CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9297 RON UP | 1 USD = 4.6851 RON UP | 1 GBP = 5.7419 RON UP

Soc: Ion Cristoiu, la un pas sa fie batut de prostituate franceze

4 comentarii / 2950 vizualizări / 16 decembrie 2021

Analistul Ion Cristoiu a făcut aseară o dezvăluire de senzație în emisiunea ”România9” de la TVR, relatînd cum a fost la un pas să fie bătut la Paris de prostituate franceze și la Londra de boschetarii englezi.
Jurnalistul a relatat că, acum cîțiva ani, pe cînd se afla la Paris, a mers în legendara stradă Rue Saint Denis, fieful prostituției pariziene, imortalizată inclusiv în filme precum Irma La Douce.


Pentru că s-a apucat să filmeze profesionistele plăcerii, Cristoiu s-a trezit înconjurat de femei și a fost la un pas să fie bătut de ele, fiind nevoit să șteargă pe loc tot ceea ce filmase. ”Dacă nu ștergi imaginile, te batem de te snopim” i-ar fi spus fetele maestrului, care a trebuit să se conformeze. ”Nu aveam voie să le filmez fără aprobarea lor, le afectam ”proprietatea”; una dintre ele, norocul meu, era mai deșteaptă și m-a supravegheat cînd am șters filmarea. Am zis să trăiți și am plecat” a recunoscut jurnalistul.

Un episod asemănător relatat de ziarist s-a petrecut la Londra, unde a filmat un homeless care dormea peste niște cartoane, iar acela a venit hotărît să-l bată. ”Dar nu m-am apucat să mă plîng Reginei” a mai spus analistul, cu referire la incidentul Șoșoacă-Goracci. (B.T.I.)

foto: medium.com

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

  1. Nu i ar fi stricat lui Cristoiu cateva posete in cap. Macar asa, terapeutic

  2. Am putea spune – Poftele lui Cristoiu la Paris – in interes profesional ar fi vrut o partida gratis

  3. @ Vasile -lasa-o usor ca macane . Cum ar mai naste gaina Parashcivei din Pascani pui vii ? No „maïstrul ” n-ar lasa-o vaduva pe biata gaina !

  4. Ce păcat că a fost doar intimidat…
    Așa ar fi avut gogoșarul subiect de dezbatere la A3….
    Un zero barat de credibilitate ….

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998