CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9699 RON UP | 1 USD = 4.5984 RON UP | 1 GBP = 5.8083 RON UP

Sondaj devastator: doar 6% mai au încredere în clasa politică

7 comentarii / 4020 vizualizări / 29 decembrie 2022

Un sondaj IRES dat publicității azi, relevă o situație cumplită: doar 6% dintre români mai au încredere în politicieni, ocupanții ultimului loc în topul încrederii.

 

 

 

 

 

 

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

7 Comentarii

 1. Cum sa ai incredere in niste sclavi tradatori? Si 6% este mult. Zero, asta este cifra corecta.

 2. În vremurile de azi, cea mai bună măsură a inteligenței este dată de capacitatea de rezistență la propagandă, dezinformare și manipulare. Trăim în vremea „marii minciuni planetare”, generată și menținută de lumea „Capitalismului Expansionist”; lume care, ajunsă la „limitele sale istorice”, cum vedem, luptă prin orice mijloace ca să „supraviețuiască” în forma pe care o înțeleg ei.
  În atari condiții, sondajele de opinie (în măsura în care nu sunt ele însele, „contaminate” de pro-pagandă), nu reflecă decât „gradul de penetrare” a „propagandei minciunii” în rândul maselor – ca să nu spun altfel. Iar „interpretările oficiale” (propagate prin „vectori” special instruiți/plătiți) sunt vizibil forțate spre demonstrarea principalelor „teme de propagandă” și abaterea atenției colective de la posibilele curente de opinie, considerate a fi „periculoase”.

  Că „politicienii” (plus „intelectualii”, „formatorii de opinie” etc.) au ajuns spre zero încredere, se datorează (cred, sper) conștientizării faptului că ei își primesc puterea „din afară” și își fac averi pe spinarea Românilor, meseria de „coadă de topor” fiind, după revoluție”, cea mai „rentabilă” și, să recunoaștem, cea mai râvnită.
  Poate printr-un miracol, să începem și noi să discernem între „eminent” și „repetent”, între omul de bun simț și plăvan, între patriot și trădător, și, când e vorba de popoare, între cei cu interese convergente cu ale noastre, și cei ce vor să ne piardă (cu condiția să ne și știm interesele…)

 3. Dar cine sunt cei 47 %, 41% care au incredere in judecatori sau polițiști? Pe bune? Incredere cum ar fi ce? Si 77% in cei din IT?? Really? Un sondaj aiurea, ca sa manance niste bani la final de an.

 4. INCREDERE IN POLITISTI SAU MAGISTRATI? CAND AU FACUT AVERI DIN JEFUIREA TARII SI DIN CONTRABANDA CU ORICE? CINE SA AIBA INCREDERE IN POLITISTI CARE ISI LASA FUNCTIILE URMASILOR CA SI CAND AR FI MONARHI, EI FIIND INTERLOPI LA BAZA? CE MAGISTRATI AVEM NOI DE VALOARE? PLAGIATORI SI PUPINCURISTI CA BOGDAN LICU, CODRUT OLARU, DANIEL MORAR SI ALTII CA EI? EI SUNT NR.1 LA CEEA CE TRAIM ACUM…PRADUIREA ROMANIEI..SA NU SE BUCURE DE PENSIE DECAT PENTRU PARASTASE IN FAMILIE. ASTIA MAGISTRATI? PUSCARIILE SUNT PLINE DE SARACI SI AIA CARE AU JEFUIT TARA AU CA SOFER POLITISTI, FOSTI SECURISTI SAU CONSILIERI FOSTI MAGISTRATI…JUSTITIA ESTE CEA MAI IEFTINA CURVA A SOCIETATII…DINAMITA SI PLEAVA SA SE ALEAGA DE EI…CURVASARIE SI PARANDARAT! CAT DESPRE POLITICIENI…CIOLACU SI CIUCA SI GORGHIU…A RASTURNAT CAREVA COSUL DE GUNOI ?! SALTELISTA CONDUCE SENATUL, CIUCA A BAGAT ARMATA IN RAHAT, CIOLACU, NU A MUNCIT DAR VORBESTE DE PENSII, IAR IOHANNIS E CU CAPRA PRIN SAT…ORICUM E EL LIDERO LOOSER MAXIMO! DRACU A RIDICAT JAVRELE ASTEA….SI CAND MA GANDESC CA PATRIARHUL DANIEL NE SPUNEA LA PRIMELE ALEGERI CU IOHANNIS CA EL VA FI UN BUN GOSPODAR DESI E DE NEAM STRAIN…GOSPODAR, PUTOAREA ASTA? LUI II E LENE SA SI RESPIRE! UN AVENTURIER SPRIJINIT DE RUSI, DAR ZAMBIND SPRE NEMTI! JEFUITOR

 5. Romanii au vrut un neamt pirit. Sa si-l asume ! Kakanis de la Kakania( imperiul chezaro-craiesc…).

 6. Aia 6% sint chiar clasa politica de rahat, famila si neamurile lor…

 7. @ Harta migrației populației, de la recensământul populației, favorizează construcția de căi rutiere între Muntenia cu Moldova și Republica Moldova, cu trecerile peste Dunăre spre Bulgaria , cu poduri deja construite, ?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998