CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9219 RON UP | 1 USD = 4.6021 RON UP | 1 GBP = 5.6180 RON UP

Soții Iohannis în Emirate. Mai mult nu știm!

10 comentarii / 3160 vizualizări / 18 martie 2023

أبوظبي في 17 مارس/وام/     وصل فخامة كلاوس يوهانيس رئيس جمهورية رومانيا الصديقة إلى البلاد اليوم في زيارة رسمية ترافقه خلالها حرمه السيدة الأولى كارمن يوهانيس.
        وكان في استقبال فخامته لدى وصوله مطار الرئاسة في أبوظبي..معالي مريم بنت محمد المهيري وزيرة التغير المناخي والبيئة وعدد من المسؤولين.

 

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

10 Comentarii

 1. Nici nu e nevoie! Ce pot ei sa faca? Shopping, plimbare si transferuri de bani in paradisul fiscal, ca doar li s-au ingrășat mult conturile de cand cu războiul si punerea Țării pe tipsia americanilor. Doi amețiți.

 2. Provinciali parveniti si oligarhi din bani publici, obositilor va dati valoare din banii nostri?

 3. Sper sa nu mai calce, in veci, pamantul Romaniei…

 4. O imagine a României ,e bine venita.

 5. O sluga de sas parvenit, profesor inchipuit la AGNITA, un nimeni pe strada – care, cinste lui, isi iubeste “ravasitoarea” de nevasta grav… ca d’aia vine cu avioanele private dupa ea, la Sibiu – se ambitioneaza sa viziteze, pe bani multi (de la stat), tot ce poate fi vizitat!
  Puscaria asta de nemernic – ca trista aia de-i e nevasta, beneficiara de toate aceste foloase necuvenite, ii este doar complice si nimic altceva – se va mai plimba mult si bine, protejat de cozile de topor numite tot de el in functii…

 6. Nici nu ne intereseaza ce face turistul acesta, pe banii nostri din pacate. Bine macar ca consoarta (cacofonie intentionata) si-a acoperit „frumosii” ei genunchi.

 7. Bravo BTI pentru aceste fotografii, dar mai ales pentru calitatea lor. Aici se vede adevarul despre Ravasitoarea Prima Doamna:

  https://i0.wp.com/inpolitics.ro/wp-content/uploads/2023/03/ff.png?resize=761%2C1024&ssl=1https://i0.wp.com/inpolitics.ro/wp-content/uploads/2023/03/ff.png?resize=761%2C1024&ssl=1
  Crud uscat, un adevarat mezel de Sibiu, daca adaugam si mucegaiul candido fungic .
  Halal crestina, la vizita papei a umblat cu rochie de domisoara de pension, iar la musulmani isi pune capot regulamentar, conform varstei. Nu i-ar fi stat rau cu un val islamic pe scafarlie sa nu-i mai vedem ridiurile.

 8. Freedom & democracy și pt…….putinei !?.

  • Ti-a căzut limba în cur.

 9. Excursiile de sfarsit de mandat in tari exotice pe bani publici.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998