CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9769 RON UP | 1 USD = 4.5843 RON UP | 1 GBP = 5.8121 RON DOWN

Soros someaza guvernele: Rezolvati criza locuintelor la vreme de pandemie

6 comentarii / 2551 vizualizări / 13 aprilie 2021

Miliardarul George Soros și-a găsit o nouă cauză pentru care să lupte. Într-o postare pe Twitter, azi, el cere guvernelor din întreaga lume să ia măsuri împotriva crizei locuințelor generate ori agravate de pandemie.

”Crizele de locuințe din întreaga lume iau amploare în timpul pandemiei COVID-19. Guvernele trebuie să facă mai mult pentru a proteja acest drept crucial” scrie Soros.
El face trimitere și la un material apărut pe siteul fundației sale, Open Society, în care se afirmă că pandemia a înrăutățit o situație deja critică la nivel mondial, cca 1,8 miliarde de oameni locuind în condiții precare ori chiar în stradă. Pentru că mulți oameni și-au pierdut slujbele din cauza Covid 19, se mai arată în material, au loc permanent milioane de evacuări din locuințe, în ciuda dispozițiilor multor guverne de a se interzice respectivele evacuări pe perioada pandemiei. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

6 Comentarii

  1. Inceputul e greu. Mosh Bashina pregateste terenul pentru ceea ce va veni. Presimt ca burghejii si chiaburii vor trbui sa se desparta in curand de bunurile lor imobiliare excedentare si sa le doneze sarmanilor tefelisti sau si mai bine doctorilor si inginerilor veniti din Siria si care dorm pe unde apuca din cauza albilor rasisti.

  2. Devil in Earth.

  3. Corection…ON

  4. Sa se modifice culmea tupeului, din „impingi o baba pe scari si o intrebi de ce se grabeste” in „dai omul afara din casa si-i plangi de mila ca a ramas homeless”…sau o fi scleroza, sau asta-i realitatea inteligentei lor, ca nesimtirea nu le-o pune nimeni la indoiala….neamul lui Sora…ori, dupa ce i-au condamnat la moarte prin inanitie, luindu-le dreptul la munca, acum, trezindu-se cu ei pe strazi, realizeaza ca nu-si pot indeplini programul cu „toata populimea arestata la domiciliu”, deci, lasatti-i in case, ca sa aveti unde-i incuia… Asta-i mai buna decat recenta hotarare a Elvetiei de a interzice, in public, Burka…si in Franta exista aceasa interdictie….ori, poate, daca o purtam toti, fara discriminare, e voie…

  5. Nu se rezolva situatia prin imputinarea populatiei care se vaccineaza? Sau cu vaccinul nu e sigur?

  6. tupeu!!!!!!si multi bani….

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998