CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Somatie PSD catre guvern: Vrem numele celor din grupul de comunicare strategica

3 comentarii / 3011 vizualizări / 30 iunie 2020

În urma erorii extrem de grave comise de Grupul de comunicare strategică prin care s-a raportat o rată de infectări exagerat de mare, viceliderul deputaţilor PSD, Silviu Macovei face o solicitare oficială pentru desecretizarea componenţei acestei structuri aflate în subordinea Guvernului.

Într-un comunicat de presă, Macovei afirmă că „necunoscuţii, dar inconştienţii şi incompetenţii din Grupul de comunicare strategică-GCS (da, acei invidizi anonimi care tot anunţă cazurile de COVID 19) au făcut o gafă monumentală pentru care ar trebui demişi, asta dacă PNL nu i-ar ţine la secret din motive obscure! Mai mult, când au anunţat grozăvia asta, tot oficialii guvernamentali liberali au anunţat că „nu s-au putut colecta rezultatele de la 12 laboratoare din ţară”! Păi, de ce aţi mai dat publicităţii datele dacă nu aveaţi toate rezultatele??” se întreabă retoric Silviu Macovei.
„Gluma aceasta morbidă cu Grupul de comunicare strategică trebuie să înceteze! Solicit premierului Ludovic Orban să comunice public IMEDIAT următoarele:
– Cine sunt membrii acestui Grup de comunicare strategică şi ce competenţe au ei?
– Care este cadrul legislativ în baza căruia aceştia sunt anonimi?
– În ce cuantum este remuneraţia lunară sau pe şedinţă a acestor membri?
– Cine sunt cei responsabili de informarea eronată de sâmbătă care a stârnit panică în rândul populaţiei? Solicit demiterea IMEDIATĂ a acestora!
– Care sunt procedurile şi algoritmii de calcul şi comunicare a numărului de cazuri noi?
– De ce se raportează doar numărul de testări, nu şi numărul de persoane testate?” mai spune deputatul PSD. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

 1. De ce este secreta componenta acestui grup? Insasi acest fapt nu ar trebui sa dea de gandit adeptilor „pandemiei”?

 2. dezvaluirea identitatii implica/presupune/incumba RASPUNDERE!!!

  acest motiv simplu face ca pretinsele „eminente” minti din servicii sa papuseze INTOTDEAUNA la adapostul unui camuflaj plin de lasitate…

  daca tot este atat de apreciata „republica procurorilor” haideti sa-i promovam si sa-i provocam ca, impreuna cu (mult) prea numeroasele ‘servicii’, sa se organizeze si sa preia conducerea acestei tari, dar la ‘vedere’, in plina lumina a rampei politice!

  asa-i ca atunci nu ar mai avea niciun farmec manipularea ordinara a unei tari si a unui intreg popor???
  caci SINGURA lor arma redutabila – care-i aseaza intr-o categorie superioara tuturor, de „primus inter pares” – este lipsa oricarei RASPUNDERI!

  odata adusi la lumina, aura lor indestructibila va fi facuta tandari, iar FRICA DE RASPUNDERE le va patrunde adanc in oase…

 3. Vinovati sa raspunda PENAL!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998