CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9746 RON DOWN | 1 USD = 4.6864 RON DOWN | 1 GBP = 5.7433 RON DOWN

SRI: Basescu le-a ”dat” coruptia, Iohannis le da mincarea

8 comentarii / 3539 vizualizări / 26 martie 2022

La 17 ani de la momentul cînd fostul președinte Traian Băsescu – în disprețul legii – a trasat sarcină SRI să se ocupe de corupție, actualul președinte pune serviciul de informații să se ocupe de alimente și curent/gaze.

În mesajul adresat azi SRI, cu prilejul aniversării serviciului, președintele decretează:

”Agresiunea militară ilegală a Federaţiei Ruse împotriva Ucrainei ne obligă să ne concentrăm eforturile asupra noii crize din vecinătatea noastră şi, în mod evident, asupra diminuării riscurilor la adresa securităţii naţionale generate de aceasta.
Dumneavoastră vă revine responsabilitatea de a contribui, potrivit competenţelor legale, la eforturile de asigurare a securităţii cibernetice a României, precum şi la apărarea intereselor economice, urmărind cu prioritate, în actualul context, posibilele riscuri la adresa securităţii energetice şi a celei alimentare”. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

8 Comentarii

 1. nici o asemanare cu oligarhii lui Putin,
  baietii nostri au ochii mai albastri decat baietzii lor…

  prezidentu oligofren tocmai sia format un guvern, o putere executiva
  ne-emanata de bravul si gloriosul nostru parliament plin de lifte imputzite;
  ala e GUWERNERUL SS!

 2. Dar locurile de muncă? În realitate nu există nici un loc de munca disponibil la şomaj (la forţele de muncă), şomerii români trecând degeaba pe acolo lunar, primind doar o viza ca să ia în continuare şomajul, ca fiică-mea. Şomajul e în floare în România, mai ales în Moldova. Iar ucrainenii au început să ia şi locurile de muncă, favorizaţi la angajare, se pare. 3.286 de ucraineni au contracte de muncă în România, cifra aceasta apărând oficial după ce a început „crizei refugiaţilor” fiind de câteva sute. Nu vin sa lucreze in constructii, unde chiar e lipsa de oamenii. Toţi racheţii sunt acum pe aici, nu la război. E plin de ucraineni la cumpărături, peste tot.

  • Astazi este Congresul AUR care va aduce bogatia pentru romani. Basescu va fi istorie. George Simion este salvatorul Romaniei.

   • Nu erai tu mai bun decat Simion sau Claudiu Tarziu, nefericitule Vasilica Militaru. E chiar trist ce faci.

   • Când a văzut că Pro România pierdut alegerile parlamentare, iar AUR a intrat în parlament, o imensă „dragoste“ de AUR l-a cuprins pe Vasilică Militaru (deşi zice şi „Asociaţia Neamului Românesc“) şi s-a pus pe campania de denigrarea a lor, pozând în şi mai „naţionalist“ decât aceştia, adevăratul (un fel de „adevărata fiică a mamei Omida“).

 3. cine da si cat da pe foarte multi dintre romani nu ii intereseaza,ne intereseaza cine ii opreste!!!!

 4. Interesant indemnul din mesajul presedintelui.. Dar nu prin continutul sau in sine – pentru ca Directia Generala de Securitate Economica a SRI avea dintotdeauna in competenta sa problematica sigurantei energetice si alimentare – ci prin aceea ca acest indemn, daca ar fi transpus cu adevarat in practica, ar insemna ca Serviciul sa ii ia in lucru, cu celeritate, pe semnatarul mesajului si pe protejatul sau de la ministerul Energiei (pe care chiar el l-a pus “cu mana” in actualul guvern al “monstruoasei coalitii”).
  Ceea ce nu ar fi tocmai imposibil, insa nu acum, ci intr-un alt ciclu electoral..

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998