CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Solutii de criza pe spinarea romanilor: liberalii cer majorarea taxei TVR

2 comentarii / 2371 vizualizări / 28 aprilie 2015

PNL a găsit soluția magică pentru rezolvarea datoriilor istorice ale TVR, cele mai multe făcute sub management liberal: majorarea taxei plătite lunar de abonați cu o sumă care ar permite acoperirea găurilor în următorii doi ani. Deputatul Ioan Tămîian cere, astfel, într-o declarație politică, creșterea taxei pînă la nivelul de 4,50 lei pe lună, într-un moment în care tot mai multe voci cer, dimpotrivă, eliminarea respectivei taxe.

”Ştiu că orice propunere de creştere a unei taxe este negativ percepută de populaţie. Şi este normal să fie aşa oriunde pe această planetă şi mai ales într-o ţară în care majoritatea cetăţenilor câştigă puţin, iar nivelul de trai nu este cel care ar trebui să fie. Totuşi, consider că majoritatea românilor vor să aibă un post de televiziune unde să poată vedea şi lucruri constructive, unde valorile să primeze în faţa prostului gust. Eu nu cred că românii, cea mai mare parte a lor, preferă doar transmisii ale unor aşa-zise vedete care ne scot din rândul ţărilor civilizate. Eu cred că românii vor opta pentru normalitate şi civilizaţie şi de asemenea cred că efortul suportării pe lună în plus a sumei de 50 de bani nu va însemna un sacrificiu” afirmă deputatul. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Fraierii astia din „opozitie” fac mereu contra vantului.

  2. ASTA II VA ASTEPTA PE ROMANI DACA VIN LA PUTERE PDL_istii ascunsi in PNL !!! In 10 ani de guvernare PDL nu a facut altceva decat a marit taxele si impozitele pentru a avea ei ce fura !
    Acum s-au ascuns in PNL si conduc acest partid din umbra! Hienele asteapta sa vina la guvernare ca sa-i batjocoresca iar pe romani!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998