CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Sorin Oprescu a votat mai puţin raţional şi mai mult sentimental

0 comentarii / 1386 vizualizări / 10 iunie 2012

Înainte de a intra în secţia de votare de la Şcoala nr. 17 „Pia Brătianu”, unde a ajuns la ora 9.00, Oprescu a spus că are emoţii, însă nu mai mult ca în urmă cu patru ani şi a caracterizat campania electorală mai civilizată ca cea de acum patru ani, „dar din păcate nu peste tot”.

Sorin Oprescu a stat mai mult timp în cabina de votare, iar după ce a ieşit a declarat că a fost un vot „mai puţin raţional şi mai mult sentimental, pentru Bucureşti”.

„Cuvintele de ordine azi, mândria, dezvoltarea”, a adăugat Oprescu.

El i-a invitat pe bucureşteni să meargă la vot, pentru a avea un oraş aşa cum şi-l doresc.

„O dată la patru ani, bucureştenii spun ce îşi doresc, şi aşa va fi. Mizez pe o prezenţă care să arate interesul pentru oraşul acesta. Patru ani de zile mi l-au arătat, i-am întrebat, mi-au răspuns, am discutat, i-am ascultat”, a mai spus Oprescu.

Întrebat dacă el crede că vor fi incidente în timpul votării, Oprescu a spus că are încredere în oameni că o să fie serioşi şi că îşi vor vedea de treabă.

El a precizat că Bucureştiul este al tuturor, nu al lui Oprescu.

„Au rămas foarte mulţi în Bucureşi, este frumos afară, îi invit să meargă la vot, apoi în parcuri sau acolo unde vor ei”, a adăugat Oprescu.

Întrebat unde aşteaptă rezultatul votării, Oprescu a spus că, după ce face „o tură de secţii de vot”, merge la sediul de campanie din Piaţa Alba-Iulia.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998