CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9726 RON DOWN | 1 USD = 4.5313 RON DOWN | 1 GBP = 5.7463 RON DOWN

Șoșoacă, în război cu dîrele de pe cer: Guvernul să ne spună adevărul despre chemtrails!

26 comentarii / 5941 vizualizări / 25 octombrie 2022

Senatoarea Diana Șoșoacă ridică în parlament controversata poveste a chemtrails, misterioasele dîre care apar pe cer în urma unor avioane și despre care se spune că ar fi chimicale împrăștiate cu bună știință. Ptrin-o interpelare în Senat, Soșoacă cere guvernanților, începînd cu premierul Nicolae Ciucă, să dea explicații oficiale în chestiunea respectivă.

”În data de 6 octombrie 2022 populația a fost îngrijorată de numeroasele dâre apărute pe cerul României, dâre cunoscute sub numele de „chemtrails”. Mărturie stau miile de poze publicate, mai ales pe Facebook, de mii de utilizatori din toată țara pe parcursul întregii zile. Problema este că multe persoane se plâng de probleme respiratorii, usturimi ale ochilor, stări de oboseală după apariția acestor dâre. O altă problemă este că, deși persoanele vedeau sau înregistrau video deplasarea acestor avioane pe cerul de deasupra lor, pe aplicațiile de urmărire a traficului aerian (Flightradar24, Air Traffic, AirNav.RadarBox) nu erau prezente avioane pe o rază de 50-100 de kilometri sau erau în afara culoarelor uzuale de zbor.
Chemtrails sunt dâre chimice împrăștiate intenționat de avioane, care rămân pe cer multe ore după trecerea avionului. Aceste dâre chimice sunt compuse din diverse substanțe și aerosoli care se vor transforma în mici centre de condensare a vaporilor de apă prezenți la mare altitudine și se vor dispersa pe suprafețe întinse (sute și mii de kilometri pătrați) de-a lungul mai multor ore sau zile. Printre aceste substanțe se află săruri și oxizi de bariu, stronțiu, sulf, aluminiu, magneziu, calciu, mangan și altele, substanțe care în mod natural nu au ce caută în atmosferă decât în cazul unor erupții vulcanice(…)

Având în vedere cele menționate, vă solicit să-mi răspundeți la următoarele întrebări:
1. Avioanele folosite la împrăștierea de chemtrails sunt avioanele care efectuează curse regulate civile sau comerciale sau sunt parte a unui program militar secret?
2. Care sunt substanțele folosite în cadrul chemtrails?
3. Care este impactul asupra sănătății oamenilor și a mediului înconjurător (floră, faună) al substanțelor folosite în chemtrails?
4. În cadrul substanțelor folosite la chemtrails sunt și substanțe care provoacă simptome
asemănătoare COVID?
5. Cei care susțin narativul oficial sunt imuni la substanțele din chemtrails?
6. Există puncte comune de interes între chemtrails, HAARP și tehnologia 5G?
7. Există similitudini între chemtrails și împrăștierea de insecticide din avioanele destinate culturilor agricole?” solicită senatoarea. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

26 Comentarii

 1. Despre Șoșoacă, numai de bine. Vasilică Țuțurică ar putea spune câte ceva dar s-a conspirat în Zeus. Sugerăm guvernanților ca în loc de chemtrails să introducă ceva prafuri de lavandă sau de sare marină. Pentru doritori ar trebui să intre în meniu și ceva plante etnobotanice ce pot fi trase pe nas. Eventual să cerem ajutorul Olandei. Așa s-ar putea ca toată lumea să fie mulțumită de dârele lăsate de avioane pe cerul Patriei iar Diana Șoșoacă ar avea timp să se ocupe de teme mai serioase. Cuvioasa Parascheva s-a retras în catedrală și nu mai iese decât la anul!

  • Păi, când vă luaţi cu acte?

   • si pe gargara goala

 2. Doamna senator Iovanovici-Sosoaca poate cere informatii clasificate in calitate de destinatar legal de la serviciile nationale in baza legii 182/2002.

  In baza acestor informatii, ea poate cere declasificarea lor de catre decidenti despre ce a aflat, ce propune politic si sa vina cu proiecte de lege.
  Asta daca ele sunt clasificate.

  Pe site-urile de monitorizare a traficului aerian nu apar aeronavele militare si cele pentru diplomati.

  Problema poluarii si problema noxelor lasate de industria aeronautica este comuna si abordata in multe tari, senatoarea nu este departe de adevar prin intrebarile ei.
  Exista un tipar de boli, de probleme de sanatate statistic ce apar in tarile cu trafic aerian si sector de transport aerian mare precum Romania.

  Este ciudat cum UE, ONU, SUA se ocupa doar de poluarea CO2 si de la tigari, dar nu se ocupa, ba chiar ignora in mod voit toate celalalte forme de poluare care ne distrug sanatatea, in numele ecologismului bineinteles.

 3. S-a trezit si “mama Sosoaca/Omida”
  Tampeala asta cu “darele” de pe cer – care fie sunt otraviri, fie semnale pentru extrateresti, fie experimente ale DARPA… sau cine mai stie ce nazbatii – reprezenta o preocupare acum vreo 20 de ani, pe site-irile din America.
  Aloooo… doamna!… vezi ca sunt probleme mai grave si mai stringente decat darele lu’ matale!

  • Mare netrebnic ești, vadime. Ai deja lagat blestemul de uluca gardului.

   • De când tot legi blesteme ţi-ai legat şi creierii de demenţă.

 4. Romania este culoar inter-continental
  europa de vest-dubai,emirate-asia,
  ruta este timisoara-Bucuresti-constanta,
  anual 1’000’000 de avioane (nivelul din 2019) zboara PESTE BUCURESTI,
  cica antenele de ghidare sint la et. 7 pe casa poporului.

  -2 avioane A380 Emirates la 2 km unu de celalalt:
  1 avion lasa CHEMTRAIL
  celalalt NU LASA chemtrail,
  vrajeala cu „dara de condensare” e doar o minciuna.
  (asa decoleaza, cate 2 in cateva minute;confirmat cu flightradar24)

  1.evident ca avioanele se alimenteaza in dubai/emirate/qatar;
  2.toate marile aeroporturi vestice sunt alimentate printr-o retea de conducte
  ce apartine NATO

 5. in plus:
  aviatia civila NU ZBOARA LA 12’000 de metri
  ci doar la 8’000 de metri
  -sint proiectate pentru eficienta maxima la 12 km, zboara mai jos cu pierderi in bani,DE CE?

  a.da, nu uitati:
  masca va pazeste de covrig
  ca plasa de buzau de tzantari.

  • Spui adevăr, bravo

 6. Mai problema decat sanatatea si vietile noastre care este,Vadime?A,uitasem,pensia ta speciala.

  • Peste 8 milioane de români s-au vaccinat. În ciuda teoriilor conspiraționiste privind tentativa de ucidere în masă a populației românești prin vaccinare, după un an de la finalizarea campaniei de vaccinare au existat câteva zeci de morți suspecte. O pagină online de activitate news face numărătoarea zilnică din întreaga lume. Dintre cei peste 8 milioane de români vaccinați majoritatea cere pensii mărite de la stat sau facturi mai mici la gaze și electricitate. Deci vaccinații gândesc și nu au devenit niște „legume”, așa cum avertizau șoșocarii și aurarii patriei.
   Pe de altă parte, în China bieții oameni mănâncă și gândaci și proteine produse în laboratoare dar de înmulțit se tot înmulțesc. Oare șmecherii planetei n-ar fi fost interesați cel mai mult să micșoreze numărul de chinezi? Mai gândiți, fraților, că de-aia v-a înzestrat Dumnezeu cu funcția rațională a creierului. Propaganda dăunează grav sănătății mintale!

   • Pentru cei care gândesc. India va depăși China la populație în anul 2023, transmite ONU. Mai mult de jumătate din creșterea pe care o vom vedea în următorii 30 de ani se va produce în doar 8 țări: R.D. Congo, Egipt, Etiopia, India, Nigeria, Pakistan, Filipine și Tanzania.

    • Vorbesti singur cu tine? Ai uitat sa-ti mai schimbi identitatile?

   • mascarea/vaccinarea ESTE O RELIGIE!
    (fie adevaratu vasilica nu pricepe,
    nu-l duce capu
    fie nu e adevaratu vasilica)

    • acte religioase,ritual in religia lu Covid19

    • Si e si mandru nevoie mare de ca dastep e.

  • Bun răspuns

 7. O parte din avioanele respective sunt avioane din flota companiilor care ofera servicii de modificarea vremii, companii gen Weather Modification Inc. Am vazut un astfel de avion zburand la altitudine foarte mica deasupra Timisoarei – duzele de spreiere erau foarte vizibile pe aripi. Nu prea se vorbeste in Romania, cu exceptia programului antigrindina, despre programul masiv de control al vremii care se desfasoara constant si masiv in anumite zone de vreo 10 ani incoace. De ce? Probabil pentru ca oamenii sa nu inteleaga ca vremea, asa cum e ea acum, e in cea mai mare masura artificiala. Dincolo de intentiile programului, care pot fi bune, cineva nu vrea sa-si asume deschis responsabilitatea pentru aceste interventii care pot sa nu fie intotdeauna salutare – vezi acuzele de aridizare pe care unii agricultori le arunca in cazul programelor antigrindina.

 8. Nu exista teorii conspirationiste legate de vaccinare, ci DOVEZI IREFUTABILE in statistici oficiale: statistica europeana Eudravigillance cu 41834 morti si peste 3.900.000 efecte adverse la 15 martie 2022,statistica VAERS (SUA) cu 25158 morti si peste 5.600.000 efecte adverse, statistica MHRA ( UK) cu 2061 decese si peste 1.400.000 efecte adverse la aceeasi data.

  • Dar vaccinatii nu vor sa vada adevarul.

 9. Scuze, dar majoritatea celor de mai sus vorbesc prostii cind „ne aburesc” ca astfel de chestiuni nu prea exista….. / un fel de „baloane meteorologice” in loc de UFO, nu ?
  Tin totusi sa va spun ca in SUA exista „N” brevete omologate privitoare la metode de spray-ere diferite substante din avioane si chiar acolo se aplica si metod „insamintarii norilor”….
  Asa ca, inainte de-a o besteli pe d-na Senator, ar trebui totusi, sa va documentati putin…..
  Cit despre „initiativa”, felicitarile mele d-nei Senator – in acest sens, as dori sa va ginditi la cit de „obedienti” am ajuns din moment ce de atitia ani Statul Roman prin Institutiile sale accepta si permit survolul spatiului aerian al Romaniei de astfel de avioane aducatoare de moarte…..
  Va cer un simplu exercitiu de memorie celor care sinteti contra: sa va ginditi la cerul copilariei dvs. (cind Romania era in Epoca de „trista amintire”…. – tot aspectul asta avea acele, cu cel de azi ?

 10. Unii ataca din cauza negurii lor interioare sau din prostie ingamfata si vor astfel sa nu aflam nimic din experimentele secrete asupra oamenilor.

 11. Va sugerez sa priviti multimea de avioane care au culoar de zbor peste Bucucresti si alte aglomerari urbane din Romania !
  Ar putea sa ne spuna ”autoritatile” de ce accepta trasarea culoarelor de zbor peste orase, dupa care isi rup hainele de pe ele ca e poluare ?
  Cit despre direle chimice ele exista, imbolnavesc oameni si nimeni nu recunoaste ca sa nu supere pe stapinii de sclavi din SUA.
  Inainte de 1989, asa ceva nu exista !!!

  • Asa e!

  • ruta inter-continentala europa de vest-asia
   a suferit o modificare in 2014 la incidentul misterios MH317,
   avionul malaesian picat in ukrania, plecat din amsterdam olanda:
   -ruta era PESTE UCRAINA!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998