CURS VALUTAR
1 EUR = 4.8922 RON UP | 1 USD = 4.4928 RON UP | 1 GBP = 5.5612 RON UP

”Socialismul romanesc e al dracului de milos cu Ponta, nu cu familiile care n-au ce manca” (Crin Antonescu – ziare.com)

62 comentarii / 17104 vizualizări / 6 aprilie 2014

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

62 Comentarii

 1. Cand se spune ca premierul e mincinos,partizanii sar ca si arsi!.Sunt ferm convins ca aceasta afirmatie a lui Ponta este doar o afirmatie de campanie, iar dupa luna Octombrie Ponta va fi tot in politica.Oricum nu m-ar mira ca Ponta sa fii facut aceasta afirmatie ca reactie la presiunile puternice venite din partea baroniilor PSD deoarece este stiut ca in acest partid conducerea este asigurata de acesti baroni. Sunt satul de comunistii de azi…!!!

 2. a venit vremea sa scapam odata pentru totdeauna de comunisti,pentru prima oara din 1945,de cand au acaparat puterea in Romania…toti romanii trebuie sa fie constienti de faptul ca acest regim politic a adus numai dezavantaje tarii,locuitorilor,economiei,pe langa faptul ca au distrus patrimoniul istoric si cultural,au abandonat interesele nationale prin servilism fata de altii,si exemplele pot continua la nesfarsit…Ponta,Iliescu,Nastase sunt demnii urmasi ai lui Petru Groza,Gheorghiu Dej,Nicolae Ceausescu…

 3. Ponta apara hotii si delincventii…iata de ce dorea cu atata ardoare PSD-ul sa fie promulgata legea gratieri aministiei si gratierii…incearca sa isi acopere haimanalele…

 4. Cand a zis ca vrea sa se dedice familiei,probabil ca Ponta s-a referit la socrul Ilie Sarbu si nasii Gabriel Oprea si George Maior.La alegerile europarlamentare si prezidentiale din acest an , Ponta trebuie sa fie oprit din incercarea de a le pune tara la dispozitie acestor personaje toxice si de a scapa de inchisoare toti infractorii adunati in PSD.

 5. Cand a zis ca vrea sa se dedice familiei,probabil ca Ponta s-a referit la socrul Ilie Sarbu si nasii Gabriel Oprea si George Maior.La alegerile europarlamentare si prezidentiale din acest an , Ponta trebuie sa fie oprit din incercarea de a le pune tara la dispozitie acestor personaje toxice si de a scapa de inchisoare toti infractorii adunati in PSD.

 6. Cand a zis ca vrea sa se dedice familiei,probabil ca Ponta s-a referit la socrul Ilie Sarbu si nasii Gabriel Oprea si George Maior.La alegerile europarlamentare si prezidentiale din acest an , Ponta trebuie sa fie oprit din incercarea de a le pune tara la dispozitie acestor personaje toxice si de a scapa de inchisoare toti infractorii adunati in PSD.

 7. Cand a zis ca vrea sa se dedice familiei,probabil ca Ponta s-a referit la socrul Ilie Sarbu si nasii Gabriel Oprea si George Maior.La alegerile europarlamentare si prezidentiale din acest an , Ponta trebuie sa fie oprit din incercarea de a le pune tara la dispozitie acestor personaje toxice si de a scapa de inchisoare toti infractorii adunati in PSD.

 8. Cand a zis ca vrea sa se dedice familiei,probabil ca Ponta s-a referit la socrul Ilie Sarbu si nasii Gabriel Oprea si George Maior.La alegerile europarlamentare si prezidentiale din acest an , Ponta trebuie sa fie oprit din incercarea de a le pune tara la dispozitie acestor personaje toxice si de a scapa de inchisoare toti infractorii adunati in PSD.

 9. Cand a zis ca vrea sa se dedice familiei,probabil ca Ponta s-a referit la socrul Ilie Sarbu si nasii Gabriel Oprea si George Maior.La alegerile europarlamentare si prezidentiale din acest an , Ponta trebuie sa fie oprit din incercarea de a le pune tara la dispozitie acestor personaje toxice si de a scapa de inchisoare toti infractorii adunati in PSD.

 10. Cand a zis ca vrea sa se dedice familiei,probabil ca Ponta s-a referit la socrul Ilie Sarbu si nasii Gabriel Oprea si George Maior.La alegerile europarlamentare si prezidentiale din acest an , Ponta trebuie sa fie oprit din incercarea de a le pune tara la dispozitie acestor personaje toxice si de a scapa de inchisoare toti infractorii adunati in PSD.

 11. Cand a zis ca vrea sa se dedice familiei,probabil ca Ponta s-a referit la socrul Ilie Sarbu si nasii Gabriel Oprea si George Maior.La alegerile europarlamentare si prezidentiale din acest an , Ponta trebuie sa fie oprit din incercarea de a le pune tara la dispozitie acestor personaje toxice si de a scapa de inchisoare toti infractorii adunati in PSD.

 12. Cand a zis ca vrea sa se dedice familiei,probabil ca Ponta s-a referit la socrul Ilie Sarbu si nasii Gabriel Oprea si George Maior.La alegerile europarlamentare si prezidentiale din acest an , Ponta trebuie sa fie oprit din incercarea de a le pune tara la dispozitie acestor personaje toxice si de a scapa de inchisoare toti infractorii adunati in PSD.

 13. Cand a zis ca vrea sa se dedice familiei,probabil ca Ponta s-a referit la socrul Ilie Sarbu si nasii Gabriel Oprea si George Maior.La alegerile europarlamentare si prezidentiale din acest an , Ponta trebuie sa fie oprit din incercarea de a le pune tara la dispozitie acestor personaje toxice si de a scapa de inchisoare toti infractorii adunati in PSD.

 14. Cand a zis ca vrea sa se dedice familiei,probabil ca Ponta s-a referit la socrul Ilie Sarbu si nasii Gabriel Oprea si George Maior.La alegerile europarlamentare si prezidentiale din acest an , Ponta trebuie sa fie oprit din incercarea de a le pune tara la dispozitie acestor personaje toxice si de a scapa de inchisoare toti infractorii adunati in PSD.

 15. Cand a zis ca vrea sa se dedice familiei,probabil ca Ponta s-a referit la socrul Ilie Sarbu si nasii Gabriel Oprea si George Maior.La alegerile europarlamentare si prezidentiale din acest an , Ponta trebuie sa fie oprit din incercarea de a le pune tara la dispozitie acestor personaje toxice si de a scapa de inchisoare toti infractorii adunati in PSD.

 16. Milos este si cu baronii care sunt invitati intr-un tarziu la DNA pentru acuzatii de frauda, coruptie, trafic de influenta.Atata intelegere din partea lui Ponta pentru intreaga lui “familie”.

 17. Care familie? Nea’ socru Sarbu sau nasii Oprea si George Maior?? Ponta pune tara noastra la dispozitia acestor personaje si a infractorilor din PSD? La alegeri lucrurile acestea trebuie schimbate!

 18. La alegerile europarlamentare si prezidentiale, noi romanii, trebuie sa-l impiedicam pe Ponta sa mai detina puterea sau sa aiba posibilitatea sa puna pe posturi cheie rude care executa in orice moment ceea ce le cere Ponta. Sa ne gandim in primul rand la binele romanilor, iar Ponta nu va face decat sa fure si sa saraceasca poporul si mai mult.

 19. Cand a zis ca vrea sa se dedice familiei, probabil ca Ponta s-a referit la socrul Ilie Sarbu si nasii Gabriel Oprea si George Maior.

 20. A aparat destul marea familie, acum sa repare ce a distrus pentru binele familiei pesediste.Bani nu avem niciodata la Buget, Romania se imprumuta la Banca Mondiala sa acopere pensiile,si dupa aflam de fraude facute de baroni, una din Constanta, alta din Hunedoara.Si sa nu spunem de cei care se judeca de ani de zile pentru fraude de milioane de euro si nu sunt la inchisoare doar cu procese amanate.

 21. Dupa ce ne-a saracit tara acum doreste sa se retraga spunand ca vrea sa se dedice familiei, Ponta probabil ca s-a referit la socrul Ilie Sarbu si nasii Gabriel Oprea si George Maior urmarind ca sa le faca loc, o mica intrare si la alegerile europarlamentare si prezidentiale Victor Ponta trebuie oprit din incercarea asta de a le pune la dispozitie tara.

 22. Daca Ponta se va tine de cuvant fata de popor cum s-a tinut si fata de PNL in cadrul aliantei atunci ar trebui sa ne pregatim bagajele pentru cules capsuni in Spania.

 23. Era de asteptat sa aiba grija de familia lui, de socrul Ilie Sarbu, nasii Gabriel Oprea si George Maior si toti infractorii adunati in PSD ca doar ei conteaza…restul poporului sa se descurce..la alegerile europarlamentare si prezidentiale trebuie sa scapam de aceasta ciuma, cunoscuta sub numele de PSD daca tinem la viitorul nostru

 24. Asa se face treaba in Romania mai intai “asezi’’ bine familia dupa care nu trebuie sa explicit nimanui ce si cum.Un bun exemplu luat de la Basescu, dar si mai bine pus in practica, mai discret fata de invatator.

 25. Familia lui Ponta e PSD-ul cu toti coruptii lui! Pentru ei vrea Ponta sa pregateasca tara si sa ii scape de inchisoare!

 26. Dupa ce tara ne-a saracit
  Ponta acum se da lovit,
  Sa se dedice familiei el vrea ,
  Considerand ca nu-i o idee rea.
  Antonescu lupta ,ataca
  Ponta tara ne dezbraca.

 27. Se va retrage intr-o chilie cand va vedea rezultatele alegerilor prezidentiale, nici Ponta nu stie ce a vrut sa zica prin acea declaratie, devine si el “jucator” precum discipolul sau Traienel.

 28. Victor Ponta devine un demagog desavarsit, ne arunca numai cd-uri zgariate si stricate, isi bate joc de inteligenta noastra, asta-i praf in ochi, aceasta strategie este menita sa testeze reactia oamenilor.

 29. Victor Ponta ne vorbeste despre victoria din alegerile prezidentiale si ca dupa ce partidul din care face parte va da Presedintele tarii el se va dedica vietii de familie, e clar, acest personaj a invatat aceasta tactica murdara de la Basescu, marinarul ii preda bine lectia iar elevul incepe sa o puna in practica.

 30. Cand spunea Ponta ca se dedica familiei , probabil se referea la socrul sau Sarbu si la nasii Oprea si Maior. Astfel de oameni nu-si au rostul in discutii si nu trebuie sa acceptam sa-i mai avem prin preajma. La alegerile europarlamentare si prezidentiale din acest an nu trebuie sa ne mai lasam dusi de nas de PSD. Cred ca este cazul sa ne trezim la realitate si sa vedem ce fel de oameni sunt cei din psd! Niste corupti si mincinosi!

 31. La alegerile europarlamentare si prezidentiale din acest an,Pontatrebui oprit sa puna tara in mainile personajelor gen Sarbu,Oprea si Maior.Ponta vrea sa plece si sa se dedice familiei,probabil la cei trei apropiati ai sai

 32. Asta ar fi culmea acum, sa ii plangem de mila lui Ponta. Dar pe el il intereseaza ca sunt familii ce nu au ce manca sau nu au un adapost asupra capului…sau ca poporul a ajuns in imposibilitatea de a-si mai achita intretinerea…sau nu pomenim de alte dari… Vrea sa se dedice familiei…Cui? Socrului Ilie SArbu, nasilor Gabriel Oprea si George Maior?! La alegerilie de anul acesta trebuie sa sustinem singura alternativa de dreapta, PNL, care lupta impotriva coruptilor din PSD si a copilului comunist, Ponta, ce are in vedere doar propriile interese.

 33. Victor Ponta trebuie oprit din incercarea de a pune tara pe tava neamurilor lui!Jos cu el ca suntem satui!

 34. Trebuie sa iesim la vot si sa oprim PSD-ul sa puna mana pe toata puterea, acesti hoti din PSD isi urmaresc propriile interese.
  La alegerile europarlamentare si prezidentiale, noi romanii, trebuie sa-l impiedicam pe Ponta sa mai detina puterea sau sa aiba posibilitatea sa puna pe posturi cheie rude care executa in orice moment ceea ce le cere Ponta. Sa ne gandim in primul rand la binele romanilor, iar Ponta nu va face decat sa fure si sa saraceasca poporul si mai mult.

 35. Stim cu totii care este familia domnului Ponta, socrul Ilie Sarbu, nasii Gabriel Oprea si George Maior. Cred ca acestei familii vrea dansul sa i se dedice, nu ca pana acum nu a facut-o. Sa speram ca romanii il vor retrage de tot din politica pe Ponta si tot PSD-ul lui. Asta se poate intampla doar prin vot si fiind an electoral, cu doua scrutinuri, romanii pot scoate PSD-ul din cursa pt totdeauna.

 36. Romania nu are nevoie de un premier care isi plange prefacut de mila si care nu stie daca va continua sau se retrage. Cand a zis ca vrea sa se dedice familiei,probabil ca Ponta s a referit la socrul Ilie Sarbu si nasii Gabriel Oprea si George Maior. Anul acesta,Ponta trebuie sa fie oprit din incercarea de a le pune tara la dispozitie acestor personaje toxice si de a scapa de inchisoare toti infractorii din PSD!!

 37. In postarea de pe facebook spuneti ca dupa prezidentiale va puteti declara multumit de realizarile dvs. Sa fim seriosi, dle Ponta ! Ce realizari ? poate pe plan personal, ca societatea nu simte ca ati facut nimic. Si mai spuneti ca doriti sa lasati loc tinerilor. Din nou, sa fim seriosi. Daca ati fi dorit sa promovati tinerii in viata politica ati fi dezvoltat programe de dezvoltare pt ei.

 38. Cand a zis ca vrea sa se dedice familiei, probabil ca Ponta s-a referit la socrul Ilie Sarbu si nasii Gabriel Oprea si George Maior. La alegerile europarlamentare si prezidentiale din acest an, Ponta trebuie sa fie oprit din incercarea de a le pune tara la dispozitie acestor personaje toxice si de a scapa de inchisoare toti infractorii adunati in PSD.

 39. La alegerile europarlamentare si prezidentiale din acest an , trebuie sa votam masiv impotriva partidului-stat condus de Ponta si a tuturor celor care au facut rau Romaniei in ultimii ani.Crin Antonescu este singura alternativa credibila la Victor Ponta,Traian Basescu,Liviu Dragnea sau alti reprezentanti ai sistemului care controleaza toate institutiile statului,justitia si presa.

 40. Crin Antonescu este singurul care militeaza pentru dreptate, corectitudine, adevar si a demonstrat ca are coloana vertebrala. Nu este avid dupa putere si functii asa cum s-a demonstrat a fi domnul Ponta. Care sunt realizarile domnului Ponta cu care se lauda atat pe pagina sa de facebook? Cumva acele planuri si masuri propuse de liberali care initial au fost blocate si pe care si le-au insusit PSD-isti in frunte cu domnia sa?
  Nu putem lasa Romania pe mainile acestor corupti, mincinosi care se lupta doar pentru putere, care isi pun rudele in functii cheie, care fura necontrolat, care au impiedicat orice masura liberala, doar pentru a detine puterea absoluta. Din acest motiv a fost gonit de la guvernare Crin Antonescu. Ponta minte cand spune ca vrea sa se dedice familiei, da, probabil face referire la socrul sau Ilie Sarbu, nasii Gabriel Oprea si George Maior, si la castigarea la europarlamentare a sotiei sale Daciana Sarbu.

 41. La alegerile europarlamentare si prezidentiale din acest an , trebuie sa votam masiv impotriva partidului-stat condus de Ponta si a tuturor celor care au facut rau Romaniei in ultimii ani.Crin Antonescu este singura alternativa credibila la Victor Ponta,Traian Basescu,Liviu Dragnea sau alti reprezentanti ai sistemului care controleaza toate institutiile statului,justitia si presa.

 42. La alegerile europarlamentare si prezidentiale din acest an , trebuie sa votam masiv impotriva partidului-stat condus de Ponta si a tuturor celor care au facut rau Romaniei in ultimii ani.Crin Antonescu este singura alternativa credibila la Victor Ponta,Traian Basescu,Liviu Dragnea sau alti reprezentanti ai sistemului care controleaza toate institutiile statului,justitia si presa.

 43. La alegerile europarlamentare si prezidentiale din acest an , trebuie sa votam masiv impotriva partidului-stat condus de Ponta si a tuturor celor care au facut rau Romaniei in ultimii ani.Crin Antonescu este singura alternativa credibila la Victor Ponta,Traian Basescu,Liviu Dragnea sau alti reprezentanti ai sistemului care controleaza toate institutiile statului,justitia si presa.

 44. La alegerile europarlamentare si prezidentiale din acest an , trebuie sa votam masiv impotriva partidului-stat condus de Ponta si a tuturor celor care au facut rau Romaniei in ultimii ani.Crin Antonescu este singura alternativa credibila la Victor Ponta,Traian Basescu,Liviu Dragnea sau alti reprezentanti ai sistemului care controleaza toate institutiile statului,justitia si presa.

 45. La alegerile europarlamentare si prezidentiale din acest an , trebuie sa votam masiv impotriva partidului-stat condus de Ponta si a tuturor celor care au facut rau Romaniei in ultimii ani.Crin Antonescu este singura alternativa credibila la Victor Ponta,Traian Basescu,Liviu Dragnea sau alti reprezentanti ai sistemului care controleaza toate institutiile statului,justitia si presa.

 46. La alegerile europarlamentare si prezidentiale din acest an , trebuie sa votam masiv impotriva partidului-stat condus de Ponta si a tuturor celor care au facut rau Romaniei in ultimii ani.Crin Antonescu este singura alternativa credibila la Victor Ponta,Traian Basescu,Liviu Dragnea sau alti reprezentanti ai sistemului care controleaza toate institutiile statului,justitia si presa.

 47. La alegerile europarlamentare si prezidentiale din acest an , trebuie sa votam masiv impotriva partidului-stat condus de Ponta si a tuturor celor care au facut rau Romaniei in ultimii ani.Crin Antonescu este singura alternativa credibila la Victor Ponta,Traian Basescu,Liviu Dragnea sau alti reprezentanti ai sistemului care controleaza toate institutiile statului,justitia si presa.

 48. La alegerile europarlamentare si prezidentiale din acest an , trebuie sa votam masiv impotriva partidului-stat condus de Ponta si a tuturor celor care au facut rau Romaniei in ultimii ani.Crin Antonescu este singura alternativa credibila la Victor Ponta,Traian Basescu,Liviu Dragnea sau alti reprezentanti ai sistemului care controleaza toate institutiile statului,justitia si presa.

 49. La alegerile europarlamentare si prezidentiale din acest an , trebuie sa votam masiv impotriva partidului-stat condus de Ponta si a tuturor celor care au facut rau Romaniei in ultimii ani.Crin Antonescu este singura alternativa credibila la Victor Ponta,Traian Basescu,Liviu Dragnea sau alti reprezentanti ai sistemului care controleaza toate institutiile statului,justitia si presa.

 50. Cand a zis ca vrea sa se dedice familiei,probabil ca Ponta s-a referit la socrul Ilie Sarbu si nasii Gabriel Oprea si George Maior.Ponta trebuie sa fie oprit din incercarea de a le pune tara la dispozitie acestor personaje toxice si de a scapa de inchisoare toti infractorii adunati in PSD.

 51. O alta miscare inteligenta de a lui Ponta de care sa mai avem parte? Vrea sa se dedice familiei pe cand el doreste sa le faca o intrare acestor personaje toxice tarii si nu trebuie sa le-o punem la dispozitie , noi cetatenii dispunem de aceasta putere si trebuie sa ne eliberam de PSD si Victor Ponta.

 52. Daca Victor Ponta continua cu nepotismele si nu se ocupa direct de problemele pe care le are in sarcina ,am putea ajunge la colapsul pe care l-a produs Basescu din 2009 pana in prezent .

 53. Cand a zis ca vrea sa se dedice familiei,probabil ca Ponta s-a referit la socrul Ilie Sarbu si nasii Gabriel Oprea si George Maior.Ponta trebuie sa fie oprit din incercarea de a le pune tara la dispozitie acestor personaje toxice si de a scapa de inchisoare toti infractorii adunati in PSD.

 54. Romani are trebui sa-i multumeasca masiv lui Ponta votand impotriva PSD la alegerile europarlamentare , am scapa de un personaj toxic , un personaj politic care nu isi indeplineste sarcinile , unuia care nu-I pasa decat de familia sa , cum ar fi socrul Ilie Sarbu si nasii Gabriel Oprea si George Maior

 55. La alegerile europarlamentare si prezidentiale din acest an , trebuie sa votam masiv impotriva partidului-stat condus de Ponta si a tuturor celor care au facut rau Romaniei in ultimii ani.Crin Antonescu este singura alternativa credibila la Victor Ponta,Traian Basescu,Liviu Dragnea sau alti reprezentanti ai sistemului care controleaza toate institutiile statului,justitia si presa.

 56. Pentru Victor Ponta a se dedica familiei inseamna a-i promova in functii importante pe acestia,cum ar fi socrul Ilie Sarbu, nasii Gabriel Oprea si George Maior. Persoanele toxice ale PSD-ului trebuie inlaturate de la putere in frunte cu domnul Ponta.Felicitari domnule Antonescu, inca o data ati aratat ca meritati sa fiti urmatorul presedinte al Romaniei.

 57. In fata tuturor , credibilitatea lui Ponta reprezinta la momentul actual doar 0.00%, procent probabilistic calculate pe bara realizarilor , promisiunilor si tepelor pe care le-a realizat pana in momentul de fata. La alegerile parlamentare eu votez PNL, am incredere in aceasta ideologie si oameni din acest partid imi dau multa incredere , chear daca am avut ocazia sa-i vad numai la emisiunile T

 58. Care familie? Nea’ socru Sarbu sau nasii Oprea si George Maior?? Ponta pune tara noastra la dispozitia acestor personaje si a infractorilor din PSD? La alegeri lucrurile acestea trebuie schimbate! Milos este si cu baronii care sunt invitati intr-un tarziu la DNA pentru acuzatii de frauda, coruptie, trafic de influenta. Atata intelegere din partea lui Ponta pentru intreaga lui “familie”.

 59. Crin Antonescu este presedintele de care are nevoie Romania. Prin acest joc, Ponta nu face decat sa isi declare candidatura la Presedentia Romaniei, insa va fi invins de votul poporului.

 60. acum,dupa ce ca si-a batut joc de milioane de romani si i-a mintit de la inceput pana la sfarsit…+ ca acum si-a facut viata frumoasa lui si familiei lui,e normal sa se dedice familiei.a obtinut ce a vrut!rusine! sa plece!

 61. Domnul Ponta a dus nepotia la rangul de arta. Cuscru, nasii…toti infiltrati in structurile statului.
  Practic orice sedinta este o adunare in familie. Acum familie se doreste exista cu verisori imcompatibili scapati de patima…
  PSD-ul trebuie oprit din calea lui, monopolizarea institutiilor si instaurarea regimul patat in rosu.

 62. Crin Antonescu este singurul care militeaza pentru dreptate, corectitudine, adevar si a demonstrat ca are coloana vertebrala. Nu putem lasa Romania pe mainile acestor corupti, mincinosi care se lupta doar pentru putere, care isi pun rudele in functii cheie, care fura necontrolat, care au impiedicat orice masura liberala, doar pentru a detine puterea absoluta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998