CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Sotul lui Clotilde Armand: Politica nu e pentru cei cu slujbe

3 comentarii / 4884 vizualizări / 16 mai 2018

Matematicianul absolvent de MIT – SUA, fostul userist Sergiu Moroianu, totodată soț al Clotildei Armand, are o teorie neașteptată, prin care încearcă să justifice faptul că Dacian Cioloș nu are serviciu. Astfel, potrivit lui Moroianu, cine face politică nu are timp să mai fie și salariat.

Într-o postare pe Facebook legată de recenta mărturisire a lui Dacian Cioloș că nu are slujbă și trăiește din economii, soțul useristei Clotilde Armand spune tranșant că salariul de comisar european i-a asigurat traiul lui Cioloș pentru cel puțin 10 ani:

”Dacă vrea să-și construiască partidul RO+, oricum nu are timp de alt job plătit. Este ca un hobby, alții călătoresc în jurul lumii, el muncește pe banii lui la construcția propriului partid(…) O întrebare tehnică: dacă vreodată o persoană competentă, devotată intereselor țării și cu suficiente rezerve financiare, va dori să între în politică pe banii proprii, o vom critica pe motiv că nu are job plătit? Păi dacă ai job plătit nu mai ai timp și de politică. Ne dorim că o astfel de persoană să apară în politică, și deci nu ar trebui să criticăm persoanele care renunță la job pentru politică, indiferent dacă ne place sau nu programul lor politic(…) Politica este o ocupație full-time, de fapt îți ocupă tot timpul, inclusiv timpul liber. Mereu găsești ceva de făcut. Din cauza asta, cineva care lucrează ca salariat nu poate face și politică” mai spune fostul candidat userist. (B.T.I.)

foto: antena3.ro

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. Dl. Ciolos, marele om „de dreapta”, nu a lucrat decat la stat!A inceput pe la CJ Dambovita (?!) , desi terminase o facultate cu profil agricol, dupa care a fost trimis direct la UE!Bineinteles, in misiune!Azi nu mai are loc de munca fiindca sefii lui din servicii au iesit la pensie , iar el nu stie sa faca nimic!

  2. orice sugaci isi poate face partid, mai ales daca da cu boticu la SRI, SIE si altele… oamenii politici adevarati apara partidele de intrusi de-astia de 2 bani

  3. Nu are un job platit pe fata,dar fiind patriot al sri,are job platit pe ascuns de astia,ca nu degeaba imi spuse un doctor nu demult,ca a studiat problema noii Secu,iar dupa socoteala lui sant 500.000 de patrioti angajati acolo.(eu eram mai pesimist si am socotit numai 300.000 de patrioti,socotind numarul de persoane necesare interceptarii telefoanelor tuturor locuitorilor,ca minciuna cu ascultarea pe baze de aprobari judecatoresti,mi se pare ca e prea mare).

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998