CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Soc: Ambasador roman, ”like” la o postare despre asasinarea lui Dragnea

3 comentarii / 20199 vizualizări / 21 iunie 2018

Activista #Rezist Mădălina Roșca, soția așa-zisului ziarist german Paul Arne Wagner, săltat ieri de jandarmi la protestul din Piața Victoriei, are o postare stupefiantă pe pagina proprie de Facebook; încă mai stupefiant, însă, e ”like”-ul pe care postarea îl capătă din partea unui distins ambasador al României.

Astfel, a doua zi după marele miting pesedist din Piața Victoriei, Mădălina Roșca relatează pe Facebook:

”Am fost la câțiva metri de Dragnea intr-o mare de oameni. Sper sa nu ajung să trăiesc ziua în care să regret că tot ce am făcut a fost să îl filmez (s.n.)”.

madalina rosca

Între zecile de #rezistenți care dau like acestei postări cu referire clară – fie ea și virtuală – la agresarea ori chiar asasinarea liderului pesedist, se numără și ambasadorul României la Paris, Luca Niculescu. (Bogdan Tiberiu IACOB)

foto: adevarul.ro

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. Inainte sa ne grabim sa stigmatizam si sa catalogam irevocabil toate postarile de pe net, poate nu ar strica sa incercam sa ne asiguram intai daca ele apartin chiar celor pretinsi a fi autorii lor; sa lasam totusi o mica rezerva, avand in vedere lipsa totala de control asupra mediului on-line si facilitatea cu care, un copil de liceu mai priceput in ale informaticii poate sparge contul oricui si-l poate transforma pe acesta in autor de postari chiar daca numitul habar nu are despre ce e vorba. Buna crestere ne impune aceasta mica rezerva de ante-pronuntare.
    Pentru cazul in care totusi cele pomenite in articol corespung realitatii, caz extrem de probabil in speta de fata, cateva mici observatii se cuvin:
    – Se cunoaste fara niciun dubiu, si proverbele demonstreaza din plin veridicitatea unor sustineri, ca intotdeauna ‘cainele care latra, nu musca’. Deci putina rezerva fata de agresivitatea unor postari este bine venita; se stie cat de mare este ‘vitejia’ pe care tastatura calculatorului o provoaca postacului. Odata indepartat de sursa de socializare cu alti afectati psihic ca si el, ‘vitejia’ se inmoaie pana devine inofensiva.
    – Sa ne grabim sa anticipam ‘asasinarea’ oricui, intr-o tara predominant populata de tradatori, lasi si manevrabili, este tot atat de neserios cat ar fi sa presupunem ca cei care isi iau informatiile din titlurile fake news-urilor de pe Facebook sunt oameni seriosi si corect informati. Sa nu uitam ca Romania este tara in care nevrozele se instaleaza de timpuriu (cel putin dupa ’89), insa nu din cauza unei trasaturi fundamentale a acestui popor care ar fi dispus pentru (orice) cauza sa mearga pana la capatul unui demers (prin capat intelegand inclusiv demersul profund condamnabil si dezaxat de suprimare a preopinetilor) ci doar din cauza slabiciunii exagerate pe care statul roman a dovedit-o permanent fata de excesele de orice natura manifestate de acest popor. Nesanctionate la timp, razvratirile haotice au creat impresia unei jungle, urbane sau rurale dupa caz, oferind posibilitatea oricui sa se manifeste oricum, insa manifestarile se opresc in majoritatea covarsitoare a cazurilor, din fericire, cu mult inainte de a tinge limitele anormale mentionate anterior.
    – In cazul in care acel ‘like’ chiar apartine ambasadorului roman la Paris, atunci aceasta ar fi o problema administrativa, rezolvabila in maxim 24 de ore intr-o tara civilizata (nu este cazul Romaniei, din pacate) prin interventia prompta a ministrului de externe care este seful tuturor ambasadorilor in orice tara. Nefiind, din pacate, cazul acestei tari, acest gest reprobabil va ramane probabil nesanctionat, oricat ne-am despleti noi nervos, iar acel nefericit ins va ramane in continuare ‘la post’ insa purtand in tolba sa o ‘razvratire’ impotriva actualei aliante, asa, ca o dovada de fronda cu un eventual viitor guvern tehnocrat de natura a-i conferi stabilitate in cariera sa, la o eventuala restructurare guvernamentala. Tipic romanesc, gestul acestui nefericit ins reprezinta tocmai ce descriam a fi duplicitatea, fariseismul si ipocrizia romanului: e bun statutul de ambasador dat de guvern (al lui Dragnea si Tericeanu) si face bine statul la Paris la glanda unui neica nimeni, care a frecat-o si el pe la un post de radio frantuzesc inainte de a fi numit ambasador, dar daca se poate sa ‘bagam putin batul prin gard’-ul lui Dragnea, macar si cu un mic ‘like’, cu atat mai bine. La momentul potrivit, daca acest moment va veni, vom sti sa ‘scoatem ochii’ cu dizidenta pe care o faceam noi cand combateam dusmanul chiar din propria sa curte, si cat de viteji eram dand like-uri la o cafeluta si un croissant.
    Cam asta e nivelul in aceasta tara…

    • Stimate domnule, felicitări! M-a și amuzat comentariul dvs, dar e un râs amar! Asta fiindcă anchiesez total la ce ați scris, din păcate, în opinia mea aveți dreptate. Un comentariu decent, neutru politic și scris cu sarcasm! Încă odată, felicitări!

  2. After research just a few of the weblog posts on your website now, and I really like your way of blogging. I bookmarked it to my bookmark web site list and will be checking again soon. Pls take a look at my web site as well and let me know what you think.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998