CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Soc: ambasadorul Klemm promite sa aduca lideri islamici in Romania

5 comentarii / 11665 vizualizări / 2 iunie 2016

Dacă liderul turc Erdogan ne-a ”rezolvat” problema marii moschei de la București, ambasadorul american în România promite să se ocupe de popularea ei, inclusiv prin aducerea de lideri islamici în țara noastră.

Într-un interviu acordat publicației Constanța Noastră, zilele trecute, Hans Klemm a declarat:

”Chiar în această dimineaţă am avut o discuţie lungă cu muftiul Cultului Musulman din România şi am discutat inclusiv despre cooperarea pe care Ambasada SUA ar putea şi ar trebui să o asigure. Spre exemplu, muftiul a menţionat că, în anii trecuţi, Ambasada a găzduit cine de iftar (masa luată în fiecare seară, de către musulmani în timpul postului n.n.) în perioada Ramadan, fie în Bucureşti, fie în Constanţa, dar că, în ultimii ani, această tradiţie nu a mai fost respectată. Aşa că i-am promis muftiului că putem celebra una dintre cele mai importante perioade din calendarul religios musulman, prin organizarea unei cine de iftar.
I-am promis, de asemenea, că vom dona din nou cărţi Muftiatului, aşa cum Ambasada SUA a făcut-o în anii trecuţi, dar şi că vom creşte numărul de oportunităţi educaţionale, astfel încât românii musulmani să meargă în SUA pentru a studia, iar liderii islamici să vină în România pentru a împărtăşi experienţa lor din comunităţile musulmane de acolo” a promis emisarul administrației americane. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

  1. acest articol dezinformator e un articol nazist!

  2. Cand vrei sa distrugi o casa ai carei locatari se vaita mereu ca o duc rau, fiind considerati bastinasi nedemni ai unei colonii bune de jefuit, ce poti sa faci? Pai, simplu: procedezi precum rabinul din poveste: bagi in casa oaia, porcul, boul etc. Nah! Sa mai ziceti voi ca era rau cu noi, la butoanele justitie! Nerecunoscatorilor!

  3. bai nea clema ce te freaca pe matale grija, de aducerea de lideri musulmani in romanica, de cine cu muftiul si cu fanaticii islamisti? zau, treburi mai serioase nu ai frate, cum ar fi respectarea drepturilor omului in orice imprejurare juridica??!!

  4. Da nenea Hans ăsta interesele cui le reprezinta-n Romania ? Nicidecum nu reprezinta America, a spus ca Moldova nu-i Romania si mai nou face poze cu cârpa aia care o numesc ungurii steagul Ardealului, Klemm ăsta nu s-o fi nascut prin Israel/Ungaria că prea face politica evreiască/ungurească aripa Soroș adică tot ce mișcă ambasadorul ăsta este antiromânesc și politicienii noștri sau ce-or fi ei tac, în lume au fost ambasadori expulzați pentru mai puțin de atât și nimeni nu știe de ce este încă în România

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998