CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Socul anului: un deputat PSD cere readucerea Monarhiei la cirma Romaniei

0 comentarii / 2299 vizualizări / 1 iulie 2014

Cea mai stupefiantă declarație politică a ultimei perioade îi apariține, fără îndoială, deputatul PSD de Ilfov, Ninel Peia, care a cerut oficial nici mai mult, nici mai puțin, decît revenirea României la Monarhie.

În timp ce șeful său de partid se pregătește să candideze la președinție, deputatul Ninel Peia se adresează, în parlament, către Casa Regală a României, Patriarhie, Preşedinţia României, șefii celor două Camere, Guvern, toți conducătorii partidelor politice, parlamentare sau nu, toți europarlamentariii români, senatorii şi deputaţii României, liderii societăţii civile etc, solicitînd ceea ce el numește ”construirea noului Regat al României”.

”De ani buni, poate de zeci de ani, instituţia prezidenţială din orice republică se confruntă cu acuze grele, de la corupţie, la trafic de influenţă. Aceste situaţii sunt posibile pentru că niciun preşedinte nu îşi poate asuma, fizic, nişte obiective istorice care pot fi atinse după generaţii întregi de luptă, de dedicaţie absolută pentru atingerea acelor ţeluri.

În schimb, o Casă Regală, o succesiune de suverani care să urmărească îndeplinirea unei promisiuni făcute în faţa Cerului şi a Neamului în urmă cu generaţii, poate şi are obligaţia de urmări săvârşirea acesteia pentru că acea promisiune este moştenită ca o datorie sfântă, odată cu Coroana şi cu divinul jurământ.

Iată de ce fac un apel către conştiinţa şi raţiunea domniilor voastre pentru a ne uni, ca niciodată, pentru a susţine revenirea României la statutul furat de tancurile ruseşti: să restaurăm, plini de speranţă, monarhia noastră.

Vă cer să fim conştienţi de valoarea Casei Regale şi a unui Regat al României aşa cum merităm şi noi, şi copiii, şi nepoţii şi strănepoţii noştri.

Dincolo de îndreptarea unei mârşăvii istorice, numai un răuvoitor sau un bolşevic fără Dumnezeu ar putea contesta cel mai benefic aport adus României vreodată(…)A venit vremea să ne scuturăm de teama indusă veninos şi distructiv de ciuma bolşevică şi să ne împăcăm cu istoria pentru a îmbrăţişa devenirea pe care o merităm dintotdeauna, iar firul care poate reface această legătură se numeşte Casa Regală a României, coloana vertebrală a neamului românesc.” mai spune deputatul PSD. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998