CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Soc! Seful statului, atacat din interiorul PNL: ”E asemeni slugilor rusilor”

7 comentarii / 3236 vizualizări / 22 martie 2019

Declarațiile scandalose ale președintelui Klaus Iohannis despre popoarele român și moldovean provoacă valuri tot mai mari, inclusiv în propriul partid, PNL. Deputatul Daniel Gheorghe, unul dintre liderii noului val de tineri din partid, se delimitează categoric, pe Facebook, și înfierează spusele șefului statului.

”PNL a susținut și va sustine Unirea, indiferent de ce spun unii cârcotași ori de alte percepții ! În rest, nu există „poporul moldovean”, există doar 2 țări românești împărțite de-o parte și de alta a Prutului. A vorbi de „popor moldovean”, „limba moldovenească” ori „identitate moldovenească ” ne aruncă în lumea tenebroasa a totalitarismului sovietic. Îmi amintesc din copilărie că pe buletinul bunicului meu, născut în Basarabia românească în 1928, comuniștii trecuseră în mod abuziv și mincinos „URSS”, în loc de Regatul României. Cei care cred ca moldovenii sunt alt popor decât poporul român, sunt asemeni slugilor rușilor care au falsificat buletinele refugiaților dintre Prut și Nistru pentru a șterge cu forța constinta noastră că suntem un singur neam românesc!” conchide deputatul. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

7 Comentarii

 1. da, dar „conchide” fara sa numeasca principalul demolator al Romaniei, numit de catre SRI Presedinte… ceea ce pentru noi inseamna la fel de josnic precum si enuntul buclucas… daca-ti cunosti dusmanul nominalizeaza-l, nu-l proteja ascunzandu-i identitatea… ca razboiul asta e mai mult decat „virtual”

 2. Iohannis este cu cu Putin, pentru ca asculta de Angela Merkel care a devenit anti-americana si pro-rusa.

 3. Parhanghele, bah! Toata lumea are o singura intrebare.
  Obtine MSD-eul macar 20% din voturile exprimate? Sau nu obtine.
  Asta e intrebarea. Si daca obtine fo 22.7%, de exempu, ce plm vei mai avea de zis bah prostovane?

  • Stiu ca e grea intrebarea. Stai fo 2-3 zile pana sa raspunzi, nu te grabi prostule. oricum nu va foloseste. Mai bine va ascutiti sapa, saraciilor

   • MuieSRI știe mai bine ce va face PSD, nu-i treaba mea. Muiți-vă că tot 4 milioane de votanți are PSD-ul. Motivații să se prezinte și veți afla și procentul. :)))))))

    • i-i

 4. Nimic mai adevarat: Merkel prieten cu Putin, klaun copilul de mingi a lui Merkel. Concluzia: klaun copilul de mingi a lui Putin.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998