CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

UPDATE – Soc in comunitatea evreiasca: Manualul legionarului, vindut la licitatie in Bucuresti

10 comentarii / 4225 vizualizări / 25 martie 2019

O coincidență stranie: cu exact două zile înaintea alegerilor din parlamentul israelian, din România vine un semnal îngrijorător. Una dintre marile case de licitații ale țării pune pe masă, pe 7 aprilie, un exemplar din celebra ”Carte a șefului de cuib”, cu precizarea că ea conține și portretul Căpitanului, cu respectuoasă majusculă.
Prețul de pornire al lucrării, editată la Sibiu în 1936, este de 80 de lei, iar licitația e organizată de Casa ALIS.

Contactat de Inpolitics, președintele Comunității Federațiilor Evreiești din România, Aurel Vainer, nu își ascunde stupefacția: ”E de la sine înțeles că vom face toate demersurile legale necesare împotriva acestui gest de sfidare, care contravine legislației actuale. Noua lege de combatere a antisemitismului votată de parlament și promulgată de președinte, stabilește că astfel de documente sunt abateri nete de la ceea ce înseamnă un comportament corect față de evrei. Și avem tot temeiul să protestăm, o să luăm rapid în considerare asta” a spus fostul deputat. (B.T.I.)

UPDATE: În urma scandalului produs, Casa ALIS a scos ieri, Cartea șefului de cuib, discret, de pe lista cărților scoase la licitație. În imagine, se observă cum, de la 11.25, lista sare direct la 11.27.

 

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

10 Comentarii

 1. Socant, intr-adevar ! Asta echivaleaza cu propaganda legionara, fascista ! Cine a hotarit o asemenea promovare legionara ? Ion Rizea, directorul Casei Alis, sau fosta tovarasa de la Muzeul National, Dr. Florenta Ivaniuc Enache ? Astia nu cunosc legile sai isi bat joc de ele ? Si Ministerul Culturii are o raspundere !

 2. Dar Dnul Aurel Vainer ce a pazit pina acum ? Cum a sustinut aplicarea legii despre care vorbeste ? Cu ce se ocupa Comunitatea ? Cu papat de fonduri evreiesti ? Si evreii nostri sint tot ca noi…

 3. Nu mai putem să facem nimic în țara asta fără aprobare de la jidani.

 4. Este un act comercial, asa cum se vand cartile lui Hitler, Musolinii, etc. Nu ar trebui sa supere pe nimeni acest act de vanzare, asa cum nu s-a suparat nimeni la multiplicarea si vanzarea in librarii a cartii lui Hitler ,,Mein Kampf” sau a altor carti.

 5. Mare neghiob Rizea asta de la Alis dar o fi si antisemit ? Poate doar un increzut banal.

 6. Este o mare minciuna Antisemitismul!

  Nu poti fi numit Antisemit, in tara ta.
  Un om poate fi numit Antisemit, doar daca face ceva care nu este pe placul evreilor, in tara lor, Israel.
  Cine se cred evreii astia? Buricul pamantului?
  Dar ei, cati oameni au omorat prin comunism? Caci ei sunt cei ce au implementat comunismul.
  Ei sunt cei mai mari ucigasi de oameni!

 7. vor patrioti….face parte din istoria noastra ca place ori ba….,acesti evrei ultra sensibili au o tara frumoasa cu o istorie de la 1947 pana in prezent si viitor

 8. Cele mai multe porcarii antisemite (depasite istoric, stupide, ilizibile, veninoase cretin) se pot cumpara de pe Okazii.ro sau de pe OLX. Google raspindeste aceasta literatura istorica detestabila fara nicio o cenzura si fara limite. Prostia celor de la Alis – o experta cam depasita de vreme, o stalinista – e absolut criticabila dar de fapt un maruntis. Pe linga ce tiparesc chiar azi unele edituri iresponsabile si distribue niste librarii ciudate. Intr-adevar, intrebarea e ce pazesc functionarii prea bine platiti de la Ministerul Inculturii si Comunitatea Evreiasca indopata cu fonduri peste fonduri de peste tot ?!?! Care lege ? Nu a auzit nimeni de aceasta lege !

 9. Cind legea, inclusiv cea a Sigurantei nationale (L51/1991, art.3, lit. h ) nu se mai respecta, legionarismul, nazismul si fascismul reapar cu forta !!!
  Sa se puna stavila, cu orice pret, ”ismelor” CRIMINALE !!!
  Criminalii de legionari trebuie sa explice de ce au facut crimele odioase , asasinind mari personalitati ale Neamului Romanesc.
  Niste scelerati, de aparitia carora Germania NU A FOST STRAINA !

  • Cei care l-au ucis pe Nicolae Iorga, nu erau Legionari. Nu erau nici macar romani. Erau straini infiltrati printre legionari.
   Intr-adevar au fost si romani care la inceput au fost inscrisi in Legiune si mai apoi (datorita faptului ca au fost arestati de comunistii evrei si li s-au promis eliberarea, precum si grade in securitate), au devenit tortionari (cazul Turcanu).
   Insa, comunismul este creatia evreilor.
   Iar comunismul a ucis milioane de oameni.

   „……….
   În primii ani de după revoluția din 1917 faptul că evreii au jucat un rol covârșitor în victoria bolșevicilor atât în Rusia cât și în Ungaria (Bela Kun) sau părți ale Germaniei (Rosa Luxemburg) n-a fost contestat de nimeni. Winston Churchill in 1920 îi denunța pe ”teroriștii evrei” care au preluat controlul asupra Rusiei și a altor părți ale Europei notând că ”majoritatea liderilor sunt evrei” și că în ”instituțiile sovietice predominanța evreiască este și mai uimitoare”; în același timp atrăgea atenția asupra ororilor săvârșite de acești evrei.

   De asemenea este cunoscut faptul că principalii finanțatori ai revoluției au fost bancheri evrei, cei mai importanți fiind Warburg și Schiff, cel din urmă contribuind cu circa 20 de milioane de dolari (2 miliarde în banii de azi).

   Trei din cei cinci revoluționari pe care Lenin i-a numit ca potențiali succesori -Troțky, Zinoviev și Kamenev- erau evrei. Deși doar aproximativ 4% din populația Rusiei avea origini evreiești, 80-85% din componența primului guvern sovietic, lucru confirmat și de Times of London sau de serviciul militar de informații american, avea origini jidănești. Același lucru a fost afirmat și de Soljenițîn. De asemenea jidanii dominau administrarea gulagului și conducerea NKVD-ului.
   ….
   Dar bineînțeles că responsabil pt toate crimele comunismului sunt Ceaușescu și Dej pt că ei au fost români. Hannah Robinsohn, Saul Bruckner, Sasha Goldberg, Enea (Leon) Tesmenețki, Ernst Neulander, Denis Patapievici, Gisela Wass, Ilka Wasserman, Ella Diamantstein, Jakob Roitman, Luka László, Alexandru Iacob , Zoltan Eidlitz, Abraham Gutma, Lonia Oigenstein, Moscu Kohn, Dragan Rusev etc. (sute de evrei , unii veniți cu tancurile rusești) n-au nici o vină pt că ei fac parte din poporul ales.

   Personal nu-i urăsc pe jidani pt etnia din care fac parte, doar că nu sunt de acord cu practicile lor subversive și războaiele provocate de ei, de pe urma cărora foarte mulți creștini (inclusiv românii) și nu numai au foarte mult de suferit. Iar dacă cineva spune un adevăr istoric nu înseamnă că urăste pe cei despre care marturiseste adevarul. „

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998