CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9672 RON DOWN | 1 USD = 4.5844 RON DOWN | 1 GBP = 5.7927 RON UP

Soc: Ion Cristoiu, la un pas sa fie batut de prostituate franceze

4 comentarii / 3166 vizualizări / 16 decembrie 2021

Analistul Ion Cristoiu a făcut aseară o dezvăluire de senzație în emisiunea ”România9” de la TVR, relatînd cum a fost la un pas să fie bătut la Paris de prostituate franceze și la Londra de boschetarii englezi.
Jurnalistul a relatat că, acum cîțiva ani, pe cînd se afla la Paris, a mers în legendara stradă Rue Saint Denis, fieful prostituției pariziene, imortalizată inclusiv în filme precum Irma La Douce.


Pentru că s-a apucat să filmeze profesionistele plăcerii, Cristoiu s-a trezit înconjurat de femei și a fost la un pas să fie bătut de ele, fiind nevoit să șteargă pe loc tot ceea ce filmase. ”Dacă nu ștergi imaginile, te batem de te snopim” i-ar fi spus fetele maestrului, care a trebuit să se conformeze. ”Nu aveam voie să le filmez fără aprobarea lor, le afectam ”proprietatea”; una dintre ele, norocul meu, era mai deșteaptă și m-a supravegheat cînd am șters filmarea. Am zis să trăiți și am plecat” a recunoscut jurnalistul.

Un episod asemănător relatat de ziarist s-a petrecut la Londra, unde a filmat un homeless care dormea peste niște cartoane, iar acela a venit hotărît să-l bată. ”Dar nu m-am apucat să mă plîng Reginei” a mai spus analistul, cu referire la incidentul Șoșoacă-Goracci. (B.T.I.)

foto: medium.com

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

  1. Nu i ar fi stricat lui Cristoiu cateva posete in cap. Macar asa, terapeutic

  2. Am putea spune – Poftele lui Cristoiu la Paris – in interes profesional ar fi vrut o partida gratis

  3. @ Vasile -lasa-o usor ca macane . Cum ar mai naste gaina Parashcivei din Pascani pui vii ? No „maïstrul ” n-ar lasa-o vaduva pe biata gaina !

  4. Ce păcat că a fost doar intimidat…
    Așa ar fi avut gogoșarul subiect de dezbatere la A3….
    Un zero barat de credibilitate ….

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998