CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9749 RON UP | 1 USD = 4.7214 RON UP | 1 GBP = 5.7597 RON UP

Șoc: Invocînd ”rusofilia”, Ucraina îi cere lui Kovesi să ancheteze Antena 3, RTV și Realitatea

21 comentarii / 8477 vizualizări / 9 februarie 2023

Spațiul informativ românesc e suspus atacurilor informative rusești, iar unele canale de televiziune care au fost acuzate în mod repetat că răspândesc propaganda rusă au lansat o altă campanie anti-ucraineană. Motiv pentru care e cazul să intervină în problemă procurorul general european Laura Kovesi, este de părere un organism ucrainean, The New Geopolitics Research Network, declarat independent și specializat în analize geopolitice.

Într-o ”analiză” – pe alocuri de-a dreptul delirantă! – semnată Mariana Prysiazhniuk, NewGeopolitics comentează azi problematica privind drepturile minorităților naționale din Ucraina, care a făcut să curgă multă cerneală în presa ultimelor săptămîni, la noi.
”Propagandiștii au folosit subiectul dureros, în context religios, dar evident au exagerat pentru că până și Biserica Ortodoxă Română a trebuit să explice” scrie NewGeopolitcs.

Organismul mai amintește cum tema a fost generos preluată de posturile românești România TV și Antena 3/CNN, dar și felul în care purtătorul de cuvânt al Bisericii Române, Vasile Bănescu, ar fi dezumflat tema devoalînd preoții români ca fiind reprezentanți ai Patriarhiei Moscovei, fără nicio legătură cu Ortodoxia română.

Pe lângă Romania TV și Antena 3/CNN, triada de propagandă din România include Realitatea Plus, la care se adaugă și site-uri deschis pro-Moscova și nu este un secret în România că aceste mass-media rămân lideri în încălcarea legislației audiovizuale, mai punctează NewsGeopolitics, ONG-asociat cu mai multe organisme românești, conform siteului oficial.

”De la începutul războiului, pe scară largă, aceste resurse informaționale fost sancționate în mod repetat pentru răspândirea dezinformarii și propagandei, inclusiv pe tema agresiunii ruse. De pe aceste canale, narațiunile pro-Kremlin despre Soros, persoane LGBT și protestele anticorupție care au izbucnit în România în 2018-2019 au fost revărsate direct în capul telespectatorilor români.
După începerea invaziei la scară largă, aceste canale TV au discutat serios despre falsuri despre „laboratoarele biologice” și „naziștii din Azov”. În realitate, aceste subiecte erau pretexte sângeroase pentru uciderea ucrainenilor de către ruși. Și tocmai pe acest fond a fost provocată opresiunea sistematică a refugiaților ucraineni în Europa.

De exemplu, în martie, „Realitatea Plus” a fost amendată pentru încălcarea echilibrului în acoperirea agresiunii Rusiei împotriva Ucrainei, când a început să vorbească despre „laboratoarele biologice din Ucraina”. În plus, postul a declarat că războiul din Ucraina nu a fost vina teroristului Putin, ci responsabilitatea comună a liderilor occidentali. Știrile „Romania TV” au fost, de asemenea, amendate de multe ori: pentru dezechilibrul de opinii, atacuri asupra persoanelor LGBT și povești despre Soros în timpul protestelor anticorupție din România din anii precedenți”.
Oligarhi fugari și un imperiu mediatic finanțat de Revoluție

„Romania TV” este asociat cu Sebastian Ghiță, un politician român refugiat în Serbia. Ghiță a câștigat un loc în parlamentul României – Camera Deputaților (Partidul Social Democrat), în 2012.
Ulterior, a fost condamnat la închisoare pentru fraudă financiară și spălare de bani prin compania sa de IT „Asesoft”. Ghiță a reușit însă să fugă în Serbia, unde rămâne și astăzi.
În 2017, Serbia a refuzat cererea de extrădare a României și ia acordat azil politic. Un detaliu grăitor: Ghiță și-a construit capitalul și legăturile de afaceri pe baza unor contracte pe care le-a primit de la compania petrolieră rusă Lukoil.

În Serbia, Ghiță este activ în politică și continuă să se angajeze în domeniul IT. În ianuarie 2019, refugiatul român a fost depistat la evenimentul „Primul dialog digital Serbia-Rusia”, la care au participat peste 60 de companii IT sârbe, în timpul vizitelor președintelui rus Vladimir Putin la Belgrad.

Dan Voiculescu, patron al Antenei 3/CNN și fondator al fundației Intact media, potrivit DIICOT (Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism) și Serviciului Român de Informații Externe (SIE), a furat între 150 și 300 de milioane de dolari în timpul Revoluției anticomuniste din România, din decembrie 1989, și în primele luni ale anului 1990. A folosit acești bani pentru a-și înființa firme în 1991. Voiculescu a fost condamnat la 10 ani pentru deturnare de fonduri publice, dar a făcut doar câțiva ani.

Și în sfârșit, canalul de știri „Realitatea Plus”, deținut de Cosmin Gușa și Maricel Păcuraru. Jurnaliștii români amintesc cum a spus Gușă în timpul unei emisiuni că Rusia este a doua sa patrie. Probabil că nu întâmplător circulă online o fotografie cu Gușa și Ghiță discutând ceva la Belgrad, unde Ghiță participă (sau organizează?) diferite petreceri IT pro-ruse.

NewGeopolitics mai amintește că în Moldova, Rusia a încercat să construiască un sistem de canale TV controlate folosind aceeași schemă: un oligarh – de asemenea fugar, Ilan Shor, care se ascunde de justiția moldovenească din Israel – și liderii forțelor politice corupte sunt principalii beneficiari ai mass-media, difuzând aceleași narațiuni despre „Soros”, „dominare externă” și „Occidentul care vrea război”.

Vorbim de șase posturi TV a difuzare a fost suspendată la sfârșitul anului trecut în Moldova. Este vorba despre Accent TV, Orhei TV, TV6, NTV-Moldova, Primul în Moldova și RTR-Moldova, care au fost afiliate oligarhului Ilan Shor, care se ascunde în Israel și finanțează proteste anti-guvernamentale în Moldova, precum și proprietarii din Partidul Socialiștilor. pro-rus. În aceleași zile, a fost interzisă și retransmisia „România TV” în Republica Moldova.

Interesant este că, după suspendarea difuzării posturilor tv de propagandă în Moldova, angajații acestor resurse informaționale au mers la București, unde doar colegii de la „România TV” le-au prezentat demonstrația de protest. În același timp, această situație pare deosebit de periculoasă pentru Republica Moldova în primul rând, nu pentru Ucraina, care a căpătat experiență în tehnicile mass-media ale Moscovei de-a lungul celor nouă ani de război.

Propagandiștii se străduiesc să prezinte această interdicție a posturilor pro-Kremlin din Moldova ca un atac la „canalele TV în limba rusă”, mai degrabă decât luptă împotriva influenței ruse. Și cu sprijinul împuterniciților Kremlinului care operează în România, ei fac și apel la faptul că „regimul” Sandu ar suprima libertatea de exprimare.

Prin urmare, merită să luăm în considerare această problemă în planul informațional, evaluând în mod realist amploarea influențelor hibride și a corupției transfrontaliere. Poate cazul celor trei posturi TV pro-Kremlin din România o va interesa pe Laura Codruța Kövesi, fostul procuror anticorupție al acestor țări și acum directorul Parchetului European. Cele trei posturi românești menționate mai sus au calomniat-o cu sârguință în zilele respective” se mai arată în materialul ONG-ului ucrainean. (Traducere și adaptare B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

21 Comentarii

 1. Na! Ce ironie a sortii! Slugile media, care plâng zilnic pentru Ucraina, in special ANTENA 3 – CNN, sunt acuzate chiar de impostorii pentru care se jelesc. Ucraina, un stat sărăcit si extrem de corupt, nedemocratic, catalogheaza opiniile divergente ca fiind pro-ruse. Nu ai voie sa vorbesti decat despre ceea ce este pe placul guvernului lor corupt. Specific nazismului. Ei au dreptul sa isi bata joc de cetatenii nostri, iar noi avem obligatia sa ascultam drepti. Ii defaimeaza pe patronii televiziunilor de la noi dar uită de bogatii lor infecti care au venit/tranzitat România cu valize pline cu bani. Rusia a prezentat la ONU dovezi despre laboratoarele biologice pe care SUA si Occidentul le-au avut acolo. Razboiul acesta le-a scos la iveala toate mârșăviile pe care le-au acoperit si experimentat inclusiv impotriva propriei populatii. Niste idioti de care ne-am saturat pana peste cap. Pana sa ii loveasca Rusia erau dusmanii nostri, acum ne-am făcut preș pentru picioarele lor murdare.

 2. Cit de obraznici pot fi minoritarii khazari iudaizati din tribul lui Rothschild, Soros etc, cu presedintele lor de comedie Vl Zelenski, un sinistru impostor, sa vina si sa atace Ro dupa toate crimele politice pe care le-au savirsit in Ucraina ? Nu barbarii astia au atacat si Biserica Ortodoxa ? Hai, mai dati-le ajutor si o sa va ia dracu de colaborationisti ! Satanisti !

 3. Ma mir ca acesti impostori nu o ataca si pe D-na Sosoaca care azi a tinut in Parlament un discurs fulminant impotriva celor care sprijina Ucraina in razboiul ei impotriva lui Putin. D-na Sosoaca a dezvaluit azi crima satanica facuta de SUA si aliatii ei care folosind tehnici moderne au provocat cutremurul din Turcia special ca sa distraga atentia popoarelor de la crimele de razboi pe care le fac ei in Ucraina. Cine nu a urmarit acest discurs nici nu stie ce a pierdut. Amintesc si pe aceasta cale ca cel care a descoperit calitatile de om politic ale D-nei Sosoaca si a lansat-o in politica este Maestrul C.

 4. Da-i un deget lui Ivan,
  Si se suie pe divan,
  Se aplica si ucrainienilor

 5. „Partners” ai ucrainenilor de la The New Geopolitics Research Network, vanatori de romani sunt si un binecunoscut ONG „militar“ din Romania apartinand unui fost cadru important din SRI: „New Strategy Center”
  condus de către fostul şef al Departamentului Central de Analiză al Serviciului Român de Informaţii, Ionel Niţu, un fost apropiat al fostului şef operativ al SRI, Florian Coldea, cu care a fost şi coleg de cameră pe vremuri, la studii.
  „New Strategy Center” este foarte apropiat de Palatul Cotroceni, mai ales de Dudu Ionescu, consilier politic al lui Iohannis, Dudu participand si la lansarea „ONG-ului“ New Strategy Center în 9 iulie 2015, la Cercul Militar Naţional.

  • Doamna ONGista (muyzda „Marianna Prysiazhniuk”) lucreaza si este platita de Stopfake.org ukraine care este o organizatie ce este controlata, sustinuta si platita de catre statul Ucrainian si la Internews in Moldova un ONG sustinut de Soros Open Society, asa ca este de sine inteles ca execută ca o bolshevica habotnica ce ii comanda „sursele” ei de finantare.

  • Foarte interesant. De aceea a fost invocata Coveşi si de aceea nici una dintre televiziunile mentionate nu a scâncit nimic. Daca ar fi zis asa ceva Șoșoacă ne putem imagina ce era la gura lui Gâdea si Ciutacu.

  • Didu Ionescu?!… dar de ce vorbim de Coldea cand varul lui Dudu (nu e curios ca e singurul care a “transhumat” cam pe la toti?!) este actualul sef operativ, Prim Adjunct al Directorului SRI?!… da, tot Ionescu… RAZVAN IONESCU!
   Si, uite asa, are sens – pentru amarata asta de TARA – ce slune Tucker Carlson… https://www.zerohedge.com/political/we-were-attacked-asking-questions-tucker-carlson-lambastes-msm-silence-seymour-hersh

 6. […] Spațiul informativ românesc e suspus atacurilor informative rusești, iar unele canale de televiziune care au fost acuzate în mod repetat că răspândesc propaganda rusă au lansat o altă campanie anti-ucraineană. Motiv pentru care e cazul să intervină în problemă procurorul general european Laura Kovesi, este de părere un organism ucrainean, The New Geopolitics Research Network, declarat independent și specializat în analize geopolitice. Într-o ”analiză” – pe alocuri de-a dreptul delirantă! – semnată Mariana Prysiazhniuk, NewGeopolitics comentează azi problematica privind drepturile minorităților naționale din Ucraina, care a făcut să curgă multă cerneală în presa ultimelor săptămîni, la noi.„Propagandiștii au folosit subiectul dureros, în context religios, dar evident au exagerat pentru că până și Biserica Ortodoxă Română a trebuit să explice” scrie NewGeopolitcs. Organismul mai amintește cum tema a fost generos preluată de posturile românești România TV și Antena 3/CNN, dar și felul în care purtătorul de cuvânt al Bisericii Române, Vasile Bănescu, ar fi dezumflat tema devoalînd preoții români ca fiind reprezentanți ai Patriarhiei Moscovei, fără nicio legătură cu Ortodoxia română. Pe lângă Romania TV și Antena 3/CNN, triada de propagandă din România include Realitatea Plus, la care se adaugă și site-uri deschis pro-Moscova și nu este un secret în România că aceste mass-media rămân lideri în încălcarea legislației audiovizuale, mai punctează NewsGeopolitics, ONG-asociat cu mai multe organisme românești, conform siteului oficial. „De la începutul războiului, pe scară largă, aceste resurse informaționale fost sancționate în mod repetat pentru răspândirea dezinformarii și propagandei, inclusiv pe tema agresiunii ruse. De pe aceste canale, narațiunile pro-Kremlin despre Soros, persoane LGBT și protestele anticorupție care au izbucnit în România în 2018-2019 au fost revărsate direct în capul telespectatorilor români.După începerea invaziei la scară largă, aceste canale TV au discutat serios despre falsuri despre „laboratoarele biologice” și „naziștii din Azov”. În realitate, aceste subiecte erau pretexte sângeroase pentru uciderea ucrainenilor de către ruși. Și tocmai pe acest fond a fost provocată opresiunea sistematică a refugiaților ucraineni în Europa. De exemplu, în martie, „Realitatea Plus” a fost amendată pentru încălcarea echilibrului în acoperirea agresiunii Rusiei împotriva Ucrainei, când a început să vorbească despre „laboratoarele biologice din Ucraina”. În plus, postul a declarat că războiul din Ucraina nu a fost vina teroristului Putin, ci responsabilitatea comună a liderilor occidentali. Știrile „Romania TV” au fost, de asemenea, amendate de multe ori: pentru dezechilibrul de opinii, atacuri asupra persoanelor LGBT și povești despre Soros în timpul protestelor anticorupție din România din anii precedenți”.Oligarhi fugari și un imperiu mediatic finanțat de Revoluție „Romania TV” este asociat cu Sebastian Ghiță, un politician român refugiat în Serbia. Ghiță a câștigat un loc în parlamentul României – Camera Deputaților (Partidul Social Democrat), în 2012.Ulterior, a fost condamnat la închisoare pentru fraudă financiară și spălare de bani prin compania sa de IT „Asesoft”. Ghiță a reușit însă să fugă în Serbia, unde rămâne și astăzi.În 2017, Serbia a refuzat cererea de extrădare a României și ia acordat azil politic. Un detaliu grăitor: Ghiță și-a construit capitalul și legăturile de afaceri pe baza unor contracte pe care le-a primit de la compania petrolieră rusă Lukoil. În Serbia, Ghiță este activ în politică și continuă să se angajeze în domeniul IT. În ianuarie 2019, refugiatul român a fost depistat la evenimentul „Primul dialog digital Serbia-Rusia”, la care au participat peste 60 de companii IT sârbe, în timpul vizitelor președintelui rus Vladimir Putin la Belgrad. Dan Voiculescu, patron al Antenei 3/CNN și fondator al fundației Intact media, potrivit DIICOT (Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism) și Serviciului Român de Informații Externe (SIE), a furat între 150 și 300 de milioane de dolari în timpul Revoluției anticomuniste din România, din decembrie 1989, și în primele luni ale anului 1990. A folosit acești bani pentru a-și înființa firme în 1991. Voiculescu a fost condamnat la 10 ani pentru deturnare de fonduri publice, dar a făcut doar câțiva ani. Și în sfârșit, canalul de știri „Realitatea Plus”, deținut de Cosmin Gușa și Maricel Păcuraru. Jurnaliștii români amintesc cum a spus Gușă în timpul unei emisiuni că Rusia este a doua sa patrie. Probabil că nu întâmplător circulă online o fotografie cu Gușa și Ghiță discutând ceva la Belgrad, unde Ghiță participă (sau organizează?) diferite petreceri IT pro-ruse. NewGeopolitics mai amintește că în Moldova, Rusia a încercat să construiască un sistem de canale TV controlate folosind aceeași schemă: un oligarh – de asemenea fugar, Ilan Shor, care se ascunde de justiția moldovenească din Israel – și liderii forțelor politice corupte sunt principalii beneficiari ai mass-media, difuzând aceleași narațiuni despre „Soros”, „dominare externă” și „Occidentul care vrea război”. Vorbim de șase posturi TV a difuzare a fost suspendată la sfârșitul anului trecut în Moldova. Este vorba despre Accent TV, Orhei TV, TV6, NTV-Moldova, Primul în Moldova și RTR-Moldova, care au fost afiliate oligarhului Ilan Shor, care se ascunde în Israel și finanțează proteste anti-guvernamentale în Moldova, precum și proprietarii din Partidul Socialiștilor. pro-rus. În aceleași zile, a fost interzisă și retransmisia „România TV” în Republica Moldova. Interesant este că, după suspendarea difuzării posturilor tv de propagandă în Moldova, angajații acestor resurse informaționale au mers la București, unde doar colegii de la „România TV” le-au prezentat demonstrația de protest. În același timp, această situație pare deosebit de periculoasă pentru Republica Moldova în primul rând, nu pentru Ucraina, care a căpătat experiență în tehnicile mass-media ale Moscovei de-a lungul celor nouă ani de război. Propagandiștii se străduiesc să prezinte această interdicție a posturilor pro-Kremlin din Moldova ca un atac la „canalele TV în limba rusă”, mai degrabă decât luptă împotriva influenței ruse. Și cu sprijinul împuterniciților Kremlinului care operează în România, ei fac și apel la faptul că „regimul” Sandu ar suprima libertatea de exprimare. Prin urmare, merită să luăm în considerare această problemă în planul informațional, evaluând în mod realist amploarea influențelor hibride și a corupției transfrontaliere. Poate cazul celor trei posturi TV pro-Kremlin din România o va interesa pe Laura Codruța Kövesi, fostul procuror anticorupție al acestor țări și acum directorul Parchetului European. Cele trei posturi românești menționate mai sus au calomniat-o cu sârguință în zilele respective” se mai arată în materialul ONG-ului ucrainean. Traducere și adaptare B. IacobSurasa: inpolitics.ro […]

 7. LIMBISTI IMBECILI DIN ROMANIA, SLUGI PROASTE ALE LUI SOROS, AU PURCES LA ACEASTA MANIPULARE, DAR DINSPRE UCRAINA SPRE ROMANIA.JEGURI ROMANESTI CU TRADATORI CORUPTI IN FRUNTEA TARII AU PORNIT ATACUL ASUPRA TARII SI INVERS. DINSPRE UCRAINA SPRE ROMANIA. KKATI IN PLOAIE, CE STIU UCRAINIENII DESPRE ROMANI?! FIX CE INGROAPA PISICILE! ZECI DE MILIOANE DE EURO SECATUIESC ROMANIA PENTRU REFUGIATII UCRAINIENI, FEL DE FEL DE TRANSPORTURI DE CONTRABANDA TRAVERSEAZA ROMANIA, DISTRUGAND PODURI, DRUMURI, SOSELE, PENTRU CA AMERICANII SI ZELENSKI SA INCASEZE BANI GREI DIN TRAFICUL DE ARME CARE PLEACA SPRE ALTE TARI, DAR FIGUREAZA A FI IN UCRAINA. CORUPTIE CA IN UCRAINA NU EXISTA NICAIERI IN LUME! MUSTARIA DE LA COTROCENI SPERA SA LINGA AMERICANII INTRE DEGETE SI INTRE FESE, ASA CUM ACEL DUDU O FACE DE CAND A INTRAT PRIN CONVENTIA DEMOCRATA, VIA 0215, IN POLITICA. VISATI CA ZELENSKI, CANTATORUL LA PENIS, CACI SI LUI O SA II PUNA PIELEA IN BAT, DUPA CE NU MAI ADUCE FOLOS. CĂRPA ESTE INTOTDEAUNA ARUNCATA LA GUNOI! CE TRADATORI DE NEAM SI TARA, ADUNATURILE NOASTRE DE PARTID SI DE STAT, AU AJUNS SA COMANDE ATACURI DIN ALTA TARA ASUPRA ROMANIEI! GUVERN CONDUS DE UN GENERAL, DAR CU COMPORTAMENT DE MAHALAGII..

 8. Din categoria: Tara arde, dar Baba se piaptana!
  “Am creat o intreaga industrie care se concentreaza economic pe crearea de crize pentru a justifica cheltuielile enorme pentru aparare. Impreuna cu complexul militaro-industrial, care a devenit un monstru cu mai multe capete, o HIDRA, alaturi de o masina de razboi americana, fara frane, ar fi momentul sa infometam bestia pentru a determina cetatenii americani sa isi paraseasca vagaunile confortabile si sa inceapa sa gandeasca creativ!”…
  Declaratia nu ii apartine vreunui rus, ci lui Christopher C. Miller, former United States Secretary of Defense (https://en.m.wikipedia.org/wiki/Christopher_C._Miller) si a fost data celor de la CBS!
  Inca se mai intreaba unii – cica – de ce USofA au abandonat Afghanistanul, de ce Brexit, de ce Merkel l-a lasat pe Scholz… cu vreo 3 ani in avans. Oare de ce?!
  Uite fix d’asta!
  Ca trebuie razboi in Europa, ca UE si-a cam luat nasul la purtare, ca “the glove that fit the american hand” (https://seymourhersh.substack.com/p/how-america-took-out-the-nord-stream) – Seymour Hersh dixit and proved it! – trebuie sa striveasca tot si pe toti! Pentru ca PNAC! – Project of the New American Century (cautati si singuri… ca poate vi se mai activeaza din sinapse!)
  Asa ca da, hai sa discutam de o “trista de la TVR” – ca asta este MEGA STIRE – care se inroleaza intr-un partid de alti tristi… timp in care, vorba lui Dan Dungaciu, ai nostri se comporta precum chelnerii!!!
  Asa ca da, normal ca sluga de zelenski, dupa ce a interzis presa in Ukraina, cauta sa interzica presa pe oriunde altundeva, mai cu seama in Romania ai carei cetateni, asa cum spunea Miller, ar cam trebui sa iasa din sobolonia confortabila in care ne-au adancit alde Ciolacu, Ciuca si Iohanis!.. pe turnanta asteptand TUDOSE SI SEKURISTII CARE-L MANEVREAZA!!!
  E clar ca n-ai cu cine… dar macar sa ne spuna ca ne-au vandut!
  Traiasca Republica Iohanis, Cioalcu, Ciuca, Tudose si stapanii lor!

  • vorbişi să nu taci, şi eşti şi nepieptănată, sfilico.
   Huoooo… muma pădurii.
   Iar stai noaptea si faci vrăji, sifilica dracului?

   • Te oftici, SEKURISTULE, de la CSD?!… hai mai scrie, dupa diktars!

    • aluPiguS, jigodie murdara !

  • Dan Dungacila e chiar primul chelner! Imbecil si inutil!

   • Stai drept, apleaca-te cu fata spre degetele de la picioare, deschide gura si da din bazin.

    • bozgore

 9. […] “De vreo patru zile tot primesc de la prieteni sau cunoscuți o analiză publicată în Ucraina de către ”The New Geopolitics Research Network”, ce susține că ”Propaganda Kremlinului scoate capul în România”. Finalul analizei zice așa: ” (…) Prin urmare, merită să luăm în considerare această problemă în planul informațional, evaluând în mod realist amploarea influențelor hibride și a corupției transfrontaliere. Poate cazul celor trei posturi TV pro-Kremlin din România (RTV, Antena 3, Realitatea TV) o va interesa pe Laura Codruța Kövesi, fostul procuror anticorupție al acestor țări și acum directorul Parchetului European. Cele trei posturi românești menționate mai sus au calomniat-o cu sârguință în zilele respecti….”  […]

 10. […] “De vreo patru zile tot primesc de la prieteni sau cunoscuți o analiză publicată în Ucraina de către ”The New Geopolitics Research Network”, ce susține că ”Propaganda Kremlinului scoate capul în România”. Finalul analizei zice așa: ” (…) Prin urmare, merită să luăm în considerare această problemă în planul informațional, evaluând în mod realist amploarea influențelor hibride și a corupției transfrontaliere. Poate cazul celor trei posturi TV pro-Kremlin din România (RTV, Antena 3, Realitatea TV) o va interesa pe Laura Codruța Kövesi, fostul procuror anticorupție al acestor țări și acum directorul Parchetului European. Cele trei posturi românești menționate mai sus au calomniat-o cu sârguință în zilele respecti….” […]

 11. […] „De vreo patru zile tot primesc de la prieteni sau cunoscuți o analiză publicată în Ucraina de către ”The New Geopolitics Research Network”, ce susține că ”Propaganda Kremlinului scoate capul în România”. Finalul analizei zice așa: ” (…) Prin urmare, merită să luăm în considerare această problemă în planul informațional, evaluând în mod realist amploarea influențelor hibride și a corupției transfrontaliere. Poate cazul celor trei posturi TV pro-Kremlin din România (RTV, Antena 3, Realitatea TV) o va interesa pe Laura Codruța Kövesi, fostul procuror anticorupție al acestor țări și acum directorul Parchetului European. Cele trei posturi românești menționate mai sus au calomniat-o cu sârguință în zilele respecti….” […]

 12. Se pregateste frontul Romania sau cum?!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998