CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9702 RON DOWN | 1 USD = 4.5369 RON DOWN | 1 GBP = 5.7250 RON DOWN

Șoc: SUA blochează o rezoluție ONU pentru o pauză umanitară în conflictul din Gaza

16 comentarii / 2385 vizualizări / 18 octombrie 2023

Statele Unite au respins azi o rezoluție a Consiliului de Securitate al Națiunilor Unite care propunea o pauză umanitară – o încetare temporară a ostilităților – pentru livrarea de ajutoare în Gaza, ambasadorul american la ONU afirmând că este nevoie de mai mult timp pentru ca diplomația pe teren să aibă loc, relatează CNN.

Ambasadorul Linda Thomas-Greenfield a spus că SUA a fost dezamăgită de rezoluție – care a mai solicita, de asemenea, eliberarea ostaticilor și condamna terorismul și actele de violență împotriva civililor – pentru că nu a menționat și dreptul Israelului la autoapărare.
Directorul UN Human Rights Watch, Louis Charbonneau, a condamnat la rîndul său veto-ul SUA, despre a spus că vine „într-un moment de măcel fără precedent”.
„Cu acest vot, au blocat cerințele pe care atât de des le solicită în alte contexte: ca toate părțile să respecte dreptul internațional umanitar și să se asigure că ajutoarele umanitare vitale și serviciile esențiale ajung la oamenii aflați în nevoie”, a declarat Charbonneau cu privire la veto. (B.T.I.)

foto: Unsplash.com

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

16 Comentarii

 1. o rezolutie are zero valoare

  • kkkkkkkkkkkkkkk valoare minus infinit

  • O rezolutie a Adunarii Generale a ONU are zero valoare… aici a fost vorba despre o rezolutir a Consiliului de Securitate… CARE ESTE IMPERATIVA!!!! Fix din acest motiv SUA si-a folosit DREPTUL DE VETO!!!
   Bibi si Joe sunt pa, pa!
   Partea proasta – pentru cei care nu au inteles, inca – e ca va suferi Europa de pe urma kretinilor astora doi!’

 2. Biden știe deja cine a lansat racheta ucigașă. Sateliții americani i-au transmis în timp real adevărul. Palestinienii nu sunt evrei sau iudeo- americani, Ei nu-și omoară coetnicii din rațiuni politice. Niciodată. Jegurile proiudaice ale Occidentului nu s-au uitat pe harta lumii. Islamul și lumea arabă nu mai este o lume sclavagistă a Occidentului. Ghinion pentru iudaism, cum ar spune sasul nostru.

  • Ai luat-o pe sacâz de dimineață.

   • Sugi si rozi la prepuțul lui Biden
    Unde vezi ba tu „dimineață” la ora 20:39?
    Stai tu la trei noaptea sa o freci dement si spui ca altii o fac?
    Iar iti faci blestemele noaptea, mancatorule de malahie?

   • Ba’ Sile. Du-te ba si musca-te de creier!

 3. Cand Israel ordona sari, SUA intreaba cat de sus!

 4. Palestinienii o duc foarte bine cu ajutoarele oferite de Hamas si de Iran. Nu mai au nevoie de nimic.

 5. e viol in grup!

 6. Din cate afirma profesorul Norman Finkelstein, nici pe timp de pace nu intra in Gaza decat o cantitate de alimente corespunzatoare, ca numar de calorii, nivelului minim de supravietuire. Cu alte cuvinte, locuitorii din Gaza au fost destinati MALNUTRITIEI si mortii lente prin infometare. A se tine cont ca jumatate din locuitorii Gazei sunt COPII.Oare cum ar reactiona mamele din Romania daca copiii lor ar fi infometati sistematic de un stat ostil si criminal ? Si asta nu de o zi doua, ci de ZECI DE ANI?

 7. Am inteles.Ati primit ordin de la cei care va finanteaza – Fundatia Soros, sa cenzurati adevarul.

  Cenzurati cat mai aveti timp pana sa fiti atarnati in streang !https://realrawnews.com/wp-content/uploads/2023/10/AdobeStock_408853288_800x600.jpeg

  • iar „atarnati in streang” sunt de mult timp creierii tai stricati

 8. Israelul nu a respectat niciodata o hotarare a ONU .Evrei doresc cu orice pret sa puna mana pe intreaga Palestina.Doar sunt poporul ales,nu???????.

  • A fost ales sa-L dea pe Fiul Lui Dumnezeu. Din momentul nerecunoașterii și răstignirii Fiului, a devenit satana (Iuda e personificarea lui satan) și a fost blestemat de Dumnezeu Tată Însuși.

  • tu esti prostul „ales” si se dovedeste tot timpul asta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998