CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9773 RON UP | 1 USD = 4.6189 RON UP | 1 GBP = 5.8269 RON UP

Sondaj exploziv: cca. o treime dintre bucuresteni sunt multumiti de primarul Nicusor

1 comentariu / 3117 vizualizări / 24 mai 2022

Un sondaj realizat de institutul Sociopol și difuzat azi, pe Facebook, de sociologul Mirel Palada, scoate la lumină cifre uimitoare legate de primarul general Nicușor Dan și de inexistenta sa activitate.

Conform sondajului, 70% dintre cetățenii capitalei nu consideră că Nicușor Dan ar mai merita un mandat, în timp ce 30% consideră că da.

De asemenea, 73% dintre bucureșteni sunt nemulțumiți și foarte nemulțumiți de activitatea primarului general, în timp ce 26% sunt mulțumiți și foarte mulțumiți.

Marea întrebare, am spune, e următoarea: cum reușește Nicușor Dan să țină captivă aproape o treime din electoratul bucureștean în condițiile în care realizările din mandatul său de pînă acum sunt efectiv nule?
Pentru cei tentați să creadă că fanii lui Nicușor sunt angajații primăriei, menționăm că numărul acestora e de numai cca.25.000 de persoane, în timp ce populația Capitalei bate spre două milioane de cetățeni.
Care să fie secretul din sondaje al lui Nicușor? (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. Dupa pa(nara)ndemia care a ingenuchiat o planeta, dupa evidentul esec al serului experimental poreclit ¨vaccin¨, dupa devoalarile cheltuielilor nesimtite si nesupuse vreunui control ale statelor si imbogatirea peste limita a smecherilor conectati la conducta bugetara….dupa toate astea, idiotii utili care pun botul la orice se pretinde a fi elita si stiinta, fara nicio proba in acest sens, au continuat discursul paraplegic al ¨salvarii omenirii cu ajutorul mastilor si vaccinului¨, balind la fiecare oscilatie, in plus, a ¨infectarilor¨ si privind cu speranta spre o noua molima, poate, mai bine ¨organizata¨…e atat de comod sa inghiti ce-ti dau idolii de mucava gata mestecat si e prea greu sa renunti la lozincile cu care te anesteziezi…ar insemna sa-ti pui intrebari, chiar sa gandesti pe alocuri, sau si mai rau – sa recunosti ca te-au fraierit…

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998