CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9702 RON DOWN | 1 USD = 4.5369 RON DOWN | 1 GBP = 5.7250 RON DOWN

Șmenul mediatic al Digi 24, bășcălit în presa din Ungaria: ”Trecătorii i-au îngreunat munca”

7 comentarii / 4878 vizualizări / 23 octombrie 2023

”Corespondentul român al Digi24 a încercat să relateze situația de război în timp ce zăcea la pământ pentru a adăuga puțin dramatism înregistrării – totuși, trecătorii și bicicliștii care treceau pe stradă i-au îngreunat munca” a scris azi, ironic, pe prima pagină,  publicația ungară Mandiner cu referire la episodul care a făcut ieri furori pe rețelele sociale și în presa de la noi.

E vorba de ziarista Digi 24 – post deținut de un etnic maghiar – care s-a tăvălit pe jos în Israel drept precauție împotriva unor bombe imaginare, în timp ce trecătorii mergeau liniștiți pe lîngă ea. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

7 Comentarii

 1. Ferice de mama ei; strasnic copil a crescut si educat!
  Fiica sa a ajuns vedeta mondiala (la fake news).
  Latrina UM DIGI 24 continua sa-si reverse dejectiile!

 2. Vai mama ei „jurnalista” Filmuletul a facut inconjorul lumi, in pofida situatiei precare din Israel, aceasta duduie (care duduie de ipocrizie) si-a batut joc de digi 24, de jurnalism si de suferinta reala a populatiei israiliene cat si palestiniene. Nenorocita! Iar Ciolacu…ii tine trena. Pai sa astepte C. voturi din diaspora!

 3. mai lipsea 1 caine
  sa se pishe pe aia….

  • te contrazic . mai mulți . pe rând pentru că aveau timp

 4. Ce importanta se dadea in interviuri cu ambasadori,avea si pareri despre mersul lumii,politica de inalt nivel promovata de iudeo-americani,o dobitoaca ca toate celelalte care au invadat televiziunile mancatoare de rahat in frunte cu Antena 3 si „marele”specialist in „treburi”militare Radu Tudor.Cu mici exceptii peste tot in lume stirile sunt contrafacute.

 5. Sunteti analfabeti, mancatori de rahat. Atat de prosti incat habar n-aveti pe ce lume traiti.

 6. O jurnalistă care își face treabA.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998