CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9769 RON UP | 1 USD = 4.5843 RON UP | 1 GBP = 5.8121 RON DOWN

Sociolog reputat: PMP nu mai intra in Parlament

5 comentarii / 3512 vizualizări / 22 noiembrie 2020

Partidul fondat de Traian Băsescu nu se va regăsi, potrivit studiilor de piață, în viitorul Parlament, este informația furnizată azi de sociologul Mirel Palada, directorul institutului Sociopol.

”Hai să vă dau umpic din casă. Să știți ce-o să fie peste două săptămîni. Ghinion.

“Prima dată după mult timp cînd nu sînt de acord cu Dvs. O fi blat între PSD și PNL, nu zic nu. Dar realitatea în teren e cu totul alta. Lumea nu mai ascultă de ei. Nici primari, nici activiști. Are lumea un sictir în ea și o greață și o scîrbă de zile mari. În plus, din ce în ce mai mulți sînt speriați de Covid. Participarea la vot se duce în cap, se prăbușește la 30% (de la 40% – 45% cît ar fi de regulă la parlamentare).

Scăderea nu este uniformă. Pierd voturi toți, cu excepția USR PLUS, care pur și simplu își conservă bazinul de robespierreni dilii la cap, motivați, pătimași. Ei fac un singur lucru: nu scad. În contextul în care ceilalți pișă voturi, USR PLUS crește din total bazin votanți. E deja la 20% și s-ar putea să facă 23-25%. Ca la europarlamentare.

Prin specificul meseriei lor de nebuni la cap, electoratul lor nu are nevoie de activiști tălpași, care să ia la picior țara să mobilizeze babele, cum au nevoie PSD și PNL. Drept urmare, acest format de alegeri e un handicap pentru PSD / PNL și o pleașcă făcută cadou de soartă pentru USR PLUS.

O să fie interesant. USR PLUS iese întărit. O să avem naziști în Parlament și mai mulți. Iar în privința PMP, da, aveți dreptate: ciuciu. Nu mai intră.” scrie Palada pe Facebook. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

  1. Basescu Petrov e un fel de Vladimir Voronin (sau de Igor Dodon?) al politicii romanesti. Vremea acestui gunoi politic a apus. Iar cei care inca il mai sustin sint de teapa lui T Paleologu, fiul ratat si detestabil al turnatorului A Paleologu.

  2. O sa fie, o sa fie ceva in stilul ” Eu votez cu Stan si Bran”…Tipic acestui neam..

  3. Nu as paria pe asta, ca petrov si cu al sau partidulet nu intra in Parlament. Daca situatia o cere, va intra. Daca se va hotara ca viitorul guwerner sa fie format din ciuma galbena , unguri si petro, iata ca va intra. Doar nu credeti in voturile pe care le dati? Aici e ca la ghiveci: mai punem una, mai scoatem alta. Voturile pro ciuma galbena sunt stampilate, sacii pregatiti, carausii la fel; de asemenea tocatoarea de voturi pro PSD. Asa ca ….haideti la vot!

  4. Sociolog reputat, Pieleanu „pufosul”?!?! Unde-i gasirati astuia reputatia de sociolog nu inteleg…e doar un lingau psd-ist!!!!!

    • Eh, trebuia să existe și un sociolog pesedist care să întărească regula că toți sociologii sunt scursuri ordinare ale Securității.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998