CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Soc: mama unui jurnalist cunoscut, anchetata pentru terorism

4 comentarii / 3823 vizualizări / 7 noiembrie 2017

Unul dintre cei mai cunoscuți realizatori TV din România face o dezvăluire stupefiantă, chiar pe siteul televiziunii sale: mama sa a fost anchetată de către poliție, serviciile secrete și de oficiul responsabil cu combaterea spălării banilor, sub acuzația de terorism.

Este vorba de Victoria Moraru, mama realizatorului TV Radu Moraru, cel care scrie azi:

”Cunoscind cum actioneaza Statul Mafiot, mi-am luat toate masurile posibile de precautie! Iata de ce am rugat-o pe mama mea, Victoria, sa ne ajute sa tinem Televiziunea Libera, indiferent cit de mari si multi sint Goliatii ! Mama e o femeie foarte credincioasa, cu frica de Dumnezeu dar si cu un curaj cum rar am intilnit. Familia noastra este puternica datorita ei si educatiei pe care am primit-o de la parintii nostri ! Intre anii 2015-2016 mama mea a fost anchetata pentru Terorism, de catre 2,15 (DGIPI n.n.), Politia Romana si ONPCSB ! Da, ati citit bine, TERORISM ! Fiindca a acceptat sa ajute Televiziunea Libera prin donatiile facute in contul ei de pensionara, de 900 de lei/ luna ! Operatiunea a fost condusa de generalul Plaiasu, 2,15 !” susține Moraru, care nu dezvăluie, însă, și cum s-a finalizat ancheta în cauză. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

  1. Hai sictir cersetorule !

  2. Radu Moraru o baga la inaintare pe mama lui pentru ca el este falit. A fost executat silit de Banca Transilvania pentru o datorie de 2,2 milioane de euro si de Idea Bank (fosta Romanian International Bank) pentru 230.000 de euro. Sumele reprezinta credite neplatite. Pe 29 septembrie 2017, Banca Transilvania a inceput o noua executare silita pe numele lui Radu Moraru. Acum un an, banca i-a scos la vanzare vila de 230mp cu 275mp de teren din cartierul Cotroceni. Chiar si actiunile lui Radu Moraru la Nasul Tv sunt poprite prin executor judecatoresc pentru recuperarea datoriilor. Firma care detine 80% din televiziune este in insolventa, iar Nasul Tv e in pragul falimentului cu datorii imense la furnizori, bugetul de stat si angajati.

  3. E pur si simplu caraghios ca insailarea de mai sus sa poarte numele de articol …

  4. daca mama ta e teroristă, tu ce ești Nașule, super terorist, sau Terrorist Number 1 across the nation! eu iti donam 10 lei, ca de regula atâta dau la cerșetori, dar îndemni lumea să iasă în stradă, adică la anarhie și asta nu merge monser!!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998