CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9726 RON UP | 1 USD = 4.5313 RON UP | 1 GBP = 5.7463 RON UP

Soc: Patriotii Romani merg cu Mohammad Murad la primaria Capitalei

5 comentarii / 6207 vizualizări / 31 mai 2020

Afaceristul româno-arab Mohammad Murad are toate șansele să candideze la primăria capitalei din partea Mișcării Patrioților Români, grupare politică național-suveranistă coordonată de Viorel Cataramă.


”Astăzi m-am întâlnit la Mamaia cu Dr. Mohammad Murad.
I-am propus să fie candidatul Mișcării Patrioților Români la Primăria Capitalei.
Am făcut această propunere având în vedere performanțele obținute în sectorul privat (peste 3000 locuri de muncă, peste 1 milion de mp construiți) precum și implicarea în nenumărate proiecte sociale.
Deși este de origine libaneza, după 35 de ani petrecuți în România, dl. Moha cunoaște realitățile țării, devenind un bun român.
Propunerea a fost acceptată de principiu, urmând ca detaliile să fie stabilite ulterior” a scris Cataramă pe Facebook. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

  1. Exact asta ne lipsea, in rest, ne-am indestulat cu de toate! Inaripatul Catarama, caruia nici mesajul pe care a vrut sa-l transmita in satra nu i-a fost clar, a dat lovitura…lovitura de pedeapsa…parca l-a pus Iohanis, adversarul declarat al pluripartidismului, sa loveasca in idee…Daca populimea ar mai putea inghiti un partid, isi refacea si PSD-ul efectivele, nu ramanea incalecat pe jumatate, de nici el nu mai stie cand sa latre si cand sa muste…De cand „a fost nevoie” de ajutor securist calificat pentru introducerea in grila electorala a USR, PLUS, Pro Romania…a fost clar ca s-a terminat si ratia de pluripartidism, alaturi de aia de libertate…

  2. Filiera araba a secu lucreaza la turatie maxima.Arafatul a esuat cu coronavirusul si in locul lui va fi adus un alt doctor ,dl Murad ,ca ma doare mana sa ii scriu numele intreg.Nu v-ar fi rusine,ticalosilor.Astept ziua cand veti aduce la Cotroceni un vietnamez iar la Victoria unul din Sri Lanka daca tot ati scos Romania la taraba globalismului.Mai aveti tupeul sa va numiti patrioti,Sunteti de fapt aripa securitatii care nu ati avut loc la ciolanul NATO-UE si ati dat-o pe curmale si cacareze de camile.

  3. Te-ai tampit de tot,eu am lucrat cu libaneza 15 ani,spunea de loialitate,secretul afacerii.si pt,toate aste cand a fost sa-mi dea drepturile a zis ca ma baga in puscarie.Toti banii sunt trimisi in Liban pt.reconstructie. .afacerile lor,si pt.neveste sa=i cheltuie in saloane de spa.restaurante.moda.excursii.N-ai sa vezi libanezi sau libaneze cu matura.sau cu carca.

  4. Cataramă propune cam ultimul patriot român în viață. Doamne ferește, cât de prost este securistul ăsta!?! :))))))))))))))

  5. Eu cred, vazindu-l pe dl.Catarama ca acest coronavirus lasa torusi urme, chiar daca nu apare la testare.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998