CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9746 RON DOWN | 1 USD = 4.6864 RON DOWN | 1 GBP = 5.7433 RON DOWN

Șoșoacă despre soția lui Simion: ”Păcat că și-a lăsat iubitul cu care era de vreo doi ani pentru a face acest pas”

14 comentarii / 24129 vizualizări / 30 august 2022

Senatoarea fostă AUR Diana Şoşoacă aruncă bomba imediat după nunta lui George Simion dezvăluind, într-un dialog cu Adriana Bahmuțeanu, că proaspăta soție a acestuia și-a lăsat iubitul pe care îl avea de doi ani pentru a se căsători cu liderul politic și profețind că relația nu se va termina bine.

„Mie știi de cine îmi e milă? De fetița asta(…) Întâmplător este bună prietenă cu o prietenă de-a mea. Păcat că și-a lăsat iubitul cu care era de vreo doi ani de zile pentru a face acest pas pe care eu nu îl văd bine. Ea este o fată romantică, este o fată visătoare și, din păcate, din punctul meu de vedere, cum văd eu politica, deci din punctul ăsta de vedere, nu mă refer la Simion, treaba lui, treaba lor ce e în bucătăria lor, dar politica este o mare nenorocire”, a spus Diana Şoşoacă.

”Din păcate pentru ea, îmi pare sincer rău. E atât de frumușică, de delicată, de senzuală. Eu îi urez să aibă parte de fericire, dar permite-mi, și ca mamă, și ca soție, și ca mai ales ca politician care are o luptă cumplită cu sistemul, nu o văd bine. Îmi pare rău, eu le urez fericire, să le dea Dumnezeu numai bine, dar nu”, a mai spus Şoşoacă. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

14 Comentarii

 1. PARCA E PRIMA CARE ALEARGA DUPA HIMERE…

 2. Fa, balena dracului, tu ai vreun Dumnezeu sau essti pagina ?
  Ce te aia grija de Simion si sotia lui ?
  Te-am simpatizat dar acum TE URASC !!!

  • Sau asa ar fi intelept

 3. Domnisoara Ilinca e cumva in misiune comandata ? Sa ne raspunda tovarasul SIEmion !…

  • şi o scârbă înpuţiţă

  • e sidecar-ul lui simion. Sa vedem din partea cui

 4. Acea nu a fost nunta,a fost ” tiganie”

  • .

 5. să șiibă prinit !

 6. De fapt sint frumoși amindoi dar inimii nu_ I poți da ordine și iubirea lor este o iubire frumoasa*

 7. Dacă a fost țigănie înseamnă că ai ceva împotriva țiganilor.Nunta câmpenească cum se făcea pe vremuri unde mergea tot satul și unde se încingeau hore și toată lumea era fericită.

 8. Nuntă mare cu alai,

 9. Sa aibă parte de multa dragoste ,fericire și înțelegere !Sunt doi oameni frumoși!Sa-i ajute Dumnezeu în tot ceea ce fac ! LA MULTI ANI BINECUVANTATI !

 10. Nu înțeleg de ce poti sa te bagi asa in viata privat a unui om. Toti suntem liberi sa avem relatii anterioare. Dragostea poate venii intr-o clipa. Casa de piatra Simion si te admir pt tot ceea ce faci.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998