CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Soc: Udrea ii acuza pe Voiculescu si Vintu ca pregatesc o lovitura de stat

0 comentarii / 2011 vizualizări / 30 septembrie 2010

Ministrul Turismului, Elena Udrea, susține că magnații presei autohtone, Vîntu și Voiculescu, se așează în formație de luptă contra lui Traian Băsescu, pe care vor să îl lovească decisiv, dar că nu vor reuși lovitura de stat pregătită. Ea îl ”execută”, totodată, și pe Corneliu Vadim Tudor, despre care afirmă că a fost un ”pupinceauşist”.

Elena Udrea dezlănțuie un atac de o violență aproape fără precedent contra trusturilor de presă conduse de Voiculescu și Vîntu, afirmînd, pe blogul propriu, că aceștia pregătesc o lovitură de stat cu ajutorul partidelor din opoziție.

”Pare că nu mai avem parte de presă, ci de dactilografi plătiţi să scrie ce le dictează stăpânii, cum le dictează stăpânii, când le dictează stăpânii. Şi peste asta se mai adaugă şi veninul propriu. Culmea, aceste tonomate de presă sunt capabile de autoironie, ce-i drept, involuntară. Mi-aduc aminte de un material video al Antenelor care spunea „Alege-ţi stăpânii cu grijă!” Se pare că ei nu au făcut-o şi s-au pricopsit cu Nuş şi Felix pe post de boieri atotstăpânitori pe moşie” scrie Elena Udrea.

Ea continuă, la fel de tăios: ”Până unde au putut să coboare băieţii lui Vântu şi Voiculescu? Cam până la dejecţiile României Mari. De fapt, ale Tricolorului. Nici mai mult, nici mai puţin, au preluat pe site-ul defunctului ziar Cotidianul (oare de ce a dat faliment?), un articol din publicaţiile „cunoscutului deontolog şi om de presă” pupinceauşist Corneliu Vadim Tudor. Aud că au preluat-o şi Antenele, într-un protocol de colaborare intertrusturi. Se creează astfel un triplu V de tristă amintire pentru presă (Vântu-Voiculescu-Vadim).
Se pare că „băieţii buni” se aşază în formaţie de luptă, conduşi în bătălie de Vântu cel neînfricat, pentru a lovi decisiv în Traian Băsescu. În ziua în care Vântu spune că „Băsescu trebuie să devină istorie în trei luni”, se porneşte o campanie de presă împotriva mea. Nu cred să fie publicaţie sau instrument de presă al celor doi care să nu dea în mine astăzi dintr-un motiv sau altul.
Ei bine, eu le spun acestor „stăpâni de presă” că nu vor avea câştig de cauză. Pentru că în România nu pot să facă chiar tot ce vor ei. Nu pot da lovituri de stat, nici prin intermediul presei şi nici prin partide politice nevolnice şi bine conectate la buzunarele din spate ale respectivilor domni” avertizează ministrul Turismului. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998