CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9725 RON UP | 1 USD = 4.5419 RON UP | 1 GBP = 5.7376 RON UP

Solicitare in coalitie pentru premier: diaspora să fie vaccinata in ambasade

8 comentarii / 3209 vizualizări / 13 mai 2021

Dacă nu le-a ieșit cu transformarea Catedralei Neamului și a altor biserici în centre de vaccinare anti-covid, politicienii USRPLUS vin cu alte solicitări, de data asta pe adresa directă a premierului: diasporenii să se vaccineze în ambasade și consulate.

”Doresc să vă propun crearea condițiilor necesare prin care cetățenii romani doritori, aflați temporar sau domiciliați în străinătate, să se poată vaccina și la misiunile diplomatice sau secțiile consulare ale României din străinătate. Recunosc că o astfel de inițiativă ridică numeroase provocări logistice și necesita o colaborare strânsă și directa cu partenerii noștri străini, dar aceasta nu poate decât să sprijine efortul nostru comun de a accelera procesul de vaccinare și de a ne reîntoarce cât mai repede la o viață normala. O astfel de inițiativă nu ar face decât să sprijine eforturile tuturor țărilor în a vaccina cât mai multe persoane, indiferent de naționalitate” se afirmă într-o interpelare parlamentară adresată premierului Florin Cîțu de deputatul USRPLUS Ștefan Lorincz.

Acesta îi mai solicită premierului să comunice dacă e posibil un amplu program de vaccinare în misiuni diplomatice și care ar fi calendarul acestuia în următorii doi ani. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

8 Comentarii

 1. Sa faca centre de vaccinare in sectiile de vot din strainatate.

 2. USR: Uniunea Soros Romania

  • Ex-ce-len-tă!!!!!!!!!!!

 3. Ambasadele si Consulatele nu au autoritatea legala si competenta sa administreze tratamente medicale pe teritoriul altor state. Poate mai citeste si domnul Ștefan Lorincz un pic de legislatie internationala inainte sa scoata perle de genul asta. Ar fi caz penal sa faci tratamente medicale pe teritoriul altui stat. Numai persoanele si institutiile autorizate din acel stat pot face tratamente medicale.

 4. Cel mai bine ar fi in sediile USR.PLUS.

 5. Maria are dreptate ! Ar fi interesant sa vedem cum panaramele de la „Coalitie” se descurca in lumea reala.

 6. teroarea ambasadelor-partea a 2a,a ambasadelor romanesti!
  (cine plateshte penzia lu ma-ta mai extanjero?!)

 7. @ Ce bă, åștia de afirmå că sunt liberali vor să pună restricții și la voare cu certificatele Covid, ca la libera circulaie în zona UE, ?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998