CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Soc: Noricai Nicolai, reclamata la P.E. pentru ca a stat in jacuzzi cu Mindruta

0 comentarii / 2071 vizualizări / 17 martie 2010

Deși pare o glumă proastă, e 100% real: europarlamentarul PNL Norica Nicolai a fost ”turnat” președintelui P.E., Jerzy Buzek, de către un cotidian central apropiat de PDL, pentru participarea la o emisiune mondenă realizată de Lucian Mîndruță, șeful legislativului european fiind solicitat să ia atitudine.

În jacuzzi cu Mîndruță
Realizatorul TV Lucian Mândruţă are în pregătire o nouă emisiune, care va fi lansată pe 20 martie, un talk-show de noapte tip parodie, intitulat „Circ şi pâine” vor ţine telespectatorii în priză şi cu zâmbetul larg pe, în fiecare sâmbătă seara, de acum înainte, la Antena 1.Tonul emisiunii este unul foarte vesel, dă la o parte încrâncenarea, pentru că până la urmă totul se rezolvă, iar nota finală este întotdeauna de optimism, după cum se arată în prezentarea oficială a viitoarei emisiuni. Numai că showul nici nu a fost lansat și provoacă deja scandal internațional. Mai precis, un cotidian suspectat adesea de simpatii pro-putere, ”Curentul”, a intrat în posesia unei imagini de la filmările realizate pentru prima ediție a emisiunii, în care europarlamentarul Norica Nicolai apare în studio, într-un jacuzzi (dar îmbrăcată), alături de Lucian Mîndruță, această postură nostimă fiind parte a formatului emisiunii. Numai că jurnaliștii au trimis poza respectivă președintelui Parlamentului European, Jerzy Buzek, solicitîndu-i un comentariu asupra acestei posturi, presupus neconforme cu statutul de politician european.

foto reportervirtual.ro

Parlamentul European nu comentează
Contactată de Inpolitics, Norica Nicolai a confirmat că președintele PE a primit o asemenea solicitare, în ziua de 17 martie, din partea redacției ”Curentul”, răspunsul fiind, în mod firesc, ”no comment”. ”Mi se pare absolut jenant acest demers al unui organ de presă profund devotat puterii actuale, o încercare de compromitere a politicienilor care nu sunt pe placul lui Traian Băsescu dar, în același timp, o încercare de compromitere a României, ca stat european. A prelua o imagine dintr-un talk-show TV și a o folosi drept armă politică este, cred, culmea josniciei, deși suspectez că în spatele inițativei ar putea să nu se afle doar ziariști, ci și anumiți politicieni. Dacă jurnaliștii respectivi sunt atît de grijulii cu prezențele TV ale politicienilor, de ce nu au reacționat și în campania electorală, atunci cînd Traian Băsescu ori Elena Udrea se produceau pe bandă la spectacolele Divertis, ori cînd șeful statului dansa cu țigănci prin bodegi? Repet, este o tentativă penibilă, iar cei care au naivitatea să creadă că pot atrage înalții oficiali europeni în jocuri dîmbovițene mărunte se înșeală amarnic”.

Lucian Mîndruță: ”Stați liniștiți, e invitată și doamna Elena Udrea”
În ceea ce îl privește, realizatorul TV Lucian Mîndruță este de-a dreptul încîntat de scandal “Eu le multumesc foarte mult celor de la ziarul Curentul pentru promovare. Sper ca maine sa mai iasa un tiraj, cu poza mare. Trebuie sa va spun ca in jacuzzi nu se intampla absolut nimic imoral si indecent. Nici macar nu ingrasa. Stati linistiti, si doamna Elena Udrea este invitata pentru a discuta politica”. (Bogdan Tiberiu Iacob/Răzvan Gheorghe)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998