CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9633 RON DOWN | 1 USD = 4.6099 RON DOWN | 1 GBP = 5.7790 RON DOWN

Soc: Coalitia pentru familie recunoaste ca a ”bagat” Romania in gura intregii lumi

4 comentarii / 2719 vizualizări / 8 iunie 2017

Validarea de catre Camera Deputaților, pe 9 mai, a amendamentului constituțional de interzicere a căsătoriei monosexuale, la presiunile așa-numitei Coaliții pentru familie, a transformat România într-o țintă a numeroase critici venite din toate colțurile lumii, atît din partea presei cît și a mediilor politice ori civice. Iar scandalul tinde să ia și mai multă amploare. Dezvăluirea e făcută, culmea, chiar de către activiștii Coaliției, care par mîndri, însă, de ”opera” lor și vorbesc de începutul unui veritabil război psihologic.

Într-un comunicat dat presei de către Alianța Familiilor din România, componentă a CPR, se afirmă, negru pe alb:

”In cele 30 de zile care s-au scurs de atunci, reactiile presei interne si externe au fost numeroase, unele pozitive, dar majoritatea negative. Incepem, de fapt, sa fim contactati si de ziaristi ai unor ziare de larga circulatie din Occident care vor sa scrie despre amendament si despre cei care il promoveaza. E de inteles. Subiectul e de actualitate si suscita mult interes. Intre timp, Parlamentul European a luat si el nota de posibilitatea tot mai reala ca probabil romanilor li se va ingaduit sa voteze casatoria naturala prin referend chiar anul acesta. Iar daca referendul va trece, si nadajduim sa treaca, el va complica lucrurile in Europa si chiar la nivel mondial. Marsul spre europenizarea ori globalizarea casatoriilor homosexuale va incetini ori va fi stopat, chiar daca pentru o vreme. Miza e mare, iar dusmanii nostri din strainatate o inteleg chiar mai bine decit cetatenii de rind ai Romaniei. Agresivitatea cu care se scrie, atit in Romania cit si in afara ei, privind amendamenul dovedeste concret ca realmente ne confruntam cu inceputul unui razboi psihologic impotriva Romaniei, a clasei politice din Romania, si a tuturor cetatenilor tarii care doresc binele familiei si protejarea casatoriei naturale”.

Materialul prezintă exemple de reacții internaționale dure:

”La sfarșitul lui februarie, 38 de congresmeni americani, toti democrati, au remis o nota Guvernului Romaniei, liderilor Parlamentului si liderilor partidelor politice din Romania cerind ca ei sa blocheze proiectul. Presiunile Ambasadorului american de la Bucuresti, dl Klem, sunt si ele deja bine cunoscute. Ceea ce presa din Romania insa nu mentioneaza este ca dl Klem isi pierde prietenii de la Washington, iar Administratia Trump ii este ostila. Din nefericire, rechemarea dlui Klem va lua ceva efort si timp, deoarece dinsul e diplomat de cariera si din acest motiv e mai greu de demis din functie decit alti diplomati cu rang inferior.
Pe 17 mai, un grup de 28 de membri ai Parlamentului European au lansat si ei o Scrisoare Deschisa adresata Guvernului Romaniei si liderilor politici din Romania, cerind, la fel ca si colegii lor democrati americani, sa „nu sprijine referendul pentru definirea familiei”.
Pe 29 mai Asociatia Europeana pentru Apararea Drepturilor Omului („ADEH”) a facut la fel. A emis un comunicat de presa care critica foarte aspru Romania si Europa de Est pentru pozitiilor lor pro-familie.

Frontul mediatic intern ne este cunoscut tutuor. Nu trece o zi fara ca ceva sa nu fie mentionat in presa, dezbateri televizate ori bloguri sau care sa nu discute Coalitia pentru Familie si amendamentul constitutional. Majoritatea comentatiilor ne sunt ostile” recunosc activiștii AFR.

În fața acestui veritabil front ridicat împotriva inițiativei CPF, soluția sugerată membrilor este rămînerea fermă pe poziție:

”Nu e vremea sa experimentam cu institutii sociale paralele care vatama copiii si subrezesc familia. Europa occidentala a facut-o si continua sa o faca. Consecintele sunt evidente peste tot si nu sunt bune”. (B.T.I.)

foto: vice.com

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

  1. Domnule ITB, se pare ca te mananca in partea dorsala.

    • Sunt perfect de acord cu dumneavoastra..:) Poate sa inceapa sa invete din nou alfabetul, incepand cu litera AAA la prima introducere, poate asa invata sa scrie articole mai sanatoase..A decazut si acest site in ochii mei…Un cititor in minus..Si sincer chiar nu are nici o logica articolul la cum este prezentat

  2. Doar deviantii lui Soros ne critica. Presedintele Trump nu sprijina curentul LGBT, din contra, Iar congresmanul Robert Aderholt, care tocmai viziteaza in Romania, ne-a transmis ca susține referendumul pentru familie: „Apreciez România pentru că își conservă valorile tradiționale. Asigurați-vă că familia rămâne intactă” Asa ca mai usor cu propaganda sorosista, mai BTI. Oricum blogul tau o ia la vale rau. Te-ai mai uitat pe audiente zilele astea?

  3. „38 de congresmeni americani, toti democrati” – pai sunt democrati, deci cui ii pasa? republicanii sunt la putere acum. democratii si-asa au pierdut masiv la nivel de state tocmai din cauza unui astfel de comportament

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998