CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9745 RON UP | 1 USD = 4.7430 RON UP | 1 GBP = 5.7323 RON DOWN

Soluția Udrea pentru gaura din buget: Eliberați deținuții!

5 comentarii / 2873 vizualizări / 13 aprilie 2023

”Guvernul are o „gaură” de 20 de miliarde de Ron în buget, motiv pentru care a trecut la tăierea cheltuielilor. ​O soluție ( despre care am mai vorbit) prin care nu doar ca ar scapa de niște cheltuieli inutile, uriașe, dar ar putea și sa aducă bani la buget este reducerea numărului de deținuți” propune pe Facebook Elena Udrea de după gratiile penitenciarului Târgșor.

​”Aşa cum am mai spus, statul cheltuie cu întreținerea unui deținut 7500 de Ron pe luna, cât 4 pensii. În condițiile în care sunt aproape 24000 de deținuți în penitenciare, plus încă vreo 10.000 de arestați preventiv, care stau degeaba, nu muncesc, deci nici nu au cum sa se reabiliteze astfel, trageţi şi dumneavoastră concluziile!
​Dacă dintre aceștia, cei care nu au săvârșit fapte cu violentă și nu sunt un pericol pentru societate ar fi trimiși să-și execute pedepsele la locul de muncă, nu doar că s-ar economisi banii plătiți pentru întreținerea lor, dar s-ar și încasa sume importante la buget; plus avantajul reabilitării lor și al reintegrării în societate prin munca. Totodată, acestora li s-ar da și posibilitatea de a fi alături de familii și de a se putea îngriji de acestea, așa cum se întâmplă în toată Europa.
​Un calcul exemplificativ ne arata că, dacă din cei 24.000 de deținuți, un minim de 9.000 ar executa pedepsele în libertate la locul de munca și fiecare ar cotiza 1000 de Ron pe luna la bugetul de stat, la care s-ar adăuga taxele și impozitele aferente, ar însemna că, în loc să cheltuie 68.000.000 de Ron pe lună, statul ar încasa aproximativ 24.000.000 de Ron pe acelaṣi interval de timp.
În plus, astfel s-ar găsi și forța de muncă atât de necesară pentru sprijinirea economiei şi, implicit, a bugetului ţării noastre” mai spune Udrea. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

 1. Propunem ca Elena să presteze ani de pușcărie într-un stabiliment autorizat din Olanda și toți banii obținuți din activitatea legală pe teritoriul unei țări europene să intre direct la bugetul de stat al României. Numai așa se poate echilibra balanța economică iar Elena va deveni salvatoarea României așa cum dorea când tânjea la functia de Președinte. Garantat că va fi trecută și în calendar.

 2. Draga mea, iubită Elenuța,
  Astazi, gandind, se stie, doar cu putza,
  Propun ca gaura ta sa fie acoperita,
  Inca doi ani, de soare sa fii tu ferită,

 3. Solutia este sa recuperam banii furati de politicieni, securisti si interlopi pentru a mentine viabil bugetul Securistanului.

 4. gaura se poate intoarce pe dos……..

 5. Soluția este executarea la sânge a tuturor escrocilor care au căpușat țara asta din 1990 încoace! Propun să începem cu devalizarea Bancorexului și cu vânzarea pe nimic a marilor obiective industriale ale României!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998