CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Sotia lui Dragomir: Black Cube-o campanie de PR marca SRI-DNA-Mihaela Nicola

0 comentarii / 2767 vizualizări / 8 decembrie 2016

Soția lui Daniel Dragomir, fostul mare șef din SRI aflat în arest în scandalul Black Cube, susține, într-o postare pe Facebook, că tot dosarul în cauză e o campanie de PR în favoarea Laurei Kovesi, orchestrată de SRI, DNA și Mihaela Nicola și că de trei luni, procurorii nu reușesc să găsească probe împotriva fostului sereist.

”Penibilul dosarulului Black Cube!
Urmarirea penalā a celor doi israelieni a inceput printr-o sesizare din oficiu. Procurorii din Bucuresti au visat noaptea ca o presoana de la Sibiu este hartuita fara o plangere prealabila a persoanei care se simtea hartuita..:) oare cum si-au dat seama procurorii ca o persoana se simte hartuita?
După 3 luni in care s-au facut 2 expertize de amprentare a plicului și a celor 2000 de euro ( probe oferte de cetatenii israelieni in care acestia sustineau ca se regasesc amprentele celui care a dat banii) expertize unde nu s-au regăsit amprentelei lui Dragomir (nici a doua oara- dar poate facem expertize pana iese :)). De la suma de 900 mii de lire, am ajuns la 149 mii euro, iar la dosar sunt 2 mii euro…
La perchezitia informatică ( partial efectuată) nu s-a gasit nimic. Dar dupa 3 luni de perchezitii informatice , acum s-a decis reluarea perchezitillor ( cred ca vor face perchezitii pana vor gasi ceva)
In urma numeroaseor cereri de probe pe care le-au făcut avocatii , până in momentul de față timp de peste 2 luni nu s-a primit nici un raspuns. Faimosul CD pe care cică fusese inregistrat cu un pix Dragomir , nu l-a vazut nimeni, deși l-au cerut de nenumarate ori, se pare că a disparut…ca nu mai exista… ” scrie Mari Dragomir.

”In tot acest timp Dragomir sta in puscarie si asteapta ca procurorii sa mai caute probe, dar de 3 luni nu au gasit nimic. Oare cat vor mai cauta? Ori procurorii asteapta ca Dragomir sa le spuna ceva ( sa recunoasca, să faca denunturi, ceva orice care sa le salveze mizeria de dosar, dosar in care s-a dorit victimizarea șefei DNA-o campanie de PR marca SRI-DNA-Mihaela Nicola? )
Pentru ca am fost intoxicați de procurorii DIICOT in tandem cu procurorii DNA că avem un dosar in care S-A DORIT ” spionarea șefei DNA” , fără șefa DNA, iar „apropiatii” acesteia au devenit Fusea si Sabau. Cine este Sabau Liliana, cine este Fusea Sorin?
Si pentru DORINTE suntem bagati la puscarie in tara noastra…Dar cred ca Dragomir trebuia sa stea la rând dacă era pe ce „s-a dorit”(…)
Am speranta ca cei pe care ii vom alege in curand vor face legi pentru insanatosirea tarii si sa pedepseasca abuzurile procurorilor” mai afirmă soția lui Dragomir. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998