CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9677 RON DOWN | 1 USD = 4.6059 RON DOWN | 1 GBP = 5.7949 RON DOWN

Soros taxează Israelul: Trebuie să respecte dreptul umanitar internațional

18 comentarii / 2790 vizualizări / 3 noiembrie 2023

”Fundațiile Open Society sunt profund preocupate de escaladarea violenței din războiul Hamas-Israel și îndeamnă pe toți să sprijine eforturile diplomatice pentru încetarea focului umanitar și eliberarea tuturor ostaticilor” se arată într-un comunicat distribuit pe Facebook de fundația magnatului evreu George Soros.

”Israelul, ca orice națiune, are dreptul și responsabilitatea de a-și apăra cetățenii. Campania sa militară actuală devine însă din ce în ce mai nediscriminatorie. Privarea de energie electrică, apă, combustibil și alimente pentru populația din Fâșia Gaza asediată; blocarea aproape a tuturor eforturilor umanitare de ajutor; și o campanie de bombardare care a provocat pierderi fără precedent va fi probabil considerată pedeapsă colectivă. Dreptul umanitar internațional trebuie respectat.
Tragedia nu trebuie să genereze tragedie și să se adauge unui ciclu multigenerațional deja mult prea lung de violență și traume atât în rândul israelienilor cât și palestinienilor. Comunitatea internațională trebuie să-și dubleze eforturile pentru a oferi ajutor umanitar imediat Fâșiei Gaza, pentru a asigura eliberarea tuturor ostaticilor și pentru a calma tensiunile tot mai mari din Israel, din Teritoriile Palestiniene ocupate și din Orientul Mijlociu care reprezintă o amenințare la adresa stabilității globale” mai afirmă Open Society. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

18 Comentarii

 1. Noi vrem de fapt distrugerea lui Netanyahu, protectorul dusmanilor nostri din afaceri, cum e miliardarul israelian Beny Steinmetz. Noroc ca s-au gasit In Romania niste oameni de isprava, precum avocatul casei regale Adrian Vasiliu, care a depus ce marturie trebuie la procuratura DNA pentru ca Steinmetz sa fie condamnat la inchisoare. Familia Soros nu poate fi infranta de dusmani ca Steinmetz si alti sponsori ai sionismului.

  • de ce nu militeaza pentru aducerea refugiatilor palestinieni in israel?
   ca de obicei, jidovii deviaza de la subiectul principal.

 2. a declarat Eli Hazan, directorul relațiilor internaționale al partidului Likud al lui Netanyahu, pentru The Jerusalem Post în decembrie 2017, după ce a recunoscut că a furnizat guvernului maghiar informații despre situația lui Soros în Israel, înainte de lansarea campaniei partidului maghiar Fidesz anti-Soros.

 3. „Netanyahu l-a folosit pe tatăl meu ca un sac de box politic și a spalat (legitimat) atacurile antisemite pornite împotriva lui de către țara sa natală, Ungaria… Israelul ar trebui să-i apere pe toți evreii, indiferent dacă sunt sau nu cetățeni israelieni și indiferent de convingerile sau orientările lor politice, iar Netanyahu nu și-a îndeplinit datoria de a face acest lucru”.
  (Alex Soros, George Soros’s second-youngest son, in „Soros: A Small Sacrifice for Netanyahu”, 2019)

 4. „Beny Steinmetz este un susținător în Israel al lui Netanyahu, iar Netanyahu, după cum se știe, deși este validat prin voturile majorității israelienilor, face obiectul unor atacuri furibunde ale neomarxiștilor, atacuri puse la cale de Casa Albă, în parteneriat cu fundațiile lui George Soros. Și ce legătură are tot acest război desfășurat la nivel mondial cu România? Are. Și cum se face că Beny Steinmetz este condamnat la cinci ani de închisoare cu executare în România?”
  https://inpolitics.ro/razboi-politic-pe-capul-lui-beny-steinmetz-pe-tot-mapamondul_1858227982.html

 5. „Benny Steinmetz, investitorul de la Gold Corporation, firmă asociată cu statul român în RMGC, are demult timp o dispută internațională cu miliardarul american George Soros. Încă de pe vremea când își disputau primele licențe de telefonie mobilă în Rusia. Când Rusia a intrat în incapacitate de plată, în 1998, George Soros a pierdut două miliarde de dolari, Benny Steinmetz a râs. Miliardarul de origine maghiară, cunoscut pentru “miercurea neagră,” când a pariat și a câștigat două miliarde de de dolari pe prăbușirea lirei sterline, a investit în pagubă contra rublei.
  Scandalul dintre cei doi a început la Roșia Montană, unde prin bursa de la Toronto, Benny Steinmetz i-a suflat lui George Soros pachetul de control, prin „inside information,” din compania care explora zăcământul de aur din Munții Apuseni. Prin rețele societății deschise, George Soros a pus presiune pe guvernul de la București – celebrele mitinguri cu “Cianura ucide” – pentru a nu aproba exploatarea zăcământului în valoare de 19 miliarde de dolari, la vremea respectivă. Atunci uncia de aur era la 890 de dolari, acum e aproape de 2000. Deci, o valoare dublă.
  Ei au continuat lupta pe piața metalelor rare din Africa.
  Benny Steinmetz provine dintr-o familie de căutători de diamante, având know-how-ul de la tată. George Soros, fiind beneficiarul unei bune relații cu Deep State-ul american, a pus presiune pe președintele din Guinea.
  Orice succes al lui Benny l-ar fi detronat pe George de pe poziția de lider al companiilor de exploatare a zăcămintelor rare, unde sunt mulți bani în joc.
  Mai mulți români anchetați în dosarul Băneasa au fost șantajați de procurorii români, spunându-li-se că dacă-l „dau în gât” pe Steinmetz scapă cu suspendare.”
  (din art. „Culisele arestării lui Benny Steinmetz în Cipru”, din 5/09/2023, de Marius Ghilezan)

 6. Cu cat sunt mai multe astfel de cazuri de lucraturi intre khazarii paduchiosi cu atat se va curata mai repede omenirea de astfel de SPURCACIUNI sataniste criminale si naziste.
  Sa asteptam sa se termine de mancat intre ei.
  Anunnaki isi face bine treaba.

  • punand deasupra insa propaganda ta de escroc murdar si de dement cu „khazarii paduchiosi”, cu „SPURCACIUNI sataniste criminale si naziste” si propaganda escrocheriilor tale cu „Anunnaki” si „Palariile Albe” scoase din escocheria globala NESARA, cu care mai marii tai fura banii credulilor ?
   Infectezi ce copiezi de la cei pe care i-ai facut „Platiti”, „satanizati” si le-ai promis spanzuratoarea si LOPATIN, infectule murdar si scursura putrinda ce esti.
   https://ioncoja.ro/evrei-contra-evrei/
   Jegule imputit !
   Dobitocule indracit !
   Escrocule bolnav !

   • Paduchiosule, dupa ce ca esti idiot mai esti si cretin: pentru ca sunt niste comentarii de bun-simt le-am pus intre ghilimele si inaintea lor am scris ,,Comentarii”, asa ca un OM care stie sa citeasca fluent in limba romana, nu voi jidanii paduchiosi adusi din kibutzul imputzit, stie ca acele comentarii nu mi le-am asumat ci le-am scos in evidenta pentru adevarurile pe care le spun autorii.
    Asta ca sa stie ca voi paduchiosii sunteti adusi cu pluta in Romania ca sa-i inlocuiti pe romani, insa va fi vai si amar de voi, de toti jidanii care vor sa ocupe Romania, pentru ca Siberia va asteapta iar romanii or sa va predea cate 666 la legatura impreuna cu politrucii marunti, pentru ca cei de la butoane vor avea festivitate de premiere pe eshafod. Pentru voi jidanii toate drumurile duc in Siberia !

    • Du-te dracului de „ZOAIE satanizata”, cum spui tu de toti ceilalti.
     Patibular tu esti, nu restul lumiki, cum pretinzi.
     Iar „paduchios” e neamul tau de jeguri, scursura putrinda ce esti, nu cine vrei tu la intamplare.
     Esti rusinea blogului ioncoja.
     Visezi „jidani” peste tot, dementule si spurci orice dezbatere decenta.
     Dar esti un jeg pentru oricine e normal.

    • Si tot eu iti spun ca esti o spucaciune infecta, care pe blogul lui ioncoja mi-ai spus ca sunt un „satanizat” si adorator al lui Satan. Tot timpul ai copiat de la mine si ti-ai adaugat sprcaciunile tale demente sau ai facut dovada ca nici nu intelegi ce copiezi. Tu esti si „satanizat” si tot ceea ce spui despre ceilalti, lepra spurcata si bolnava.

  • Mihai ne explica ca: „Palariile Albe sunt patriotii din cele 209 tari, inclusiv Romania, semnatare ale legii NESARA/GESARA”
   „Mihai” ii sustine astfel pe facatori de bani murdari, in timp ce ii face „Platiti” si le promite asasinarea (ŞTREANGUROL şi LOPATIN) clor care nu accepta minciunile sau il contrazic pe buna dreptate.
   Caci „National Economic Security and Recovery Act” ( NESARA ) a fost initial doar un set de reforme economice sugerate în anii 1990 pentru Statele Unite de către cetățeanul particular Harvey Francis Barnard. Barnard a susținut înlocuirea impozitului pe venit cu un impozit național pe vânzări, eliminarea dobânzii compuse la împrumuturile garantate și revenirea la o monedă bimetală, ceea ce pretindea el ar avea ca rezultat o inflație de 0% și o economie mai stabilă. Propunerile nu au fost niciodată introduse înaintea Congresului .
   Pescuitorii in ape tulburi, fabricanti de false conspiratii, care astfel abat atentia de la conspiratiile reale, grave si despre care nu se vorbeste cu atata usurinta ca despre tampenii, au tranformat apoi povestea NESARA-GESARA intr-o afacare care atrage cititorii si aduce castiguri financiare siteurilor care o tot fabrica si rostogolesc din minciuni construite pe cateva elemente imprumutate din realitate.
   Cum a pornit escocheria si fake-ul:
   Scammerul fabulator „Shaini Candace Goodwin” – dintr-o secta de farseori „illuminati” – și-a însușit noțiunile NESARA fără consimțământul lui Barnard si, pentru a face audienta si foarte multi bani pe seama prostilor, a susținut că actul NESARA a fost de fapt adoptat (ceea ce e absolut fals) cu prevederi suplimentare chiar, cum ar fi Actul de Reforma și Securitate Economică Națională, apoi suprimat de administrația George W. Bush și de Curtea Supremă.
   Totul fiind o minciuna cu scopul de a scoate bani de la inculti, dupa cum este dezvaluit in articolul „NESARA Scam” pe quatloos.com :
   Artiștii înșelătoriilor se agață adesea de ceva care sună bine, cum că i-ar scuti de cheltuieli pe cei care nu prea au bani.
   De exemplu, artiștii escrocheriei înființează adesea solicitări telefonice pentru a căuta donații caritabile pentru pompieri sau polițiști, pe care artiștii escrocheriei le pun apoi în buzunar fără a oferi efectiv niciun ban pompierilor sau polițiștilor. Efectuarea de donații caritabile către pompieri și polițiști este un lucru bun, dar artiștii escrocheri pur și simplu deturnează donațiile în propriile buzunare.
   Propunerea NESARA este utilizată în prezent în acest tip de înșelătorie. Unii dintre aceiași oameni care au contribuit la menținerea în viață a mitului că Omega Trust & Trading va plăti în cele din urmă milioane de dolari pentru fiecare 100 de dolari trimiși „comerciantului” Clyde Hood (acum condamnat și care ispășește o pedeapsă lungă de închisoare), spun acum că Omega Trust & Trading și celelalte „programe originale de prosperitate” își vor plăti în continuare milioane/ miliarde/ trilioane/ cvadrilioane de dolari atunci când (nu dacă) „adevărata lege NESARA” va fi anunțată public în sfârșit.
   Artiștii escrocherilor care au lansat înșelătoria NESARA susțin că „Legea NESARA adevărată” a fost deja adoptată de Congres în 2001, dar că Congresul a păstrat-o secret în tot acest timp (ca oricine din Washington D.C. poate păstra cu adevărat un secret despre orice), și că în curând va fi anunțată „Adevărata Lege NESARA”.
   Potrivit acestor artiști ai înșelătoriei, „Legea NESARA adevărată” va face următoarele: Toate „Programele de prosperitate” (hyip eșuat și escrocherii cu obligațiuni bancare) vor finanța, oferind miliarde de dolari celor suficient de deștepți pentru a fi investit în ele și au crezut în ele chiar și după ce promotorii lor au fost condamnați pentru fraudă și au ajuns la închisoare. Deoarece finanțarea „Programelor de prosperitate” va învălui Pământul cu bogăție, nimeni din nicio țară nu va trebui să plătească din nou impozite, ceea ce este frumos. Deoarece băncile vor avea mai mulți bani decât vor ști cu ce să facă cu ei (din cauza depozitelor de la cei suficient de „inteligenți“ – credincioşii în NESARA – pentru a investi în „Programele de prosperitate”), va exista o „iertare a datoriilor” pentru toate datoriile, adică plățile ipotecare pe case, plăți cu mașina, plăți cu cardul de credit, orice, ceea ce este, de asemenea, frumos.
   Artiștii escrocherilor au creat mai multe site-uri web care „actualizează” NESARA și propun viitoarea iertare a datoriilor și noul sistem monetar. Aceste site-uri web fac unele dintre cele mai sălbatice, bizare și de-a dreptul năucitoare declarații cu privire la motivul pentru care „Adevărata Lege NESARA” nu a fost încă anunțată.
   Dacă eşti destul de „inteligent“ le dai lor banii tăi şi ţi se promite un viitor fără griji financiare.
   „Mihai” şi alţii ca el aduc escocheria NESARA si in Romania.

 7. Ce sa vezi ,un evreu nu este de acord cu „poporul ales”Ce face evreimea americana de nu-l pune la punct? Este preocupat de soarta palestinienilor(un fariseu) ,probail ca are ceva interese banesti.

  • Raman uimit de reactia goym romani la subiectul Soros. Soros este evreul care demonstreaza ca exista si alti evrei decat cei alienati politico-religios de rabinatul iudaic. Romania ar fi trebuit sa fructifice contradictia dintre evreii bogati si influenti. Se dovedeste ca romanii n-au invatat lectia iudaica.

   • Si nu e nimic uimitor in asta. Sunteti multi.
    Alex Soros, actualul sef al fundatiei globale Soros e ultra-religios si foarte atasat de „rabinatul iudaic”. Habar n-ai ce vorbesti, doar te bagi ca proasta in seama. Nu toti rabinii sau evreii religioasi sunt sionisti extremisti si nici familia Soros nu merge pana acolo incat sa delegitimeze statul Israel.
    Evreii sunt uniti fata de restul lumii, dar pot avea strategii diferite si se pot si uri intre ei.
    Si fara Soros exista aceeasi empatie fata de palestinieni. De ce sa-si piarda el adeptii, daca i-ar contrazice si nu i-ar „sustine”?
    Vorbisi sa-ti arati uimirea de proasta in targ, venita degeaba la piata.

    • Evreii sunt uniti pana la ban(ghiseft) ,dupa, mai vedem cum bate vantul dar tot cu spuza pe turta lui( a lor).Vezui stirea ca Israelul a acordat 12 licente de explorare(sau exploatare???) a gazelor si petrolului in fasia Gaza printre care si British Petroleum, dupa inceperea ofensivei impotriva „teroristilor „Hamas,adica in 2 saptamani.A la turca bre-interesul poarta fesul-.

     • Ai perfecta dreptate!

   • Toţi sorosiştii din România, dar nu numai, sunt filo-iudaici, pro-israelieni şi vânători de „antisemiţi“, ca promotori ai „corectitudinii politice“. Aproape toţi vânătorii de antisemiţi au beneficiat şi de burse Soros.
    Iar Alexander Soros (fiul), care a preluat de la George Soros conducerea fundaţiei globale, este activ şi la fondul său personal şi la „Jewish Funds for Justice”, organizaţie considerată „catalizatoarea mişcării organizate a sinagogilor“ din SUA, adunând din 2007 peste 300 de lideri religioşi evrei, care să se implice în alegerile prezidenţiale americane în interesul prioritar al evreilor.
    „Jewish Funds for Justice is funded by George Soros’ Open Society Institute”.
    Unde e aici detasarea Soros de „evreii decat cei alienati politico-religios de rabinatul iudaic”, cum spui făcând pe daşteptul.
    S-a împuţit pământul românesc de proşti ca tine care se cred chemaţi să dea lecţii celorlalţi, când ei sunt de fapt primii ignoranţi, dar plini de aere şi de autoînchipuire infatuată şi arogantă. Proştii, dacă la un moment dat nu v-aţi mai crede mai grozavi decât ceilalţi, aţi începe, încet încet, să nu mai fiţi prosti. Dar sunteţi ambiţioşi şi mândrii de prostia voastră.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998