CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9744 RON DOWN | 1 USD = 4.7191 RON DOWN | 1 GBP = 5.7415 RON DOWN

Sociolog celebru, despre Ghita, Diaconu si RTV: ”Un grupuscul de drogați cu un canal TV la îndemână”

3 comentarii / 3228 vizualizări / 15 decembrie 2016

A intrat dihonia între ”sorosisti”: în timp ce soțul lui Clotilde Armand deconspiră legăturile USR cu rețeaua Soros, sociologul Alin Teodorescu polemizează cu cei de la Revista 22, care i-au reproșat că nu a luat atitudine față de acuzațiile aduse în campanie celebrului afacerist americano-evreu. În replică, Teodorescu îi aduce acestuia un omagiu, dezvăluind că mii de oameni și sute de organizații (?!!) din România, inclusiv din media, au beneficiat de-a lungul anilor de banii lui Soros.

Într-un articol din Revista 22, Alin Teodorescu răspunde scrisorii deschise a redactorului-șef Rodica Palade:

”Mă acuzi că nu am răspuns unui grupuscul de drogați care au un canal de televiziune la îndemână și care au încercat să facă din George Soros vinovatul de serviciu pentru toate relele pământului. Am mai trăit, de aproape sau de la distanță, asemenea campanii în România, Rusia, Ungaria, China și Ucraina. Vor mai fi fost și altele pe care nu le cunosc direct.
Știu din experiență că nu se poate răspunde unor asemenea valuri organizate de mizerii(…)
Iar lecția pe care electoratul român le-a dat-o creatorilor de campanii anti-Soros este magistrală – voi nu ne reprezentați în Parlament.
Nu există bucurie mai mare decât să vezi că partidul care te-a amenințat cu execuția pe stadion (PRM), cu expulzarea din țară (PUNR), cu dezvăluiri cutremurătoare despre viața ta intimă (PPDD) au dispărut unul câte unul. Vor dispărea cu certitudine și cei care au crezut că trebuie să-l înjure pe George Soros pentru a câștiga un loc un Parlament” scrie Teodorescu.

”Ce a făcut George Soros în Europa de Răsărit după căderea zidului Berlinului este istorie majoră, pozitivă și nepieritoare. La această Fundație s-a creat prima separare între cei care decideau asupra alocărilor financiare și cei care le transpuneau în practică, un fel de separare între executiv și legislativ, care a avut un enorm efect pozitiv asupra modului în care se alocau bugetele. Mii de oameni au beneficiat de resursele acestei fundații. Sute de organizații, inclusiv din mass-media au primit sponsorizări într-o perioadă de inflație galopantă și de reducere a resurselor finanaciare” mai susține fostul șef al IMAS. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. Ce ajunge omul sa faca pentru o prima consistenta de Craciun…OOppss! Soros nu crede in Dumnezeu! In sfarsit, o prima de sfarsitul anului de la ideologul grupului dreaptei staliniste (GDS). Daca n-am fi tara oximoronului, poate ne-am mai revolta. din cand in cand.

  2. Absolut penibil si jenant acest „sociolog” !!! Un linge clante cu diploma ! Nu intamplator a fost scos de la naftalina…tocmai acum ! Aproape ca si uitasem de individ ! Si sa mai crezi in intelectuali! Sunt perversi si fac sluj pt o bucata de paine , catre orice bogatas! Si ce bogatas….soros asta….Stiati ca in tara lui natala e interzis? Oare de ce?! Un om care crede doar in zeul ban nu merita absolut nici un respect…Asa ca rusine dle „sociolog”!

  3. Incep sa-i dau dreptate lui Erdogan.Ce logica? Au facut cursuri mii de indivizi. Important este ce cip-uri le-au fost implantate in cap. De fapt se vede: nu credinta.nu patrie nu traditii.nu patriotism.nu educatie.Astia sint un fel de coloana a cincea fascista..N-au mama.n-au tata.Nici macar nu inteleg ce este ala internatialismul capitalist.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998