CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9753 RON DOWN | 1 USD = 4.5970 RON DOWN | 1 GBP = 5.8238 RON DOWN

Sondaj Politico.eu: PSD domina autoritar, PNL bate pasul, AUR trece peste USRPLUS

2 comentarii / 2720 vizualizări / 17 septembrie 2021

Publicația europeană Politico.eu a difuzat azi un nou set de cifre privind susținerea partidelor politice de la noi, la nivelul datei de 5 septembrie.

Față de ultimul sondaj, cel din 24 august, cel din septembrie menține PSD la 35%, PNL la 21%, în schimb AUR trece în fața USRPLUS, cu 13% față de 12%.
Important de remarcat, datele Politico relevă că scăderea USRPLUS cu un procent față de precedentul sondaj s-a produs înaintea șocului politic provocat de asocierea la moțiunea de cenzură cu AUR. Într-o ușoară creștere pare a fi și PMP, care, de la jumătatea lunii iulie, se menține la nivelul pragului electoral de 5%, pe care l-a ratat la ultimele alegeri. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. PSD ar trebui să rămână în opoziție.
    Acest guvern neoliberal trebuie lăsat să cadă pe mana lui definitiv
    Romania este un stat social…
    Asta pt simplul fapt că nivelul de trai este mult mai scăzut decât în alte state gen Germania sau Franța ….acolo poți aplica politici neoliberale…

  2. Bateti cimpii, PSD si AUR nici nu se gindesc sa participe la guvernare si asteapta ca dezastrul pe care-l va produce tandemul Ghiolbanis-Citu sa le dea puterea deplina fie dupa anticipate, fie la termen. SInt la fel de jegosi ca si cei de la putere care se gindesc doar la interesul lor de HHH (Haita de Hiena Hamesite).

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998