CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9699 RON DOWN | 1 USD = 4.5984 RON DOWN | 1 GBP = 5.8083 RON DOWN

Sondaje: AUR – marele perdant al razboiului din Ucraina

17 comentarii / 3355 vizualizări / 7 iulie 2022

De la începutul invaziei ruse în Ucraina și pînă în ultimele zile, partidele românești au intrat într-o băltire maximă, cu excepția AUR, partidul lui George Simion pierzînd o treime dintre voturi. Căderea AUR nu a fost oprită nici de congresul extraordinar din 27 martie, care a adus anumite clarificări în partid.

Potrivit sondajelor periodice ale publicației germane Politico.eu, pe 24 februarie, ziua invaziei, partidele de la noi aveau următoarele cote:

La sfîrșitul lunii iunie, cotele se prezentau astfel:

 

Se observă uluitoarea liniaritate a PSD – 35%, o ușoară creștere a PNL, în marja de eroare de 3%, o scădere tot în marjă a USR, de doar două procente, în pofida imenselor tensiuni interne soldate cu scindarea, și insignifiante fluctuații la subsolul clasamentului, în zona partidelor mici ori extraparlamentare. Singura schimbare cu adevărat importantă vine de la AUR, care în acest moment ar trebui să-și mărească procentele din sondaje cu 50% pentru a reveni la cota de la începutul invaziei ruse. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

17 Comentarii

 1. Sondajul e cam identic cu al Avangarde, care a fost făcut public pe 6 iulie 22. Şeful Avangarde, Pieleanu, e cam PSD-ist şi virulent anti-AUR când face pe analistul.
  Luându-se după asemenea sociologi şi analişti înregimentaţi, tot marele Politico (o creaţie americană) dăduse fals în 2020 că intră Pro România în Parlament şi nu AUR, aşa de bun profesionist s-a dovedit:
  6 Decembrie 2020:
  „Sondajul Politico (publicație americană cu sediul la Bruxelles)
  PNL 31%, PSD 28%, USR PLUS 16%, Pro România 7%”
  https://www.g4media.ro/alegeri-parlamentare-2020-ce-spun-sondajele-de-opinie-diferente-mari-intre-datele-furnizate-de-sase-masuratori-electorale-cifrele-din-cea-mai-recenta-cercetare-realizata-de-politico.html

 2. S-a terminat cu Covidul și s-a evaporat electoratul AUR. Luptele interne din AUR și conducerea despotică a lui Simi On a dus la dispersarea electoratului volatil al acestui partid antisistem. Cucerirea unui electorat stabil și educat presupune mesaje coerente și politici aplicate. Joaca lui Simi On cu telefonul, precum un copil scăpat de sub controlul părinților, a condus la dezastrul actual. Urmează nunta Zamfirei.

  • Dimpotriva, te stimuleaza.

   • .

 3. Conform Sociopol, care a realizat un sondaj în 20-27 iunie 2022, AUR a avut cea mai mare creştere într-o lună de zile, iar ”PNL este în cădere“. Mediafax, comparând cu date sondajului curs din mai 2022, conchide că:
  ”AUR a avut cea mai mare creştere în această perioadă – de la 10% (mai 2022) la 15% (iunie 2022), fiind în continuare pe locul 3 în preferinţele alegătorilor“
  https://www.mediafax.ro/politic/sondaj-iunie-2022-psd-inca-se-mentine-in-top-pnl-este-in-cadere-20977900

 4. Cand dai pomana 700 de lei unor pensionari pe carca celor care muncesc si platesc impozite e normal sa cresti in sondaje Pe alegatorul roman ,atunci cand merge la vot,il doare in cot de Romania si viitorul ei ,isi da votul pe principiul „ce mi-au dat astia?”.AUR -ul scade pentru ca este demolat in fiecare zi de televiziunile care inca sucesc mintea multor romani.Tot televiziunile vor stabili in 2024 noul presedinte al Romaniei.

 5. Proba faptului că sondajul este corect se vede chiar pe această pagină. Numărul de vizualizări este sub 1000 după o zi de la postare. Asta arată că cititorii sunt plictisiți de cancanul AUR. Dezinteres total și pe linia naționaliștilor. Diana Șoșoacă exclusă, Călin Georgescu exclus, Grăjdean blocat. Astea toate ca să rămână Simi On el lider maximo. Dezicerea publică de Mișcarea Legionară îl va costa enorm în sondaje pe Giorgică. Enorm.

  • Eşti vreun găozar pulifrici care se ascunde şi face pe deşteptul. Aşa că vorbeşti prostii. Iar lumea nici nu mai crede în sondaje. Experienţa oamenilor cu sondajele este că acestea sunt mereu greşite, fiind manipulate. Mai se si contrazic. Sondaj Sociopol: ”AUR a avut cea mai mare creştere în această perioadă – de la 10% (mai 2022) la 15% (iunie 2022) -, fiind în continuare pe locul 3 în preferinţele alegătorilor“.
   https://www.mediafax.ro/politic/sondaj-iunie-2022-psd-inca-se-mentine-in-top-pnl-este-in-cadere-20977900

   • Dar știi că ai tupeu maxim? După ce nu-ți dai identitatea invoci altora să și-o decline. Observ că obrăznicia celor care susțin AUR este consecventă. Limbajul utilizat este învățat cumva de la taica popa din biserică? Faceți românismul și ortodoxia de rușine, haimanalelor.

    • Nu ţi-a cerut nimeni identitatea, şobolane bolnav de ură. Ţi-am arătat ce eşti, o gaură împuţită, un gunoi fără valoare. Iar dacă ai spune cu adevărat cine eşti, s-ar dovedi că eşti că eşti doar o căzătură motivată doar de ură şi ranchiuni personale. Un ţigan prefăcut în legionar.

    • Nu mai face pe aici pe apărătorul legionarismului şi al ortodoxiei împotriva AUR, la şto, în timp ce mă-ta e o maimuţă buboasă cocalară futută de toate javrele râioase, iar tu un jeg borât corcit, de ţi-ar fi ruşine să-ţi arăţi faţa de lepră în lume.

     • Poftim comportament de AUR-ist. Poftim limbaj de ortodox. Și dobitocul invocîă legionarismul. Mârlanule, tu nu poți să te ridici la nivelul unui LEGIONAR. Hoarda de detrbedei care se cred salvatorii României, va avea parte de un prohod pe cinste.

     • în timp ce AUR are cea mai mare creştere, în realitate, conform analizei Mediafax, făcută între sondajul CURS din mai 2022 şi sondajul Sociopol din 20-27 iunie 2022:
      ”AUR a avut cea mai mare creştere în această perioadă – de la 10% (mai 2022) la 15% (iunie 2022), fiind în continuare pe locul 3 în preferinţele alegătorilor, iar PNL este în cădere “
      https://www.mediafax.ro/politic/sondaj-iunie-2022-psd-inca-se-mentine-in-top-pnl-este-in-cadere-20977900

  • @”O șhleahtă de derbedei”,
   nu mai vorbi tu de ortodoxie şi legionarism, lichea consacrată prin diversionism şi ură de naţie. Eşti plin de draci turbaţi şi lihniţi de sânge de creştin şi de român, dar faci pe moralistul pe aici, hienă!
   N-am eu nici o treabă cu AUR, ci ai tu una. Una de hater turbat şi plin de draci.

 6. Sondajele germane este corecte, nu ca ale lu Pileanu, Gusa, Dancu

 7. ”Germanii“ tăi (Politico e creat de americani) au fost aşa de “corecţi” că pe 6 decembrie 2020 au zis că intră în parlament Pro România cu 7%, dar a intrat AUR cu mai mult, de care ”germanii“ n-au zis nimic, nici ca exista. Sondajul FALS al Politico din decembrie 2020: PNL 31%, PSD 28%, USR PLUS 16%, Pro România 7%…

 8. Exprimare versualizată despre economia pieței concurențiale cu trenuri , vagoane și camioane și personalul lucrător, titlu,

  „Poezia” trenu’ de plăcere a lu’ „dl. Goe, al transporturilor”, și camionul pentru consumatori mai diversificați și diversificarea democratică a consumurilor și a cheltuielilor și a prețurilor

  Foaie verde drum de fier
  Grea e șina de oțel
  Ce se întinde la soare , se contractă la-nghețare,
  Ce nu cere de mâncare, nici bani de pensionare.
  Foaie verde frunză lată
  Șină cât calea ferată,
  Lăsată-n părăginire,
  După cum s-a dat de știre,
  La gazete și TV
  Când se exprimă persoanele,
  Șină dublu amplasată,
  Pe traverse de beton și de lemn cu creozot,
  CFR-u’-îi la transport,
  Nicăieri și peste tot,
  Pe la călători și marfă
  Băgător de seamă’n treabă,
  Că n’a fost privatizată
  Chiar toată calea ferată , !
  Foaie verde tren de marfă
  Năpădit de buruieni și de mușchi și de licheni,
  Ce n-ai cauciucuri noi și nu rulezi cu tahometru
  Să-ți respecți angajamentu’,
  Ce te-a depășit prezentu’,
  Stai pe șină că nu poți
  Ca să pleci rulând pe roți
  Să mergi pe autostradă, la camioane cu marfă,
  Ce consumă cât consumă,
  Când sunt ploi și vreme bună, ?
  Când e rece de la ger și căldura în sezon
  Și camioane cu marfă
  Stau blocate și de-i grabă,
  În coloane de camioane
  De parcă’s la tren vagoane,
  Șoferii așteaptând culoare,
  De condus și de mișcare.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998