CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Somatie din parlament pentru guvernanti: spuneti ce v-a cerut ambasada Frantei

6 comentarii / 4296 vizualizări / 9 noiembrie 2021

Partidul lui George Simion, AUR, cere explicații oficiale ministerului Economiei vizavi de o posibilă intervenție neprincipială a statului francez, prin ambasada de la București, în apărarea unor retaileri prinși cu mîța-n sac de Protecția Consumatorului.

Într-o interpelare parlamentară, deputatul Ringo Dămurean solicită, astfel:
”Având în vedere informațiile apărute în mediul public, potrivit cărora vicepreședintele ANPC, dl Mihai Culeafă, în urma controalelor efectuate la supermaketurile Cora, Auchan și Carrefour, în urma cărora a aplicat amenzi contravenționale semnificative și a dispus închiderea unora dintre aceste magazine pe o perioada de timp relativ lungă, ar fi fost chemat la Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului pentru discuții cu Ambasadorul Franței, vă rog să ne răspundeți: Confirmați informațiile apărute în mediul public privind discuțiile purtate la Ministerul Economiei cu Ambasadorul Franței referitoare la activitatea vicepreședintelui ANPC Mihai Culeafa? În caz afirmativ, vă rugăm să ne comunicați dacă ați participat personal la acestea, respectiv, care a fost conținutul și concluziile acestor discuții?”. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

6 Comentarii

  1. Mai AUR, voi sunteti chiar netrebnici?
    HG-ul modificat care a inclus parcurile comerciale (pe langa malluri) a fost facuta la influenta nemtilor. Este simplu de observat ca singurii retaileri care mai au comert sunt Lidl, Penny si Kaufland. Asta desi Kaufland este hipermarket in parcuri comerciale. Este deschis fara permis nazist. Si nimeni nu ii intreaba nimic.
    Auchanul si Carrefourul in aceleasi parcuri comerciale sunt pustii, au permis nazist. Kauflandul este plin ca la mall pe vremuri.

    • Parcul comercial Pallady: Auchan cu certificat si gol, Kaufland si Lidl fara si pline.
      Parcul comercial Vulcan: Carrefour cu certificat si gol, Kaufland fara si plin
      Parcul comercial Vitan: Kaufland fara si plin ochi

      • Da, si mai este o chestiune. In Kaufland si Lidl, toate casele de marcat sunt permanent cu casier.
        Ba chiar in Kaufland aud permanent anunturi „angajam lucratori” si am vazut si o doamna casiera pe la 55-60 de ani. Cred ca era un angajat mai senior, dar din lipsa de casieri si cu multi clienti, au pus probabil si directorii de magazin sa stea la case.

        • Charlie,
          Sperăm ca tu să nu ajungi la vârsta acelor casieri!

  2. Interventii ale ambasadorilor pentru niste magazine? Asta e nimic pe langa ce fac de fapt ambasadorii in colonie. Pai sa faca daca au cu cine!

  3. Dupa hume Vicepresedintele ANPC pare un om presedestinat. Sa speram ca ramane asa. Iar daca informatie cu Ambasada e reala, mi se pare corect. O tara trebuie sa-si apere cetatenii, indiferent ce fac.Mai ales in colonii.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998