher Lucian Isar, iubitul Alinei Gorghiu, dezvăluia un fapt șocant, […]

  7. […] care devin și mai interesante exact în această perioadă.Primul, scos la lumină în premieră de Inpolitics în iulie 2015, este eticheta de mari hoți și corupți aplicată liderilor PDL, cu Emil Boc ori Vasile Blaga în […]

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998